Jest mi smutno i będzie i nic dziś tego nie zmieni, i nie będę dziś żartował śmiał się i nie będę wesoły.jak pisze że jest mi smutno, to jest...OoAglek pisze:Zauważyłam, ze większość ludzi tutaj sie użala i twierdzi, że jest źle (nie wykluczając mnie...) A potem wszędzie żarty, śmiechy i wesoło...
Michael Scofield
Michael Scofield
To my Cie pocieszymy... I damy Ci kwiatka z origami....

Michael Scofield
dziś lepiej ale i tak mi smutno ehhh 
Michael Scofield
W sumie to nie wiem...psychicznie lepiej niż wczoraj wieczorek, ale fizycznie to raczej do kitu...oczy mnie bolą, głowa pęka...ech. nie za fajnie.
Michael Scofield
głowa mnie boli i stopy Oo
John Abruzzi
dobrze się czuję xD
Michael Scofield
Genialnie. Chyba jest jakiś miesiąc dobrego humoru 
Michael Scofield
haha bardzo dobrze xD kocham siatkarzy xD i Ciebie Karolina:* i komentatorów xD i ten dzień xD bo jest taki boski że chyba lepiej byc nie moze xDxD
Michael Scofield
humor dobry, tylko że to lenistwo to mnie w końcu zabije oO
Mahone
A depresja mnie trzyma już od tygodnia. Czasem mam lepszy humor, szczególnie po przyjściu ze szkoły.
Michael Scofield
zmęczony, śpiący do kitu itp...
Michael Scofield
głowa mnie boli, cały dzień siedziałam w domu.. nie lubię takich dni ;/
Mahone
Mnie też głowa bolała. 
John Abruzzi
aaaa ratunku.... chciałam posiedzieć dłużej nad całkami ale brzuch zaczął mnie strasznie boleć
Fuck
w dodatku zauważyłam, że kończy mi się ibuprom... a bez tych białych tabletek będzie ciężko... muszę jutro kupić... auć! boli
dni księżycowe się zbliżają 
Michael Scofield
ja się w ogóle nie czuję oO spać. za wcześnie OO nic nie widzę.
John Abruzzi
śpię... wypiłam kawę i mykam na uczelnię... SPAAAAć.....
Michael Scofield
AAAAAA Oo pisze dziś matme Oo trzymajcie kciuki... Cholerna baba jak mi nie da prostych zadań to zabije Oo A Chris jest inzynierem -- i zyj tu czlowieku spokojnie --'
Michael Scofield
Dziś już spoko, trochę nie wyspany,samopoczucie w normie ;-)
Tanira ja trzymam ;-)
Tanira ja trzymam ;-)
Michael Scofield
ehehe ^^
u mnie ok...szkoda tylko, że w pokoju ciągle się coś psia mać psuje --' głowa mnie boli i coś dziwnego dzieje się z moim gardłem, ale jest ok.
u mnie ok...szkoda tylko, że w pokoju ciągle się coś psia mać psuje --' głowa mnie boli i coś dziwnego dzieje się z moim gardłem, ale jest ok.
Michael Scofield
a dzisiaj całkiem dobrze^^ co prawda ciężki dzień na uczelni, trochę poświeciłam oczami, trochę się nasłuchałam, trochę rzeczy pozapominałam, trochę było mi głupio, ale to wszystko mam już za sobą^^ szkoda, że na jutro mam kupe roboty.. ale na razie o tym nie myślę i ide se na rower! O! 
Michael Scofield
źle, maksymalnie źle. wszystko się chrzani, nie ma to jak obudzić się w dobrym humorze i czuć się tak jak teraz ;< co za pier niesprawiedliwość!!!! kurde, zawsze ja muszę tak cierpieć grrrrr
John Abruzzi
żle
całki
będzie kolejne zero do kolekcji
dobrze, że te "kartkóweczki" mogą tylko podnieść ocenę a nie obniżyć....
idę wypić resztę Malibu... Tanirko - odkupię przed następnym spotkaniem xP
idę wypić resztę Malibu... Tanirko - odkupię przed następnym spotkaniem xP
Michael Scofield
pij kochanie ^^ ja mam herbate -- albo kawe...nie to kawa...straciłam smak chyba --
Michael Scofield
a dobrze xP chociaż moglismy nie isć do tego gimnazjum...^^
John Abruzzi
cuuudnie, miodnie i śmiesznie (ale to ostatnie to efekt uboczny Malibu xD)