Michael Scofield
to rzeczywiscie musiala byc dziwna... taki troche zoofil z niej xD przy załozeniu ze Linc ma cos z małpy np goryla, bo przykro mi bardzo, ale dostrzegam powazne podobienstwa anatomiczne!
Michael Scofield
jego twarz to kwadrat. mogę nawet pole i objętość obliczyć xDBabydoll pisze:Świetne podsumowanie tego, jak wygląda jego twarz XDTanira pisze:epoka kamienia łupanego wita xD
C-Note
Jak dla mnie jego twarza to wgnieciona przez kamień twarz krasnala
John Abruzzi
nie powiem, że go lubię, bo tak nie jest... ale jeśli musiałabym się z kimś przespać a do wyboru miałabym tylko Linca i Michaela, to chyba wybrałabym LincaLady Mahone pisze:powiedziała, że go lubi
Mahone
*Madziula* pisze:ale jeśli musiałabym się z kimś przespać a do wyboru miałabym tylko Linca i Michaela, to chyba wybrałabym Linca
C-Note
Dobre podejście....Ja w taki wypadku..wybrałabym.....ucieczkę.
Sara Tancredi
Brakuje mu tylko ogona do osiągniecia pełnego stadium metamorfozy. xD
Mahone
A masz wytatuowany plan? Nie? No to jak...?Lady Mahone pisze:Ja w taki wypadku..wybrałabym.....ucieczkę.
Michael Scofield
o chrystefazer15 pisze:Brakuje mu tylko ogona do osiągniecia pełnego stadium metamorfozy. xD
John Abruzzi
*leży na dywanie ze śmiechu*Lady Mahone pisze:Ja w taki wypadku..wybrałabym.....ucieczkę.
Michael Scofield
Babydoll pisze:*Madziula* napisał/a:
ale jeśli musiałabym się z kimś przespać a do wyboru miałabym tylko Linca i Michaela, to chyba wybrałabym Linca
![]()
![]()
ja nie xDDD no bez przesady... Michael to mimo wszytko ktos zupełnie inny... wezcie...
Mahone
Ej B..., a jakbyś miała wybierać pomiędzy Bellickiem i Mahone'em? Taki trudny wybór XD
Michael Scofield
strasznie^^
Mahone
Wiedziałam! Wiedziałam, że Bellick! XD XD XDB... pisze:strasznie^^
John Abruzzi
ktoś tu widzi jakąś możliwość wyboru? Dlaczego mam wybierać między Alexem a Mahonem?
Sara Tancredi
Alexem a Mahonem? Jeśli się nie mylęto jedna i ta sama osoba 
Michael Scofield
cóz...rozgryzłas mnie...wiesz ta panterka...opinajaca jegoz grabne posladkiBabydoll pisze:B... napisał/a:
strasznie^^
Wiedziałam! Wiedziałam, że Bellick! XD XD XD
jezuuu co ja pisze!!!
skonczmy to bo zabrnełysmy w slepy punkt!
Linc szansy na zwyciestwo nie ma wiec moze nie rozstrzasajmy dalej tego watku bo dziwne rzeczy na swiatło nocne^^ wychodza...
John Abruzzi
wiemB... pisze:Alexem a Mahonem? Jeśli się nie mylęto jedna i ta sama osoba
Sara Tancredi
aaaa, rozmumiem, taki nowoczesny sposob persfazji. xD
Mahone
Mogę się pod tym podpisać*Madziula* pisze:że w duecie Mahone i ktoś nawet nie widzę tego ktosia
Michael Scofield
to nie ja to napisałam ;-)*Madziula* pisze:B... napisał/a:
Alexem a Mahonem? Jeśli się nie mylęto jedna i ta sama osoba
wiemto był taki środek przekazu aby poinformować, że w duecie Mahone i ktoś nawet nie widzę tego ktosia (chyba, że byłby to Teddy
)
ja nwet gdyby to był Teddy to bym go chyba nie widziała, na pewno nie tego którego teraz ogladamy...
u mnie ostatnio, pod wpływem powt z 2 sezonu na drugie miejsce za Alexem wskoczył Kellerman- i jego postac i jej kreacja mnie bardzo przekonała^^ bardzo.
John Abruzzi
no wiem... nie wiem jak to isę stało.... zaznaczyłam tekst, kliknęłam cytowanie selektywne.... a zacytowało ciebieB... pisze:to nie ja to napisałam ;-)
też go lubięB... pisze:Kellerman
Michael Scofield
w sumie taka moja ulubiona trójca tego serialu, chyba ze mnie T-Bag jeszcze podenerwuje to go zamienie na Bellicka xD haha nie no dobra na Abruzziego, bo on nim nie mozna zapominac...
Michael Scofield
Przepraszam bardzo, ja tu głosowałam na Linca, on jest moim aniołem. Dowód w 2ooo powodów.
Michael Scofield
no ja własnie juz o tym pisałam, ale ani ty ani Agulec sie nie przyznałyscie wczesniej, wiec za pozno na wyjasnienia ;-)