jego teksty i metody są rewelacyjne XD zarówno te deratyzatorskie jak i lekarskie
Michael Scofield
hyhyhyhy^^ kocham tego człowieka 
jego teksty i metody są rewelacyjne XD zarówno te deratyzatorskie jak i lekarskie
Michael Scofield
tak dzisiejszy odcinek byl jak zwykle genialny
cameron
-foreman zawsze uzywasz prezerwatyw?
house
-czarni nie znaja innych srodkow antykoncepcyjnych
cameron
-a ty house?
house
-dziwki maja takie wymagania
-nie spytasz sie chase'a ?
chase
-nie jestem idiota
house
- nie jestes. tylko idiota by nie wykorzystal nacpanej kolezanki
mina chase'a - bezcenna

cameron
-foreman zawsze uzywasz prezerwatyw?
house
-czarni nie znaja innych srodkow antykoncepcyjnych
cameron
-a ty house?
house
-dziwki maja takie wymagania
-nie spytasz sie chase'a ?
chase
-nie jestem idiota
house
- nie jestes. tylko idiota by nie wykorzystal nacpanej kolezanki
mina chase'a - bezcenna
Mahone
hahaha.... też się dzisiaj uśmiałam... długo by wymieniać konkretne momenty...
musiałąbym chyba przytoczyć cały odcinek... ehh... no i inteligenta rozmowa dwóch genialnych doktorów... hahahha... i szczur...
jak oni mi potrafią humor poprawić to szok...
no i nasza grzeczna doktoreczka zaszalała... ale w sumie to jej się nie dziwię...
musiałąbym chyba przytoczyć cały odcinek... ehh... no i inteligenta rozmowa dwóch genialnych doktorów... hahahha... i szczur...
jak oni mi potrafią humor poprawić to szok...
no i nasza grzeczna doktoreczka zaszalała... ale w sumie to jej się nie dziwię...
Michael Scofield
a jak komuś podobała się piosenka na końcu tego odcinka co był dzisiaj w TV, to to jest
Amos Lee - Colors (with Norah Jones) :]
Amos Lee - Colors (with Norah Jones) :]
Michael Scofield
no podobała^^
nawet mi sie nie chce wymieniac tego co mnie smieszyło, wyłam jak nie porównując ten szczur w klatce xD
ale nostalgicznie tez bywało sekundami xD
nawet mi sie nie chce wymieniac tego co mnie smieszyło, wyłam jak nie porównując ten szczur w klatce xD
ale nostalgicznie tez bywało sekundami xD
Michael Scofield
haha ten szczur jak przechylił tą głowe..to mysłamam że padne...a momentami to się taki klimaci się zrobił... że mysłamam ze bedzie tu jakis watek misłosny 
dobre było jak tego ojca "zmusiŁ" do badań przy uzyciu swej niezawdonej laski
dobre było jak tego ojca "zmusiŁ" do badań przy uzyciu swej niezawdonej laski
Fernando Sucre
a ja się was spytam o takie cóś: Gdzie (na jakim programie np pplsta, tvp itp
) oglądacie tego House'a ?
Ja jak coś to na AXN o 23:00 ale tam nie wiem nawet jaki odcinek, ktora seria, więc się spytam: czy to jest serial typu PB że jak nie obejrzysz odcinka jakiegos to masakra bo cos waznego czy raczej jakis klan ze gosc wyszedl za mąż i tyle
Ja jak coś to na AXN o 23:00 ale tam nie wiem nawet jaki odcinek, ktora seria, więc się spytam: czy to jest serial typu PB że jak nie obejrzysz odcinka jakiegos to masakra bo cos waznego czy raczej jakis klan ze gosc wyszedl za mąż i tyle
Michael Scofield
[H]OUSE leci na tvp2 po 21
wczroaj lecial o 21:35, tydzien temu o 21:10
wiec roznie bywalo
[ Dodano: 2008-03-28, 16:32 ]
i jest to serial tak pol na pol
bo sa watki na kazdy odcinek oddzielnie (czyli pacjenci) a sa tez watki w sprawach osobitych, gdzie trzeba ogladac od poczatku np. sezonu 
ja preferuje sciaganie
w dwa tygdonie obejrzalem caly 1 sezon i 12 odcinkow 2 
[ Dodano: 2008-03-28, 16:32 ]
i jest to serial tak pol na pol
ja preferuje sciaganie
Michael Scofield
ej a co to.. dzisiaj nie ma House'a w TV, czy mi się dni popierdzieliły..? ;/
Fernando Sucre
No ja wczoraj też myślałam, że coś mi się pokićkało.Aż sprawdziłam w programie i...był ten cholerny meczagulec pisze:ej a co to.. dzisiaj nie ma House'a w TV, czy mi się dni popierdzieliły..? ;/
Fernando Sucre
na AXN też już przestali puszczać... a właśnie zaczynałem oglądać... kufaaaaa
C-Note
na AXN bedzie teraz leciał 2 sezon xD w poniedzialki, srody i piatki xD
Michael Scofield
dokładnie..byłam taka wkurzona...tydzien bez Housa- tydzień zmarnowanyMia pisze:No ja wczoraj też myślałam, że coś mi się pokićkało.Aż sprawdziłam w programie i...był ten cholerny mecz
Dla ulubieńców Dr House'a mam tutaj zbiór tapet włożonych w jedną paczkę ;-)
http://www.sendspace.com/file/8svo3o
Mam nadzieję że się spodobają ;-)
http://www.sendspace.com/file/8svo3o
Mam nadzieję że się spodobają ;-)
Fernando Sucre
To możemy zacząć wkórzać się już na zapas bo ... za tydzień też jest MECZPatuŚ pisze:dokładnie..byłam taka wkurzona...tydzien bez Housa- tydzień zmarnowany
Michael Scofield
co ??!! no chyba żart ..to niech puszcza go o innej godzinie..nie no ..wiedziałm że TVP to szajs..ale żeby jedyny sensowny serial tak pomijac to juz jest żenada i skandal
Michael Scofield
sto lat sto lat niech żyje nam telewizja polska TVP2...!!
co za banda nierobów.
jak się wkurzę to zaraz zasunę im takiego mejla, że będą przez tydzień myśleć co odpisać 
co za banda nierobów.
no właśniePatuŚ pisze:to niech puszcza go o innej godzinie.
Michael Scofield
rzeczywiscie tydzien bez House to tragedia...troszke sie chyba od niego uzalezniłam xD
specjalnie wydzieliłam dla niego miejsce w moim JKAZE napietym planie dnia a tu prosze.
I jeszcze zeby chociaz poscili jakis mecz LM zamiast niego a tu takie badziewie z Pucharu UEFA...no dzizys
jak chce juz czwartek!!!
specjalnie wydzieliłam dla niego miejsce w moim JKAZE napietym planie dnia a tu prosze.
I jeszcze zeby chociaz poscili jakis mecz LM zamiast niego a tu takie badziewie z Pucharu UEFA...no dzizys
jak chce juz czwartek!!!
Michael Scofield
ale w ten też nie będzie ;/ co się porobiło ...z ta telewizją to naprawde...B... pisze:jak chce juz czwartek!!!
Mahone
właśnie!!!
ja już tak dawno nie widziałam mojego doktorka że już prawie zapomniałam jak wygląda... ehh...
ja już tak dawno nie widziałam mojego doktorka że już prawie zapomniałam jak wygląda... ehh...
Fernando Sucre
dzisiaj zaczmą emitować na AXN II sezon naszego wspaniałego doktorka
odbędzie sie o 21:00, jutro znowu nie będzie a pojutrze bedzie
a z reszta zapraszam do obeznania się osobistego na http://axn.pl/Program/2008.04.09 , po prawej jest kalendarz gdzie mozna zmieniac dzien ktorego sie szuka
i jak mozna zauwazyc to zwykle AXN jest na środku xD
Michael Scofield
nie mam AXN --'
nie mam też AXN II --'
a czy ktoś wie, czy na TVP2 (bo to akurat mam --') będzie jeszcze leciało?
bo w tym tygodniu chyba znowu nie ma ;/
zaraz się wkurzę, i se ściągnę. I tyle będziecie z tego mieć gnojki jedne i oszukańcy z telewizji polskiej. O.
nie mam też AXN II --'
a czy ktoś wie, czy na TVP2 (bo to akurat mam --') będzie jeszcze leciało?
bo w tym tygodniu chyba znowu nie ma ;/
zaraz się wkurzę, i se ściągnę. I tyle będziecie z tego mieć gnojki jedne i oszukańcy z telewizji polskiej. O.
Fernando Sucre
cytat ze wczoraj xD:
Facetka:House! Nie zachowuj się jak palant
House: (mina) O.o Hymbrhhyyy
xD serial jest świetny... uwielbiam i jeszcze raz uwielbiam... najlepszy z tych wszystkich szpitalnych
xD
Facetka:House! Nie zachowuj się jak palant
House: (mina) O.o Hymbrhhyyy
xD serial jest świetny... uwielbiam i jeszcze raz uwielbiam... najlepszy z tych wszystkich szpitalnych
Fernando Sucre
No już myślałam, że znów mnie wykiwają jakimś durnym lataniem po boisku z piłką ale się TVP opanowało i puściło co należy
Eczorajszy odcinek dobry, chociaż humoru nie było tak dużo jak zawsze... i zakończenie dobre
Jestem ciekawa Housa jako podwładnego...czy on wogóle potrafi dać sobą rządzić??
Michael Scofield
odc jak zwykle swietny, uwielbiam go słuchac, chocby nie wiem co mówił xD
rzeczywiscie zakonczenie intrygujace
juz nie moge doczekac sie nastepnego odc ahahaha 
rzeczywiscie zakonczenie intrygujace