Michael Scofield
Każdy by tak chciał ale prison break jest nieobliczalny. Nigdy nie wiadomo czym zaskoczy, a swoją drogą to ciekawe którego wolała by Sofia.
Michael Scofield
ja tam myśle ze bedzie z Jamesem jednak... mi tam ona do Linca nie pasuje, taka drobna, słaba, niewinna... nieeee xD Do Linca to bardziej Susan, no ale wiecie to jest raczej nierealne...
a ona kocha Jamesa a on ja i mysle, ze mimo tej pomocy jaka dostaje od Linca i tej wiezi jaka miedzy nimi sie nawiazała, prawdziwe uczucie jednak przetrwaaa^^
no chyba ze James, wiedzac ze jego sprawy z firma nie sa zakonczone, w obawie o jej zycie,sam ja zostawi....
a ona kocha Jamesa a on ja i mysle, ze mimo tej pomocy jaka dostaje od Linca i tej wiezi jaka miedzy nimi sie nawiazała, prawdziwe uczucie jednak przetrwaaa^^
no chyba ze James, wiedzac ze jego sprawy z firma nie sa zakonczone, w obawie o jej zycie,sam ja zostawi....
Michael Scofield
Coś ty Sofia pasuje do Lincolna. Po jej zachowaniu widać że lincoln wiele dla niej znaczy. Pisałam o tym wcześniej. Sam jestem ciekawa jak to sie rozstrzygnie. Stawiam na Linca.
Michael Scofield
ja teraz mam nowa teorie o ktorej juz pisalam wczesniej. James ja zostawi bo bedzie się o nia bał
Michael Scofield
Mnie się wydaje, że ta zabłąkana owieczka do niego wróci. Zobaczy, że nie okłamywał jej jeśli chodzi o uczucia.
A zostawi...hmmm...może i zostawi, ale mam nadzieję, że nie na długo ^^
A zostawi...hmmm...może i zostawi, ale mam nadzieję, że nie na długo ^^
Michael Scofield
Biedna Sofia oberwała
Mam nadzieje że sie wyliże 
Michael Scofield
Wyliże się
i zostawiła jednak James'a i jeszcze do tego nakablowała o tej walizce.. chyba koniec ich miłości.. wkurzyła się na niego ostro..
Michael Scofield
To chyba koniec ich miłości, racja, i dobrze moim zdaniem, mi jakoś oni do siebie nie pasują. ;-)
C-Note
Linc & Sofia- Wsteny fistaszkowy mięsniak i delikatna osóbka- typowa para związana tylko chwilowymi emocjami.
Michael Scofield
Lincoln i Sofia bardzo do siebie pasuję. Cieszę się że Linc ułoży sobie w końcu życie. A nawet widać że LJ ją polubił.

Lincoln Burrows
No to jeszcze by doszło do tego, że Linc ją poślubi, a Sofia nie pasuje mi na mamę LJ'a 
Michael Scofield
złapali ze soba dobry kontak ok ale ona jako jego nowa mamusia?
Michael Scofield
Nie mamę to on ma jedną. Jest niewiele starsza od niego ale myślę że będą się dobrze dogadywać.
Michael Scofield
juz sie wspaniale dogadują...
Mahone
w końcu jest chyba niewiele starsza od niegoNero pisze: a Sofia nie pasuje mi na mamę LJ'a
LJ ? Raczej miał mamę...Ania1991_ck pisze:Nie mamę to on ma jedną
Tak na moje to ona jest zbt drobna i niewinna, żeby być z Lincolnem xD, ale kto wie ? Jak James ją oszukał, to może będą szczęśliwą parą z Linkiem.
Michael Scofield
No miał. Chciałam przez to powiedzieć że nie będzie do Sofi mówił mamo bo rodziców ma sie jednych.
Michael Scofield
ona mi nie pasuje do Linca....no nic nie poradze ze ich jakos razem nie widze.
James ja kocha szczerze, ale prze swoja szujowatosc wszytsko zepsuł, a Linc moze cos do niej czuje, ale jego "układ emocjolnalny" jest tak banalnie poskładany, ze nacieszyłby sie samym LJ-em a o Sofii za chwile zapomniał, a tak to wyrosnie z tego jakies zenujace uczucie i jeszcze moze zobaczymy scene łózkowa w wydaniu Sofii i co gorsze Linca!
ciekawe jakby jej losy sie potoczyły, gdyby zachowała sie jak dawniej i nie zapytała sie o te współrzedne, byłaby z Jamesem?
James ja kocha szczerze, ale prze swoja szujowatosc wszytsko zepsuł, a Linc moze cos do niej czuje, ale jego "układ emocjolnalny" jest tak banalnie poskładany, ze nacieszyłby sie samym LJ-em a o Sofii za chwile zapomniał, a tak to wyrosnie z tego jakies zenujace uczucie i jeszcze moze zobaczymy scene łózkowa w wydaniu Sofii i co gorsze Linca!
ciekawe jakby jej losy sie potoczyły, gdyby zachowała sie jak dawniej i nie zapytała sie o te współrzedne, byłaby z Jamesem?
Michael Scofield
tak a mi tym bardziej do WhistleraB... pisze:ona mi nie pasuje do Linca
Świeżak
Wg mnie to bardziej pasuje do Whistlera niż do Linca. Dla Burrowsa to ona za delikatna jest 
Mahone
A kto z tego serialu do niego pasuje? On sam do siebie nie pasuje XDB... pisze:ona mi nie pasuje do Linca....
Michael Scofield
no dokładnie, do Linca to jzu bardziej taka Susan pasuje...no ale^^
chociaz patrzac na jego wczesniejsze "kobiety" to widac gustuje w takich drobnych, delikatnych...
chociaz patrzac na jego wczesniejsze "kobiety" to widac gustuje w takich drobnych, delikatnych...
Michael Scofield
Może jak upadła na ten beton to uderzyła się w głowę i zmądrzała xD znaczy się, zobaczyła w co się pakuje xD
Michael Scofield
dziwne że żądnej jeszcze nie zgniótł ... nie wiem czy Sofia do nie go pasuje..ale cóz "miłośc jest ślepa" ... na razie potrezbuje pocieszenia po Whistlerze a Linc akurat się napatoczyłB... pisze:chociaz patrzac na jego wczesniejsze "kobiety" to widac gustuje w takich drobnych, delikatnych...
Michael Scofield
Skoro ona uważa że będzie jej z nim dobrze to chyba tak będzie. Mimo wszystko wygląda na odpowiedzialną kobietę.
Michael Scofield
odpowiedzialna to moze i jest, ale troszke niedojrzała... skoro tyle wytrzymała z Jamesem który ja tak oszukiwał... bez sensu... a z Lincolnem to bedzie pewni krótko i przelotnie, bo moze ja znowu do Jamesa "zarzuci"... nie pojete sa wyroki scenarzystów