oj mapatus1905 pisze:on dopiero ma to COŚ przez duże C
ale ludziom których ciągnie do T-Baga to ja sie wcale nie dziwię, ma swoj urok przecież, inny niż Alex ale jednak ma ;-)
oj mapatus1905 pisze:on dopiero ma to COŚ przez duże C
i to jakiB... pisze:le ludziom których ciągnie do T-Baga to ja sie wcale nie dziwię, ma swoj urok przecież
*Madziula* pisze:jak on spogląda tymi swoimi oczkami i bawi się językiem to
wiesz za kieszonki to sie łapali faceici więc chyba sie nie łapiesz*Madziula* pisze:bardzo chętnie złapałabym się za jego kieszonkę
no to farbnę się na czarno, zrobię fryzurkę ala Susie Q i wyjadę z tekstem "Hey my Teddy Bear"patus1905 pisze:wiesz za kieszonki to sie łapali faceici więc chyba sie nie łapiesz
ja też, w pierwszym sezonie, zanim na horyzoncie pojawił sie Alex, był moim ulubieńcemTanira pisze:oj ja za starych dobrych czasów to szalałam za Tedziem...
Susan fajna jestB... pisze:moze jednak Susan bo ona ma cos z tymi oczami, jak matka LJ'a i Veronica, taki wpólny mianownik który ich dla mnie połączył
czy ja wiem? mi nie bardzo szczerze mówiąć, wyglądała na taką poważną babkę, która nie zadaje sie z byle kim( nic tu nie sugeruje!), a Lincoln miał jednak taką dosyć nietypową przeszłość, co ich mogłoby połączyć?*Madziula* pisze:ona była taka... no pasowała do Lincolna
oboje walczyli- taka jedność siłyB... pisze:co ich mogłoby połączyć?
no rzeczywiście nie ma nic bardziej pociągającego.... ;-)nic tak nie pociaga kobiety jak "damski bokser" ^^hahaha
jedno jest pewne. Linc bedzie szalał xD
no ^^ haha pewnie będą starli się to jakoś romatycznie ując , ale jak sam Link psuje jakikolwiek nastrój , ale bedzie polewkaTanira pisze:no jak bedzie TA scena ja nie wyrobie ze smiechu
chcesz zebym nie wyrobila ze smiechu? xDpatus1905 pisze:no ^^ haha pewnie będą starli się to jakoś romatycznie ując , ale jak sam Link psuje jakikolwiek nastrój , ale bedzie polewka
^^haha śmiech to zdrowie...ale co prawde mówie chyba nie?Tanira pisze:chcesz zebym nie wyrobila ze smiechu? xD
w jego ujęciu to pewnie bedzie szczyt meskości , ale jakoś nie potrafie tego sobie wyobrazić żeby nie ryknąc smiechemTanira pisze:to bedzie komedia w wykonaniu Linca xD
Byłoby fajnie, gdyby tak było...patus1905 pisze:ale moze link nie kieruje sie powierzchownościa
Jak się postara to da radęB... pisze:kurcze jak ma byc 13 odc to nie wiem czy nasz *piekny i meski* no i jakze inteligentny samiec zdazy jaką kobiete oczarowac do tego stopnia ze pojdzie z nim do łózka! musi sie chłop streszczać!