Michael Scofield
może dla ciebie ^^ ja tam jej nie lubie xD wolałam aiden
Michael Scofield
kurczę...nigdy do niej nic nie miałam xD a Aiden znam tylko ze zdjęć...szkoda, że ją uśmiercili...
Michael Scofield
no...fajna kobieta była...Flack został sam przez to...
Michael Scofield
to ona z nim kręciła???
Michael Scofield
a no...mac ze stella no i danny z niewinna xD
Michael Scofield
prosze cię...nie załamuj mnie xDniewinna xD
Flack wcale nie jest sam...dorwał jakąś lass...kobietę ^^
Michael Scofield
sama to wymysliłaś to teraz bedziesz ponosic konsekwencje
ja wybacz nie jestem tak daleko jak ty xD wiec nie wiem xD wiem tylko że Danny dostał kopas w dupas od niewinnej xD
ja wybacz nie jestem tak daleko jak ty xD wiec nie wiem xD wiem tylko że Danny dostał kopas w dupas od niewinnej xD
Michael Scofield
w czwartek o 22:00 leci i mam zamiar ogladać, bo coś czuję, że mnie to zaciekawi.. 
I w ogole to kręce mnie takie rzeczy; ogladałam jeden odcinek Miami, był niezły, ale napewno są jeszcze lepsze.. więc chcę się przekonać. ;-)
I w ogole to kręce mnie takie rzeczy; ogladałam jeden odcinek Miami, był niezły, ale napewno są jeszcze lepsze.. więc chcę się przekonać. ;-)
Michael Scofield
ach moj przyszly zawod...jesli zdam mature 
Michael Scofield
teraz to ty jesteś gupia.
dorzuce pare zdjęć bo coś mi nie wyszło przed chwilą xD
dorzuce pare zdjęć bo coś mi nie wyszło przed chwilą xD
Ostatnio zmieniony 2008-12-07, 21:15 przez AutumnLeaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
nawet mac mi humoru nie poprawi...
Michael Scofield
Boże jestem beznadziejna, nie potrafię ludziom poprawić humou waaaaaaaa eech...
Ostatnio zmieniony 2008-12-07, 21:16 przez AutumnLeaf, łącznie zmieniany 2 razy.
Michael Scofield
dzis mi sie całkiem spierdzielił...przejdzie mi pewnie do wieczora...
Michael Scofield
Mac wygada na niektórych jak jaszczurka nie sądzicie, jak żmija zygzakowata nawet hehehe^^
*nie bic mnie prosze* ;-)
*nie bic mnie prosze* ;-)
Michael Scofield
uch...ja jakoś nie mogę się dopatrzeć żadnego podobieństwa...ni do wiewiórki ni do żmiji...może coś ma z DNA nie tak.
^^
^^
Michael Scofield
czy wy jestescie chore ? xD on jest cudowny ^^
Michael Scofield
nic dziwnego , jak jestes tak w niego zapatrzonaTanira pisze:czy wy jestescie chore ? xD on jest cudowny ^^
Michael Scofield
no tylko mi nie mowcie ze Mac ma nienaturalna twarz...Boże, za co?
John Abruzzi
jest ładny^^ ...choć nie w moim typie 
Michael Scofield
nie on nie jest ładny. on jest przystojny
John Abruzzi
to też xD
Michael Scofield
Jak dla mnie to on jest PrzystoinY, a co tam, a w czerni mu najlepiej, chociaż i tak faworyzuje nadal mojego Dannyy'ego ^^
Michael Scofield
nie to też. on jest tylko przystojny. facet nie może byc ładny...jakos...no nie nie może
Michael Scofield
bo dziwczyny sa ładne a faceci przystojni ... i ju
Michael Scofield
nie no Went jest ładny! i przystojny tez, ale ładny przede wszystkim hehehe^^ a taki np William to moze nie jest ładny ale za to jest cholernie przystojny
Mac jak dla mnie nie jest taki ani taki, a na pewno nie ładny!
a na Danny'ego nie potrafie patrzec jak na faceta, taki jest jakis, nie zebym cos sugerowała, ale no...po prostu raczej nalezy jak dla mnie do takiego typu, z którym sie mozna przyjaznic, ale nic a nic wiecej, poza tym nie smieszy jego wyglad wiewórkowaty! i tu go nie obrazam bo ja lubie wiewiórki
Mac jak dla mnie nie jest taki ani taki, a na pewno nie ładny!
a na Danny'ego nie potrafie patrzec jak na faceta, taki jest jakis, nie zebym cos sugerowała, ale no...po prostu raczej nalezy jak dla mnie do takiego typu, z którym sie mozna przyjaznic, ale nic a nic wiecej, poza tym nie smieszy jego wyglad wiewórkowaty! i tu go nie obrazam bo ja lubie wiewiórki