przyssawszy się mu trochę na wysokości nie powiem czegoTanira pisze:Majkiel tak zalotnie trzymał Whistlera xD
co by to było jakby spadł z cześcią garderoby Jamesa ;-)
przyssawszy się mu trochę na wysokości nie powiem czegoTanira pisze:Majkiel tak zalotnie trzymał Whistlera xD
ja bym nie miała nic przeciwko ^^B... pisze:przyssawszy się mu trochę na wysokości nie powiem czegoTanira pisze:Majkiel tak zalotnie trzymał Whistlera xD![]()
![]()
co by to było jakby spadł z cześcią garderoby Jamesa ;-)
haha czyli pasuje idealnie ;-)Tanira pisze:178 cm xD jest o cm wyzszy odemnie ^^
Tanira pisze:strasował sie xD[/quote
]stresował sie ale z łokcia fajnie uderzał a potem jakie miny robił, nie wiem czy z bólu czy z takiej satysfakcji ze sobie ulżył :->
mi sie tam wcale to nie podobało, bo kibicowałam Michaelowi oczywiście, wtedy z resztą byłam na etapie stwierdzenia, ze Whistler to wyjątkowa, krecaca na rózne strony gadzina, choć teraz moje poglądy nieco złagodniały...Tanira pisze:Majkielowi pieknie przywalił
dokładnie !patus1905 pisze:my tu gadu gadu a do 9 odcinka coraz bliżej
szczerze mówią ..szybko mi to ostatnio zlatuje, myslałam że bedę bardziej się męczyć... a tu z wami czas szybko i miło płynieniunia pisze:przeciez tylko zostało 25 dni.. ^^
racja, chociaż teraz będą święta, sylwester.. to nim się obejrzymy bedzie kolejny odcinek.patus1905 pisze:szczerze mówią ..szybko mi to ostatnio zlatuje, myslałam że bedę bardziej się męczyć... a tu z wami czas szybko i miło płynie
teraz to już zleci tak szybko że masakra...niunia pisze:racja, chociaż teraz będą święta, sylwester.. to nim się obejrzymy bedzie kolejny odcinek.patus1905 pisze:szczerze mówią ..szybko mi to ostatnio zlatuje, myslałam że bedę bardziej się męczyć... a tu z wami czas szybko i miło płynie
mam taką nadzieję bo ostatnio mi chyba wrażeń brakuje ;-)Tanira pisze:teraz to już zleci tak szybko że masakra...
oj tak...brakuje tych emocji...B... pisze:mam taką nadzieję bo ostatnio mi chyba wrażeń brakuje ;-)Tanira pisze:teraz to już zleci tak szybko że masakra...
ja tam staram się myśleć pozytywnie i na żadne łzy się nie nastawiam... no chyba że łzy szczęścia... ;-)Tanira pisze:a już sie nakręcam pomału na odcienk pełen łez...
dlaczego Tanirko ?Tanira pisze:ja już sie nakręcam pomału na odcienk pełen łez...
AutumnLeaf pisze:Taniruś będziemy wyć razem.
Miejmy nadzieję, że dostanie mało woltów ^^ joke.
mało voltów w prądzie ... czyli ze nie "popieszczą" go za mocno pradem ...Tanira pisze:OO mało czego? mało? o Boże... OO
on jest taki biedny
wiem ze o to chodzi xD ale nie myslalam ze ona to napisze xDpatus1905 pisze:mało voltów w prądzie ... czyli ze nie "popieszczą" go za mocno pradem ...Tanira pisze:OO mało czego? mało? o Boże... OO
on jest taki biedny
napisałam, nie mogłam się ugryźć...w palce ^^ klawiaturem narzędziem zagłady w moich rękach xDwiem ze o to chodzi xD ale nie myslalam ze ona to napisze xD