Michael Scofield
dobra to ja zadzwonię, że wpadamy xD taaa.. fajnie sobie pomarzyć xD
Mahone
Uprzejmie zauważam, że jesteśmy fanatyczkami gD> Ale zaraz zaraz... Kolacja ok... A potem niby jak się podzielimy??? 
Michael Scofield
no..niestety tego, co zrobimy po kolacji nie mogę opisać, gdyż jest to chore xD ale na pewno się jakoś dogadamy, np pójdziemy grzecznie spać xD dobra, odbiło mi dzisiaj kompletnie 
Mahone
Opisz opisz, ja lubię chore rzeczy robić 
Michael Scofield
nie no ..jeszcze by nas tu wyrzucili za deprawacje młodych uzytkowników forumagulec pisze:nie mogę opisać, gdyż jest to chore
Michael Scofield
ha! a ja już wiem jak się podzielimy! od najstarszego, do najmłodszego xD albo w kolejności alfabetycznej xD
Mahone
Nie nie, ja mam lepszy pomysł. Po prostu On będzie tylko mój

Michael Scofield
no wiesz.. trzeba się dzielić xD hehehe.. gadamy se tu tak, jakby nasz biiedny Łili nie miał już nic do powiedzenia xD ja myślę, że jakbym go spotkała skończyłoby się na autografie i może ewentualnie pamiątkowym zdjęciu na którym ze szczęścia wyszłabym tak, że nie dałoby się tego nikomu pokazać xD
Mahone
Za to we mnie to zakochałby się z miejsca

Michael Scofield
no mojemu mężowi to nawet opadła szczeka z wrazenia jak mnie zobaczył 
Michael Scofield
jak mnie Alex zobaczył to zaczął brać dropsy xD nie no, a tak na serio - jakby mi spojrzał w oczy to oczywiście by padł z wrażenia xD i ja też! xD
Michael Scofield
ale wy dziewoje skromne.. łooohooo
ja jestem jednak za sklonowaniem..każda by miał swojego Willa ...do woli
oo nie nie nie ma tak dobrez, jak już do według koejności rezerwacji czyli najpierw ja I B.. a potem mozemy się z wami podzieliśBabydoll pisze:Po prostu On będzie tylko mój
ja jestem jednak za sklonowaniem..każda by miał swojego Willa ...do woli
Michael Scofield
a co xD skromność to moja zaleta xD
Michael Scofield
tak! to trzeba go upić i wsadzić do maszyny klonującej! xD

do woli ta? bo każdy inaczej postrzega męskość, co? XDpatus1905 pisze:...do woli
Michael Scofield
Matko...tylko nie moim tekstem...prosze was xD
Michael Scofield
tak..Yes .. dokładnie o to mi chodziło ^^jahaha sasasaagulec pisze:do woli ta? bo każdy inaczej postrzega męskość, co? XD
Michael Scofield
matko co za perwersy...
Michael Scofield
i kto to mówi? xD hehehehe..Tanira pisze:matko co za perwersy...
Michael Scofield
ale że niby kto? ja? no coś ty xD
Michael Scofield
hehe, ale się tu jakoś słodko zrobiło, rozmarzyłyscie się , co ?
Ja się również dołączam.. ^^ mam nadzieję, ze zabierzecie mnie ze sobą jak już ten wyjazd nastąpi.. *maslane oczka*
Ja się również dołączam.. ^^ mam nadzieję, ze zabierzecie mnie ze sobą jak już ten wyjazd nastąpi.. *maslane oczka*
Michael Scofield
nie no nic, ty? nie, no co ty, nigdy w życiu xDTanira pisze:ale że niby kto? ja? no coś ty xD
no wiadomo, jak już go znajdę i zwiążę, żeby nie uciekł, to zabieram wszystkich na wycieczkę! xDniunia pisze:mam nadzieję, ze zabierzecie mnie ze sobą jak już ten wyjazd nastąpi..
Ostatnio zmieniony 2008-01-21, 20:24 przez agulec, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
ekhm...w zobaczycie w tej naszej chorej historyjce xD o matko uciekne z kraju...agulec pisze:nie no nic, ty? nie, no co ty, nigdy w życiu xDTanira pisze:ale że niby kto? ja? no coś ty xD
Mahone
Przepraszam, że psuję wam marzenia.. Ale czy wy wierzycie w to, że TAKI facet jakikolwiek wieczór spędza samotnie..??
na pewno jakoś już sobie zorganizował czas xD
Mahone
Ejjj nooo, na niby że nie!Alexxa pisze:na pewno jakoś już sobie zorganizował czas xD
Michael Scofield
to będzie musiał go sobie zorganizować inaczej xD i myślę, że czasami każdy spędza wieczór samotnie :]Alexxa pisze:na pewno jakoś już sobie zorganizował czas xD