Michael Scofield
A kogo nie wkurza... ??
Taki mało pomocny... Nie przyczynia sie!!
C-Note
W chwili obecnej to wkurza mnie Whistler.. grrr Niech zdechnie... 
Tweener
Jak już coś to SAmmy , ale on nie żyje pomyśl troche... JA bym wywalił Whistlera, z początku wydawał się równy gość , okazało się że -frajer.Piotrek1230 pisze:Tu piszcie kogo chcielibyście wywalić z PB i dlaczego
Ja bym wywalił tego gościa co chodzi cały czas za lachero tego czarnego bo mnie wkurza dupek jeden xD
Michael Scofield
Raczej Ty pomyśl k0sa - Piotrek1230 zapewne napisał tego posta wtedy, kiedy Sammy jeszcze żył 
Ja bym chciała, żeby zakończyli już wątek Bellicka.. ale nie żeby go zabili, niech wróci do mamusi
No chyba że ma pełnić rolę tzw 'Prisonowego Błazna', wtedy niech zostanie xD
Ja bym chciała, żeby zakończyli już wątek Bellicka.. ale nie żeby go zabili, niech wróci do mamusi
Michael Scofield
Ja tez jestem za wywaleniem Belicka. Nie lubię patrzeć jak się stacza i z każdą chwilą zostaje mu mniej godności. Ato sie sprzeda, a to go będą tępić. Nudne już sie to robi.
Fernando Sucre
Ja też chce żeby Bellick zniknął. Nie lubie go już od pierwszego sezonu. Hmm może ktoś wysłucha moich próśb.
Michael Scofield
Na pewno wysłucha. Ale może będzie taki wątek odrodzenia. I Belick zmieni sie znowu w tego cwanego i pewnego siebie strażnika. Ale to trochę nierealne.
Michael Scofield
LJ Burrows! Usmieracam go od pierwszego odcinka w ktorym sie pojawil ;p. taki frajer-pompka
T-Bag
Mnie osobiście wkurza Lincoln i powoli nie mogę już na niego patrzeć. Denerwuje mnie jego zachowanie i ta jego 'gorylowatość'. Ale skoro jest jednym z głównych bohaterów to go jeszcze chyba długo będę widziała. 
Michael Scofield
Nie zgadzam sie z tobą. LJ to chłopak który przeżył w PB wielką metamorfozę. Poznał smak prawdziwego życia. Przez to spoważniał i zmieniło go to na lepsze. Przynajmniej ja tak uważam.edzik pisze:LJ Burrows! Usmieracam go od pierwszego odcinka w ktorym sie pojawil ;p. taki frajer-pompka
Fernando Sucre
Ja również tak uważam. Bardzo wydoroślał i ogólnie fajniejszy jest teraz.Ania1991_ck pisze:LJ to chłopak który przeżył w PB wielką metamorfozę. Poznał smak prawdziwego życia. Przez to spoważniał i zmieniło go to na lepsze. Przynajmniej ja tak uważam.
[ Dodano: 2008-06-11, 17:20 ]
Ja to bym się Bellicka pozbyła
Michael Scofield
(LJ)Ania1991_ck pisze:Przynajmniej ja tak uważam.
Popieram w 100%
A kogo nie?? xD Mnie też denerwuje!!Mnie osobiście wkurza Lincoln
Michael Scofield
nie no Linc...ja mimo wszystko go lubie. Ja bym się Sofii pozbyła. Jakaś ona taka niewyrazna dla mnie jest...w sumie nic nie wniosła wiec wyniesc ja mozna xD
Fernando Sucre
A ja nadal będę obstawiać Bellicka. Lincoln jest mi obojętny pod warunkiem że nie będzie udawał takiego ważniaka.
Świeżak
A ja chciałbym żeby zniknął Bellick, wnerwia mnie niesamowicie. Co do Linca to podobnie, ale Linc jest głównym bohaterem, więc sądzę, że raczej nie zniknie. Na początku chciałem również żeby T-Bag zniknął, ale zamiast wkurzać zaczął mnie tak bawić, że jak tylko go widzę to się śmieje.
Ja na stówę nie chciałabym już widzieć Bellicka. Tłuścioch nie przypadł mi do gustu... Za dużo pyskuje 
Tweener
Bellick! Nie lubiłam go nigdy. Tak świnia, obrzydliwy, obleśny, nieuczciwy, oszust, chamski, tak kozaczy w Fox River, jak wie, że nic mu nie grozi. A tak na prawdę to strachliwy maminsynek i kombinator. W 3 co prawda trochę go szkoda...
John Abruzzi
Bellick'a nie lubię... no i Lincolna mogłaby Gretchen rozszarpać 
Fernando Sucre
Bellick do piachu!!!! I tak nic nie wnosi do akcji.
Michael Scofield
trzeba jej Rutinoscorbin podzrzucic xD. Jest troche zamulka. I Bellick bo faktycznie taki oblesny oblech ;p. I LJ. wiem ze niektorzy sie ze mna nie zgadzaja, ale demokracjaJa bym się Sofii pozbyła. Jakaś ona taka niewyrazna
John Abruzzi
Teraz? To pozbyłbym się generała i tych całych dyskoboli. Tylko życie naszej grupie utrudniają;)
Michael Scofield
Nie utrudniają tylko dają cel do spełnienia. Gdyby nie te dyski to nie było by jak zniszczyć firmy. I nie było by o czym nakręcić 4 sezonu.
John Abruzzi
No i by nie było IV sezonu i też byłoby dobrze ;-) , nie no żartuje, ale te dyskobole jakieś takie dziwne, nie wiem dlaczego generał wybrał akurat takich ludzi, np. ten koleś, co Sucre załatwiał od niego scylle, ten co kazał mu zabawić się z jego żoną, dlaczego akurat ten człowiek. Z tych dyskoboli jedyny, który moim zdaniem zasługuje na taką pracę, to ta Lisa Tabak, może tylko jej bym z PB nie usunął, jest taka stanowcza i taka jakaś spokojna ciągle. Po prostu właściwy człowiek na właściwym miejscu.
Michael Scofield
Jego ludzie pracowali dla dobra kraju, według jedo mniemania i nadawali sie. Np ten z Vegas powiedział że brał udział w wojnie jakiejś. Napewno są to ludzie odpowiednio sprawdzeni i szkoloni do takich zadań. Generał nie dał by Scylli byle komu.
John Abruzzi
Też racja, ale i tak bym ich wszystkich wywalił, razem z tym generałem.Napewno są to ludzie odpowiednio sprawdzeni i szkoloni do takich zadań. Generał nie dał by Scylli byle komu.