Michael Scofield
a co jej do tego?
kierowca mojego busa,
jak na mnie jutro o 6:20 nie poczeka to bede miała poscig z rana...^^
kierowca mojego busa,
jak na mnie jutro o 6:20 nie poczeka to bede miała poscig z rana...^^
Michael Scofield
Duużo, bo mój pokój się z jej sypialną dotyka. Niestety...B... pisze:a co jej do tego?
Ale absolutnie numerem jeden w tej kategorii jest pewien moher. A konkertniej moja katechetka, która sobie ubzdurała kilka rzeczy:
- po pierwsze, to że umiem śpiewać. I mnie wzięła do chóru ;-)
- to, że jestem zła.
- i to, że każdy, kto lubi Alexa lub mnie, też jest zły.
Michael Scofield
A co do sąsiadów to ja też napiszę o mojej sąsiadce która non stop siedzi w oknie i gapi się na wszystkich co robią...ehh 
T-Bag
ronaldinho! ;-) jest beznadziejny jak go wszedzie widze na plakatach to
[ Dodano: 2008-03-10, 00:43 ]
a co do sasiadow to ja mam zawsze w niedziele dyskoteke z ojcem rydzykiem
wszystkie babcie u mnie na osiedlu go sluchaja poprostu beznadzieja!
[ Dodano: 2008-03-10, 00:43 ]
a co do sasiadow to ja mam zawsze w niedziele dyskoteke z ojcem rydzykiem
Michael Scofield
Moja profesor od gramatyki historycznej, która ubzdurała sobie, że umiem więcej niż naprawdę umiem i mnie męczy xD
Michael Scofield
dzizyssss xD skad ja to znam! takie sa najgorszeSebo160186 pisze:A co do sąsiadów to ja też napiszę o mojej sąsiadce która non stop siedzi w oknie i gapi się na wszystkich co robią...ehh
Michael Scofield
taki typ wiecznego szpiega^^B... pisze: takie sa najgorsze
To ja dopiszę moją niby-przyjaciółkę, która mi wczoraj taki numer zrobiła, że lepiej nie mówić ;-)
Michael Scofield
tak.ja mam takich sąsiadów,że jak schodzisz po klatce lub idziesz do mieszkania to oni "przypadkiem" otwieraja drzwi...Sebo160186 pisze:A co do sąsiadów to ja też napiszę o mojej sąsiadce która non stop siedzi w oknie i gapi się na wszystkich co robią...ehh
moja babcia też tego słucha.ale naszczęście mieszka w innym województwie i widzimy sie może raz na rokpiotras003 pisze:a co do sasiadow to ja mam zawsze w niedziele dyskoteke z ojcem rydzykiem wszystkie babcie u mnie na osiedlu go sluchaja poprostu beznadzieja!
to do beznadziejnych osób dopisze panią doktor, któr mnie dzisiaj badała.bo nie chciala uslyszec ode mnie objawów mojej choroby xD
Michael Scofield
Wszyscy ci kretyni, którzy nie umieją zreperować mojego komputera.
Michael Scofield
Pomarańczowa xD taaaaaaaaaaaaaaaaak xD koleżanko więcej podkładu xD
Michael Scofield
ja bym z takim człowiekiem nie wytrzymała w moim otoczeniu xDTanira pisze:Pomarańczowa xD taaaaaaaaaaaaaaaaak xD koleżanko więcej podkładu xD
Moz eteraz mój przykład raczej nie beznadziejnego ludzia ale takiego co mnie denerwuje. no więc moja mamaktóra ciągle każe mi sprzatać mój pokój a mi sie nie chce.po co coś sprzątac skoro za chwile to sie znajdzie na podłodze.
a i jeszcze ktoś.mianowicie moja wychowawczyni, która nie rozumie pewnych spraw które sie dzieją w klasia no i wszyscy mamy jej dośc
Michael Scofield
moja siostra- beznadziejna idiotka, sztuczna, przerysowana, dwulicowa, fałszywa, wredna, tępa i z ( mam wrazenie) otępieniem umysłowym.
Michael Scofield
B..., ile przymiotników
Może jeszcze moja znajoma, która wiecznie wisi na telefonie
Może jeszcze moja znajoma, która wiecznie wisi na telefonie
Michael Scofield
wszyscy debile którzy 150 razy zaglądają mi do pokoju w nocy!!!
mam ochote ich kur**** wszystkich powystrzelac
mam ochote ich kur**** wszystkich powystrzelac
Michael Scofield
ooo dokładnie, dlatego ja siedzę do której chcę, jak nie jestem w domu. U mnie myślą chyba, że bawię się klockami lego zamiast kuć i choćby nie wiem co, nie przetłumaczysz. dranie.
Michael Scofield
Ci co coś obiecują i nie dotrzymują obietnicy 
Michael Scofield
o tak...w moim domu człowiek nie ma żadnej prywatnosci.no jest ale co mam całe dni w kiblu siedzieć? jak będę miała laptopa i przenośną lodówke to i wtedy będe miała spokój, zamkne sie łazience i będe siedzieć. a tak to co chwila wejście mojej mamy bo albo sobie posiedzi,albo coś chce z szafki albo jej zdaniem muzyka za głośn gra...albo jest już późno i mam kłaść się spać^^albo mam wyłączać komputer bo juz za długo siedze...AutumnLeaf pisze:ooo dokładnie, dlatego ja siedzę do której chcę, jak nie jestem w domu. U mnie myślą chyba, że bawię się klockami lego zamiast kuć i choćby nie wiem co, nie przetłumaczysz. dranie.
Michael Scofield
Moja baba z maty jest straszna!! Nosi na głowie siwy hełm i my ją nazywamy "Atomówka Platynówka" bo ostatnio stwierdziliśmy, że to nie siwy tylko platynowy!! Wali od niej papierochami i kiedys na lekcji jej wypadła sztuczna szczeka...;p
Michael Scofield
mój doktorek od mediów i multimediów. skurrr pewnie nas jutro przetrzyma do punkt 20.skaranie boskie z tą uczelnią.
Lincoln Burrows
sprzątaczka, która stwierdziła, że wyraz fajnie jest wyrazem zakazanym i że wcale nie jest fajne to, że ona nie jest łaskawa nam szatni otworzyć....
Sara Tancredi
Michael Scofield
OOoooo xD jeszcze aż TAK ciekawie to nie miałam w liceum xD dobree xDNosi na głowie siwy hełm i my ją nazywamy "Atomówka Platynówka" bo ostatnio stwierdziliśmy, że to nie siwy tylko platynowy!! Wali od niej papierochami i kiedys na lekcji jej wypadła sztuczna szczeka...;p
Michael Scofield
Jestem w gimnazjum, ale z nią jest ciekawie...;p Jak odstawi cyrk na lekcji!! Po jakiejś kartkówce takie dziwne rzeczy robiła! Skakała po klasie a wszyscy się ryli!! Moja kumpela to sie ze śmiechu popłakała!! ;p
Sofia... Czemu tak myslisz?? Nie powinnaś sie zadręczać!! Jesli coś nie wyszło to próbuj dalej aż wyjdzie!! Nie stój w miejscu?!! Idź naprzód!
Sofia... Czemu tak myslisz?? Nie powinnaś sie zadręczać!! Jesli coś nie wyszło to próbuj dalej aż wyjdzie!! Nie stój w miejscu?!! Idź naprzód!
Michael Scofield
mój brat.cudowną szopke dzisiaj odstwił w kosciele...nigdy wiecej... on mnie kiedyś dobije albo samobójstwo popełnie przez niego...
ja wojna na palmy w kościele ... chociaż raz mógł się zachowac jak człowiek a nie cały czas pokazuje swe oblicze. no cały kosciół musi wiedzieć że Jakub K. jest tutaj i swoje rządy pokazuje.
ja wojna na palmy w kościele ... chociaż raz mógł się zachowac jak człowiek a nie cały czas pokazuje swe oblicze. no cały kosciół musi wiedzieć że Jakub K. jest tutaj i swoje rządy pokazuje.
Michael Scofield
O jee... Mój brat na szczęście nie, ale nie wiadomo co mu do głowy kiedyś wpadnie...;p