T-Bag
W porównaniu do tego co było po południu to teraz jest w porządku^^
Michael Scofield
T-Bag
Ostatnio coraz gorzej i lepiej żeby nikt mi na drodze nie stawał 
Michael Scofield
wybaczcie za moja nieobecnosc.
Chora jestem, grypa mnie złapała, przewiało mnie. boli mnie glowa.. i juz nawet te lezenie w lozku mi nie pomaga. czuje sie jakbym umierała -- '
samopoczucie ponizej kreski 0
przepraszam..
Chora jestem, grypa mnie złapała, przewiało mnie. boli mnie glowa.. i juz nawet te lezenie w lozku mi nie pomaga. czuje sie jakbym umierała -- '
samopoczucie ponizej kreski 0
przepraszam..
Michael Scofield
niunia niczym się nie martw. Jak wydobrzejesz to wrócisz. Ten zły chumor jest chyba zarażliwy. Jesień dobija.
Ja też jak wiekszość cierpię na wielkiego doła. I chyba mi to w boczki pójdzie, bo zjadam smutki.
Ja też jak wiekszość cierpię na wielkiego doła. I chyba mi to w boczki pójdzie, bo zjadam smutki.
Michael Scofield
okropnie!!! przerazona jestem
Michael Scofield
niunia, zdrowiej szybciutko! ;*
Czuję się dzisiaj.. obojętnie. Rano było wesoło, teraz znowu mnie dół dopada
Czuję się dzisiaj.. obojętnie. Rano było wesoło, teraz znowu mnie dół dopada
Fernando Sucre
zmęczona
C-Note
widzę że nie tylko ja jestem zdołowany, mnie tam w ogóle dobija wszystko szkoła, świat i w ogóle ta rutyna dnia codziennego
rano pobudka 6.30, do szkoły do 15, od 15-ok20 mija jak pstryknięcie palcami a następnego dnia znowu to samo 
Michael Scofield
jejejeje
juz sie nie opłaca kłaść do łóżka.
zimno jak w psiarni
, na dodatek jeszcze nie chce mi sie wstac i wysuszyc włosów...i pewnie bede tak cywiec w tym reczniku na głowie jeszcze z godzine, po czym doznam szoku na widok mojej grzywki, którą znowu bede starała sie okiełznac...i znowu bez powodzenia.
A tak w ogóle to nie odrózniam J.Bodina od J.Locka ale wali mnie to
juz sie nie opłaca kłaść do łóżka.
zimno jak w psiarni
A tak w ogóle to nie odrózniam J.Bodina od J.Locka ale wali mnie to
Michael Scofield
B... jak ty myjesz włosy o 3 nad ranem to przynam że masz naprawde dziwny plan dnia.
Dzisiaj nawet nie jest tak żle jak wczoraj. Tylko mnie boli brzuch. Ale przejdzie za rape dni.

Dzisiaj nawet nie jest tak żle jak wczoraj. Tylko mnie boli brzuch. Ale przejdzie za rape dni.
T-Bag
Wyśmienicie, miodnie i kilka podobnych rzeczy 
Michael Scofield
Okropnie, strasznie, wstretnie...zle
Michael Scofield
dzisiaj jakis chłopak od nas z 3 roku zaatakował innego kolesia w czytelni nozem i zadał mi 6 ran!!!
no masakra...
a najlepsze jest to, ze miałam w planie isc na wczesniejsza grupe z cw, ale sie spozniłam, bo gdybym sie nie spozniła a potem wyszła z tych cwiczen wczesniej, trafiłabym do czytelni własnie wtedy gdy to miało miejsce
dzizys...co te studia robia z psychika? mam nadzieje ze ja tak nie skoncze
no masakra...
a najlepsze jest to, ze miałam w planie isc na wczesniejsza grupe z cw, ale sie spozniłam, bo gdybym sie nie spozniła a potem wyszła z tych cwiczen wczesniej, trafiłabym do czytelni własnie wtedy gdy to miało miejsce
dzizys...co te studia robia z psychika? mam nadzieje ze ja tak nie skoncze
Michael Scofield
Jezu. Mam chyba jakąś zimową depresję.. nic mi się nie chce, wszystko zaniedbuje, wszystko mnie wk%#!#$&, ciągle chodzę głodna obojętnie ile zjem, pogoda jest kijowa, ciągle mi zimno.
Jak idę na zakupy to kolejka #$%@! aż do Egiptu, jak przechodzę obok to kasy puste.
Jadę tramwajem, od #$%@! ludzi, to jeszcze jakiś żul wsiada i śmierdzi. Taki żul tez człowiek, ale ja pierrr#@!%, trochę samokrytyki.
Jeszcze jakiś debil nap#@$%!@ mi codziennie trąbką za ścianą, a tego psa to chyba otruje.
Nie wysypiam się, nawet jak mam na 15.00 to spóźniam się na zajęcia, a jak już uda mi się dotrzeć to mam ochotę od razu wracać do domu.
Jeszcze te reklamy świąteczne, listopad się nie skończył, a wszystko już się świeci od ozdób choinkowych, a co druga reklama jest z pier****nym mikołajem.
Do d**y się czuję, chociaż jak się tak tutaj wyżyłam, to mi trochę lepiej.
Jak idę na zakupy to kolejka #$%@! aż do Egiptu, jak przechodzę obok to kasy puste.
Jadę tramwajem, od #$%@! ludzi, to jeszcze jakiś żul wsiada i śmierdzi. Taki żul tez człowiek, ale ja pierrr#@!%, trochę samokrytyki.
Jeszcze jakiś debil nap#@$%!@ mi codziennie trąbką za ścianą, a tego psa to chyba otruje.
Nie wysypiam się, nawet jak mam na 15.00 to spóźniam się na zajęcia, a jak już uda mi się dotrzeć to mam ochotę od razu wracać do domu.
Jeszcze te reklamy świąteczne, listopad się nie skończył, a wszystko już się świeci od ozdób choinkowych, a co druga reklama jest z pier****nym mikołajem.
Do d**y się czuję, chociaż jak się tak tutaj wyżyłam, to mi trochę lepiej.
Tweener
Niby happy ale nie do końca...coś w środku daje mi znać że coś/ktoś mi dzisiaj spieprzy humor i że coś pójdzie nie tak..
Fernando Sucre
źle
gardło mnie boli
gardło mnie boli
Michael Scofield
Dobrze, troche zmęczony
Michael Scofield
Czuje się źle ale wiem że nie mogę się rozlecieć, nie dzisiaj i to trochę trzyma mnie na duchu. Ciekawe jak długo
Michael Scofield
położyłam się o 21:30 wczoraj wstałam o 12:50 dzisiaj!
zycie potrafi być jednak piękne
zycie potrafi być jednak piękne
Michael Scofield
nie jest dobrze, ale nie jest też bardzo źle :]
Fernando Sucre
bólu gardła ciąg dalszy... jest coraz gorzej
ale tak poza tym to humorek wspaniały, bo żadna choroba nie jest w stanie zepsuć mi radości z pątku i weekendu
ale tak poza tym to humorek wspaniały, bo żadna choroba nie jest w stanie zepsuć mi radości z pątku i weekendu
T-Bag
Rany co to za stypa była
Ale ogółem dobrze, już weekend i w miarę wesoło^^
Ale ogółem dobrze, już weekend i w miarę wesoło^^
Michael Scofield
zle... zasypiam..ide na most
Tweener
Ide pić pa xD