Tweener
"Jak potoczy się romansik Zlewa?" - Ja również
. Jeszcze co stanie się z Sucre , T-bagiem etc.
Mahone
mni interesuje sprawa walizki i tego kolesia,
firma,
Mika i Sara,
Sucre (jak tam w końcu zejdzie się z Maricruz)
Sofia i Link...
no I Mahone nasz... czy wróci do żony...itp i w co on tam do tej firmy się wpakował...
no i czy w tym sezonie zobaczymy the end w końcu... ^^
firma,
Mika i Sara,
Sucre (jak tam w końcu zejdzie się z Maricruz)
Sofia i Link...
no I Mahone nasz... czy wróci do żony...itp i w co on tam do tej firmy się wpakował...
no i czy w tym sezonie zobaczymy the end w końcu... ^^
C-Note
ano Mahone'a fabułę dość ciekawie zrobili to trzeba przyznać, niby go już na straty spisali a on udowodnił że jest coś wart
i opłaciło mu się wytrwanie bo tak jak pewnie chciał - znów jest w biznesie ;-] wg. pomimo niby tego co zrobił i tak jest super postacią w tym serialu ;d w sumie tak jak każdy chciałby być z rodziną ale wie że nie może i że musi robić co mu każą. Właściwie w głębi duszy on nie jest zły 
C-Note
Mnie interesuje najbardziej co się stanie z całą firmą a szczególnie z tym kolesiem ''przywódcą firmy'' no i chcę zobaczyć minę Michaela jak się dowie że Sara żyje!
T-Bag
ja jestem ciekawy jak zrobią powrót Sary i czy Alex bedzie pomagał Michaelowi i jego ekipie no i co z tym Whistlerem hm...ciekawe ;-)
Świeżak
Mnie najbardziej ciekawi w jaki sposób uwolnią Sarę oraz w jaki sposób Michael dowie się, że ona żyje. No i dalsze losy sucre
Lincoln Burrows
Mnie interesuje najbardziej w jaki sposób T-Bag i reszta uciekną z Sony i kto z nimi ucieknie.
Michael Scofield
Też własnie Nero, nad tym się zastanawiam.. Liczę, że scenarzyści znajdą na to jakiś dobry i logiczny sposób, bo szczerze mówiąc jakoś na razie sobie tego wyobrazić nie mogę.
Ciekawi mnie również jak to będzie dalej z Sarą i Michaelem.. ta cała otoczka jak się spotkają, wpadną sobie w ramiona.. co sobie powiedzą i czy dalej po tym wszystkim bedą się kochać. Na tym w sumie mi najbardziej zależy.
Whistler i wszystko co z nim związane.. ta cała jego historia jest owiana tajemnicą.
T-bag i jego szczęscie.. jak to dalej z nim będzie i czy zacznie znowu wszystko od nowa
Alex.. czy wróci do żony i dziecka oraz to z kim będzie współpracował..
Ogólnie pewnie jeszcze zaskoczą nas takie sprawy o których teraz nie mamy pojęcia; pojawią się nowi postacie, nowe wątki..
Ciekawi mnie również jak to będzie dalej z Sarą i Michaelem.. ta cała otoczka jak się spotkają, wpadną sobie w ramiona.. co sobie powiedzą i czy dalej po tym wszystkim bedą się kochać. Na tym w sumie mi najbardziej zależy.
Whistler i wszystko co z nim związane.. ta cała jego historia jest owiana tajemnicą.
T-bag i jego szczęscie.. jak to dalej z nim będzie i czy zacznie znowu wszystko od nowa
Alex.. czy wróci do żony i dziecka oraz to z kim będzie współpracował..
Ogólnie pewnie jeszcze zaskoczą nas takie sprawy o których teraz nie mamy pojęcia; pojawią się nowi postacie, nowe wątki..
Michael Scofield
Mnie ciekawy co się stanie z Sucre. czy uda mu się wyjść z więzienia i dotrzeć do dziecka.
No i oczywiście romans Lincoln & Sofia
No i oczywiście romans Lincoln & Sofia
Mahone
Najbardziej to mnie interesuje kwestia Alexa, jego pracy i rodziny. Czy skończy z Firmąi wróci do żony i dziecka, czy może też będzie całkiem inaczej. I kwestia T-baga- jak sobie ułoży życie po kolejnej ucieczce z więzienia ^^. I kwestia Whistlera- czy w końcu dowiemy się o nim czegoś wiecej.
Tweener
Mnie ciekawi czy nasz 'gang' dopadnie Firmę.
Czy to będzie ostatni sezon, czy Alex na stałe dołączy do Scofielda, Lincolna i całej paczki. ;-)
Michael Scofield
Myśle że jak go zmusi do tego sytuacja to dołączy. Tylko teraz co go może zmusić do współpracy z Michaelem.
Ja jestem ciekawa kogo uśmiercą, bo chyba wszyscy nie dadzą rady.
Ja jestem ciekawa kogo uśmiercą, bo chyba wszyscy nie dadzą rady.
C-Note
Mnie interesują dalsze losy Majkela. Czy wreszcie uda mu się pokonać tą firmę która go prześladuje. Życie reszty bohaterów a zwłaszcza Sucre w Sonie również będzie mnie ciekawiło.
C-Note
za dwa dni dowiemy się tego co chcemy :-> oj będzie ciekawie jak Mike będzie rozwalał firme 
Michael Scofield
Spoilery podgrzały atmosferę. Ja też nie mogę się doczekać. najlepiej będzie jak Lynk będzie się zbliżał do sofii.
Michael Scofield
co dalej się będzie działo z ludziami... Sara & Mike, Zlew & Sofia,Mahone&Pam,Sucre&Maricruz. co będzie w końcu z Whistlerem...^^ jak się wszystko potoczy.
Michael Scofield
A mnie interesuje tylko to, kogo w końcu ubiją, bo miałam już pięćdziesiąt tysięcy typów i każdy jak kulą w płot pewnie 
Michael Scofield
Mnie interere tylko Whistlerek i Susan. A reszta może się... No i ciekawi mnie jeszcze może troszke co bedzie z Majkiem
Michael Scofield
NAjbardziej bedzie mnie interesowal Haker
reszta to mi wisi, nie no mam nadzieje ze postarali sie ze scenariuszem i ze linc zmadrzeje 
Michael Scofield
Nowe postacie też będą ciekawe. Być może ktoś będzie zdrajcą. Bo w PB nic nie wiadomo. Lynk to już chyba nie zmądrzeje. Nie ma szans. Oby scenariusz nas nie zawiódł.
C-Note
ja bym chciał zauważyć że gdyby nie Linc to właściwie Mike by nie uciekł z Sony więc to chyba świadczy że rozum ma
w ogóle nie rozumiem czemu coś się tak nastawiliście do niego, wg mnie to dobry aktor i jako postać też całkiem wporzo :->
Michael Scofield
jego wkład był moim zdaniem mało istotny^^ i jeszcze miał czelnosc się stawiac jak jakis napuszony pawian
mnie interesuje wszystko...
głównie to jednak sprawa Whistlera bo wiadomo ze do tej pory nic nie wiadomo...
Susan...czy ją zabija czy nie?
Michael...nawet nie przebieg jego działac w ciagu sezonu tylko ich zwienczenie...
T-Bag i Mahone...bo róznie z nimi bywało i ciekawe jaką motę wymyslą im na koniec...
no i troszke mnie ciekawią te nowe postacie, bo w serialu mamy juz pełen wachlarz charakterów i osobowosci, i zastanawiam się co stworzą tym razem, zebysmy sie nie nudzili^^ w ogole to dawac mi juz ten odcinek bo mam dzis szybkiego neta w miare, a jutro pewnie juz tak wesoło nie bedzie xD
mnie interesuje wszystko...
głównie to jednak sprawa Whistlera bo wiadomo ze do tej pory nic nie wiadomo...
Susan...czy ją zabija czy nie?
Michael...nawet nie przebieg jego działac w ciagu sezonu tylko ich zwienczenie...
T-Bag i Mahone...bo róznie z nimi bywało i ciekawe jaką motę wymyslą im na koniec...
no i troszke mnie ciekawią te nowe postacie, bo w serialu mamy juz pełen wachlarz charakterów i osobowosci, i zastanawiam się co stworzą tym razem, zebysmy sie nie nudzili^^ w ogole to dawac mi juz ten odcinek bo mam dzis szybkiego neta w miare, a jutro pewnie juz tak wesoło nie bedzie xD
Świeżak
mnie interesuje, w jaki sposób bohaterzy rozprawią się z "firmą" 
Świeżak
wątek Linca i Sofii calkiem ca łkiem , przede wszytkim Scylla i co zrobi Gretchen 
Świeżak
Nie moge odpowiedzieć co...poprostu po 3 sezonie wspaniałym chciałem kolejnych wrażeń i je mam w 4 sezoniku