Fernando Sucre
Fernando Sucre
A ja czytałam kiedyś na spoiler tv, że Bellick "nie dożyje 10. odcinka", więc równie dobrze może zginąć w 8 czy 9. Ja osobiście stawiam właśnie na któryś z tych dwóch, bo mają w nich w sumie 3 osoby zginąć (źródło: spoiler tv).
John Abruzzi
John Abruzzi
No nie wiem czy uśmiercenie go to dobra decyzja. Jest z serialem od początku i już jakoś tak pasuje. Ja tam wolałbym żeby jednak go nie uśmiercali, ale się zobaczy.
Fernando Sucre
Fernando Sucre
dominik676 pisze:No nie wiem czy uśmiercenie go to dobra decyzja. Jest z serialem od początku i już jakoś tak pasuje.
Ale niewiele ma teraz do roboty i najmniej się przydaje (głównie prowadzi samochód czy coś w tym stylu)

Zanim zaczął się 4 sezon, strasznie go nie lubiłam (nie licząc dwóch odcinków 3 sezonu, w których pokazał si z ludzkiej strony) i zupełnie niebyłoby mi go żal, gdyby go ubili.
Ale teraz... teraz go nawet polubiłam, bo w 4 sezonie jest takiś taki bardziej ludzki i normalny, i trochę szkoda mi go będzie (choć wolę, żeby to był on niż ktoś inny z ekipy - no chyba że Roland, ale Roland się bardziej przydaje, niestety)
Tweener
Dziwi mnie to.Chrumek mógł zginąć wiele razy(podczas ucieczki z FOX River mogli go zatłuc w tym kanale,stzał T-baga w 2 sezonie,wreszcie walka z Sammym itd) ale dalej był trzymany przy zyciu.Przewidywałem dla niego hepi end,ale cóż.Szkoda bo w 4 sezonie pokazał sie z tej "dobrej" strony.
Michael Scofield
Michael Scofield
Dopero w czwartym.
Mnie jakoś nie przekonał do siebie. Jest mi obojętne w tym momencie czy go sprzątną w 8 czy w 10 odcinku. Ciekawi mnie tylko w jaki sposób umrze i jaka będzie reakcja reszty.
Michael Scofield
Michael Scofield
Po pierwsze to:
Cwaniaczek pisze:Chrumek
:lol: :lol: :lol:

no nieeee wierze ze chca go uśmiercić. Nie czytam spoilerów od dłuzszego czasu i szczerze mówiac do głowy nie przyszłoby mi ze maja w ogole taki plan. Tym bardziej, ze zgadzam sie z czescia Was, ze w tym sezonie poznalismy jakby jego nowe oblicze, które co tu duzo mówic, urozmaica nam czesto schematycznie ułozoną akcję.
szkoda. Myslalam ze na koncu se pojedzie do mamusi^^
ps. edzior co ty za gazetki czytujesz? xD
C-Note
C-Note
to może poprosicie admina żeby tak jak ustawił odliczanie do jego śmieci tak jak to miało miejsce w przypadku pierwszego odcinka tej serii :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield
Chyba był taki temat już czy mi się tylko wydaje? Albo było już o tym pisane gdzieś...
Luthien pisze:A ja czytałam kiedyś na spoiler tv, że Bellick "nie dożyje 10. odcinka"
No ja własnie też...

A tak swoją drogą czy to nie powinno być w spoilerach?
T-Bag
Tez o tym słyszałam, może miesiąc temu czy jakoś, w każdym bądź razie w wakacje ;-) Aż tak mi Bellicka nie będzie szkoda, chociaż na końcu się zrobił milszy. Ale co jak co, to żadnej wielkiej roboty nie wykonuje ;-) Niech się zieje wola scenarzystów :lol:

PS.: A tak w ogóle to temat ma literówkę, brakuje literki "a" ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
Nie eee...jak mogą utłuc Bradzia, ja się nie zgadzam.
Taki pocieszny jest. W tej chwili nie jestem w stanie wynaleźć więcej argumentów przeciw ukatrupieniu B.B ^^
Szkoda.
No chyba toto do spoilerów...
Świeżak
Świeżak
mam w domu jakąś gazetkę o serialach...i piszą że bellicka zabiją
Tweener
Tweener
3 osoby zgina ja obstawiam: Bellick, Roland, Wyatt :P
Michael Scofield
Michael Scofield
Kristin z E!Online mówi, że źródła potwierdzają, że trzy charaktery będą uśmiercone bardzo szybko w PB.
Sarah Wayne Callies mówi, że nie będziemy zachwyceni śmiercią jednego z nich. "Stracimy parę ludzi, parę ludzi, których kochaliśmy od początku. I jesteśmy bardzo, bardzo, bardzo zmartwieni więdząc, że odejdą. Umrze osoba o której nawet nie myśleliśmy."
Oczywiście wszystkie myśli prowadzą do Michaela i przeklętych krwawień z nosa, ale Kristin przekonuje, że on nie zginie.
Coś co dotyczy tych śmierci:
- był od początku 4 sezonu.
- jest strzelanina, tortury i utonięcie
- jest bardzo bohaterski.

źródło: pbbuff
tłumaczenie: Ja --

Czarny, Bradzio i...Sucre?
Michael Scofield
Michael Scofield
Bradzio potrafi być bohaterski, Sucre też - sugerując się tym opisem Roland odpada, bo on do odważnych nie należy (chyba, że każdy myślnik odnosi się do kolejnej śmierci, wtedy Roland może być np. pierwszym myślnikiem). Wielki Murzyn też musi kipnąć, więc oby był tym trzecim uśmiercanym osobnikiem xD

edit:
tak sobie myślę..
utonięcie - Bellick
strzelanina - Sucre..?
tortury - Wyatt
Fernando Sucre
Fernando Sucre
może Don będzie jednym z ten trójki... nie chciałabym, bo go polubiłam, ale wolę, żeby on niż np. Sucre czy Alex
Michael Scofield
Michael Scofield
:arrow: 4x09 Greatness Achieved

OFICJALNY OPIS OD FOX'a!
źródło; spoilertv
tłumaczenie; moje

Wyatt poznaje smak swojego własnego lekarstwa, a Mahone znajduje jakieś rozwiązanie.
T-Bag szamota się, kiedy policja bada zaginięcie jego współpracownika, podczas gdy Gretchen przymila się do człowieka z Firmy.
Stan Michaela stale się pogarsza i jeden z członków zespołu składa ostateczną ofiarę podczas planowania podziemnego włamania do Scylli.

Cast: Dominic Purcell as Lincoln Burrows; Wentworth Miller as Michael Scofield; Michael Rapaport as Don Self; Amaury Nolasco as Fernando Sucre; Wade Williams as Brad Bellick; Robert Knepper as Theodore “T-Bag” Bagwell; Jodi Lyn O’Keefe as Gretchen; Sarah Wayne Callies as Dr. Sara Tancredi; William Fichtner as Alexander Mahone

Guest Cast: Cress Williams as Wyatt; James Hiroyuki Liao as Roland Glenn; Shannon Lucio as Trishanne; Leon Russom as Pad Man; Stacy Haiduk as Lisa Tabak; Michael Bryan French as Gregory White; Michael Wiseman as Det. Conor Mara
T-Bag
Cast Lista do odcinka 10:

Cast: Dominic Purcell as Lincoln Burrows; Wentworth Miller as Michael Scofield; Michael Rapaport as Don Self; Amaury Nolasco as Fernando Sucre; Wade Williams as Brad Bellick; Robert Knepper as Theodore “T-Bag” Bagwell; Jodi Lyn O’Keefe as Gretchen; Sarah Wayne Callies as Dr. Sara Tancredi; William Fichtner as Alexander Mahone

Guest Cast: Cress Williams as Wyatt; Shannon Lucio as Trishanne; Leon Russom as Pad Man; Stacy Haiduk as Lisa Tabak; Michael Bryan French as Gregory White; Jude Ciccolella as Howard Scuderi; Keith Szarabajka as David Baker; Jennifer Hetrick as Elaine Baker

źródło: spoilertv
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Mahonia pisze:Wade Williams as Brad Bellick
Przecież Bellick miał nie dożyć 10 odcinka! :shock:
I w ogóle to w odcinkach 8-9 miały zginąć 3 osoby, a jak na razie zginął tylko Roland i jakoś nie widać, żeby na tej liście kogoś jeszcze brakowało :shock:
Nic już nie rozumiem.
Tweener
Tweener
może wystąpi we flashbacku albo to tylko sciema zeby internauci mysleli ze nie zgineli a jednak zgina w 9
Michael Scofield
Michael Scofield
Jamesa też umieścili w cast liście do 3 chyba odcinka i o --'
Także to może być zmyła wstrętna ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
W sumie...to w tym trzecim odcinku było jego zdjęcie w gazecie?
Bo jeśli to było w tym 3...to był w odcinku :mrgreen:
T-Bag
Cast Lista do odcina 4x09:

Michael Scofield ........................................................ Wentworth Miller
Lincoln Burrows........................................................... Dominic Purcell
Sara Tancredi ........................................................ Sarah Wayne Callies
Sucre ....................................................................... Amaury Nolasco
T-Bag ....................................................................... Robert Knepper
Brad Bellick .................................................................Wade Williams
Alexander Mahone ...................................................... William Fichtner
Susan B./Gretchen Morgan ............................................Jodi Lyn O’Keefe
Pad Man/Gen. Jonathan Krantz............................................ Leon Russom
Wyatt......................................................................... Cress Williams
Don Self (Special Agent, Homeland Security) ..................... Michael Rapaport
Trishanne .................................................................... Shannon Lucio
Aide.............................................................................. Dan Sachoff
Lisa Tabak ..................................................................... Stacy Haiduk
Gregory White ..................................................... Michael Bryan French
*Det. Conor Mara ........................................................Michael Wiseman

Cast Lista do odcinka 4x10:

Michael Scofield ........................................................ Wentworth Miller
Lincoln Burrows........................................................... Dominic Purcell
Sara Tancredi ........................................................ Sarah Wayne Callies
Sucre ....................................................................... Amaury Nolasco
T-Bag ....................................................................... Robert Knepper
Alexander Mahone ...................................................... William Fichtner
Gretchen Louise Morgan ...............................................Jodi Lyn O’Keefe
Pad Man/Gen. Jonathan Krantz............................................ Leon Russom
Don Self (Special Agent, Homeland Security) ..................... Michael Rapaport
Trishanne .................................................................... Shannon Lucio
Aide.............................................................................. Dan Sachoff
Lisa Tabak ..................................................................... Stacy Haiduk
Howard Scuderi............................................................ Jude Ciccolella
Gregory White ..................................................... Michael Bryan French
Senator Conrad Dallow
*David Allen Baker ...................................................... Keith Szarabajka
*Elaine Baker..............................................................Jennifer Hetrick
Triage Nurse
Cat Scan Nurse
Dr. Malden (Neurologist)
Company Guy 1
Company Guy 2 (NS)

Tweener
Tweener
heh, nie ma już Wyatta i Bellicka w 10. odcinku. Moim zdaniem dobrze, że Bradzia zabiją, znacznie bardziej podobał mi się on w 1. i 2. sezonie niż teraz.
T-Bag
Cast Lista do 4x12 "Selfless":

Guest Cast: Shannon Lucio as Trishanne; Leon Russom as General Jonathan Krantz/Pad Man; Stacy Haiduk as Lisa Tabak; Michael Bryan French as Gregory White; Ron Yuan as Feng; Kevin O’Neill as Herb Stanton; Graham McTavish as Ferguson; Kevin Sizemore as Harlan; Jamison Haase as Damani

Sara Tancredi
Sara Tancredi
czyli z tego co widac w obsadzie to brad nie zginal...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Spoilery”