Przywiązał linę do konara i do motoru. Następnie rozpędził się motorem i skoczył ze skarpy co spowodowało podniesienie się konara
John Abruzzi
To pytanie już było ale mogę jeszcze raz odpowiedzieć 
Przywiązał linę do konara i do motoru. Następnie rozpędził się motorem i skoczył ze skarpy co spowodowało podniesienie się konara
Sara Tancredi
Zgadza się
niestety nie jestem aż tak na bieżąco jak ty KhAn,
Twoja kolej
niestety nie jestem aż tak na bieżąco jak ty KhAn,
Twoja kolej
John Abruzzi
Spoko nic się nie dzieje 
hmm...no to ja zadam może...
Co za środek Susan dała Lincolnowi aby pozbyć się strażnika? Chodzi mi o nazwę, co to za środek, ile trzeba było go dać i po jakim czasie pozbędzie się strażnika.
hmm...no to ja zadam może...
Co za środek Susan dała Lincolnowi aby pozbyć się strażnika? Chodzi mi o nazwę, co to za środek, ile trzeba było go dać i po jakim czasie pozbędzie się strażnika.
Świeżak
Zylafol 2 krople i po godzinie po strazniku ;p
A dobra to czemu Lechero czy jak on tam ma zabil tego swojego "podwladnego"
A dobra to czemu Lechero czy jak on tam ma zabil tego swojego "podwladnego"
John Abruzzi
Zgadza się 
Dlatego, że wyrzucił pet z cygara, że się tak wyraże
do kosza no i przez to nie uszanował gościa, który dostarczał je Lechero 
Dlatego, że wyrzucił pet z cygara, że się tak wyraże
Świeżak
Nom zadaj zagadke twoja kolej.
A wlasnie czy mozna zadawac np cos o aktorach ??? Czy tylko z filmu
A wlasnie czy mozna zadawac np cos o aktorach ??? Czy tylko z filmu
Ostatnio zmieniony 2007-11-09, 21:36 przez Scofield2912, łącznie zmieniany 1 raz.
John Abruzzi
Można zadać z aktorami ale musi to odnosić się do filmu. Nie możesz zadac pytania o to w jakim innym filmie grał dany aktor, albo gdzie sie urodził itp. Jeżeli nie ma takiej zagadki to możesz ją założyć ale tutaj nie można takich pytań zadawać.
Jaki znak pojawia się w tle kiedy Lincoln rozmawia z Susan i tłumaczy jej, że zmiana planów była po to bo nie chcieli niespodzianek, że nie chce śmierci syna i że ją przeprasza?
Jaki znak pojawia się w tle kiedy Lincoln rozmawia z Susan i tłumaczy jej, że zmiana planów była po to bo nie chcieli niespodzianek, że nie chce śmierci syna i że ją przeprasza?
Świeżak
Czy to jest ograniczenie predkosci do 20km/h czy mil??
John Abruzzi
Dobrze. Chodziło mi o znak z ograniczeniem 20 mil
Zadawaj 
Świeżak
Mogę ja zadać??
Teraz jest kolej Scofielda i trzymamy się pewnych zasad tutaj. Jeżeli ci odda zagadkę to będziesz mógł a jeżeli nie to pozostaje ci jedynie zgadnąć jakąs zagadkę żebyś mógł wtedy ty zadać swoją.
KhAn
Teraz jest kolej Scofielda i trzymamy się pewnych zasad tutaj. Jeżeli ci odda zagadkę to będziesz mógł a jeżeli nie to pozostaje ci jedynie zgadnąć jakąs zagadkę żebyś mógł wtedy ty zadać swoją.
KhAn
Ostatnio zmieniony 2007-11-09, 23:09 przez dzordz, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
mozesz zadawac
Nie ma sensu czekac na kolegę dzordza bo widzę, że to był chyba tylko jednorazowy przebłysk więc zadawaj zagadkę ty Scofield.
KhAn
Nie ma sensu czekac na kolegę dzordza bo widzę, że to był chyba tylko jednorazowy przebłysk więc zadawaj zagadkę ty Scofield.
KhAn
Ostatnio zmieniony 2007-11-10, 22:36 przez Scofield2912, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
Kto polorzyl zle drabine i przez co ona spadla??
John Abruzzi
Źle drabine połozył Whistler a spadła od podmuchów wiatru i od tego, że sznureczki jeden po drugim opadały na dół i wkońcu się przeważyła 
Świeżak
No dobrze. Zadawaj zagadke.
John Abruzzi
Jak liczną rodzinę ma Lechero? Chodzi mi o ilość dzieci 
Michael Scofield
3 chlopców 2 dziewczynki razem 5
3+2=5
3+2=5
John Abruzzi
Zgadza się
zadawaj 
Michael Scofield
jaki był kod do kłódki na lodzi (Christina rose)
Michael Scofield
617 ?, lecz nie jestem pewna
Sara Tancredi
widzę ze oglądasz w Polsacie 2 sezonmarq112 pisze:jaki był kod do kłódki na lodzi (Christina rose)
tak po bo przed chwilą widziałem jak Michael otwiera łódkęniunia pisze:617 ?, lecz nie jestem pewna
PS już chciałem pisać ale mnie uprzedziłaś
Michael Scofield
dobrze; teraz moja kolej 
hmm, jak nazywała się ta dziewczyna której patoshik zabił ojca?
hmm, jak nazywała się ta dziewczyna której patoshik zabił ojca?
Tweener
Gilliganie ?
Michael Scofield
Damian1989 pisze:widzę ze oglądasz w Polsacie 2 sezon![]()
akurat lecial a nie wiedzialem co zadac
Michael Scofield
prison oszolom, niestety nie.
Tweener
juz wiem - Sasha