Sara Tancredi
Wybieramy naszego ulubionego pilkarza, jesli nie ma go na liscie to po prostu piszemy go w poscie 
Ostatnio zmieniony 2008-11-11, 14:44 przez sylwek1005, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
Raul Gonzalez i Iker Casillas
Michael Scofield
no ba ze Henry
:******************
dziękuję tak w ogóle za umieszczenie Go w ankiecie, widzę, że sie kolega zna na rzeczy
ale co do drugiego to jak dla mnie bezdyskusyjnie Zidane.
W sumie mógłby byc pierwszy, no ale...Henry i Zidane to zupełnie inni zawodnicy i to nie tylko z powodu innej pozycji na boisku...^^ względy pozaboiskowe przeważyły
Pele'go nie pamietam ale z uwagi na teksty mojego ojca na jego temat które musiałam wysłuchiwac od niepamietnych czasów daje go na 3
:******************
dziękuję tak w ogóle za umieszczenie Go w ankiecie, widzę, że sie kolega zna na rzeczy
ale co do drugiego to jak dla mnie bezdyskusyjnie Zidane.
W sumie mógłby byc pierwszy, no ale...Henry i Zidane to zupełnie inni zawodnicy i to nie tylko z powodu innej pozycji na boisku...^^ względy pozaboiskowe przeważyły
Pele'go nie pamietam ale z uwagi na teksty mojego ojca na jego temat które musiałam wysłuchiwac od niepamietnych czasów daje go na 3
Sara Tancredi
Ja tylko Zidane,ale Henry'iego tez cenieLubialbym Go wiecej gdyby nie gral w barcy.Kibicuje 'Galacticos' i 'Tricolores'.Wiec Allez les Bleus i Hala Madrid 
Michael Scofield
no ja tez lubiłabym go bardziej, gdyby nie grał w Barcy^^
ale z innych powodów niz Ty.
Tak jak w jego sercu, tak i w moim zawsze bedzie Arsenal.
Liga hiszpanska chyba do konca nie pasuje do jego stylu jako piłkarza.
4. Kaka
teraz go dojrzałam dopiero^^
ale z innych powodów niz Ty.
Tak jak w jego sercu, tak i w moim zawsze bedzie Arsenal.
Liga hiszpanska chyba do konca nie pasuje do jego stylu jako piłkarza.
4. Kaka
Mahone
Raul, Ronaldinho, Kaka, Henry i oczywiście Zidane 
Sara Tancredi
dobra, dobra zobaczylyscie moj podpis o 'Zizou' i sie podlizujecie 
Mahone
Taaa, oczywiście
Rozgryzłeś nas
Tylko dlatego wpisujemy Zidana, żeby Ci się podlizać
To, że był świetnym piłkarzem to nic 
Sara Tancredi
it was a joke
Wiem że takiego pilkarza jak "ZiZoU" juz chyba nie bedzie
Hmm, byc moze Samir Nasri[tez ma algierskie korzenie] bedzie troche gorsza kopia 
T-Bag
Ja mam 2 ulubionych piłkarzy
Roberto Carlos no i Artur Boruc ;-)
Michael Scofield
Mój głos na Franka Lamparda ;-)
trochę ta ankieta nie za bardzo, można było podzielić na tych co grali a tych co jeszcze grają, ale szczegół.
Faktycznie - ale wybaczcie, nie znam się na piłkarzach nic, a nic. Dajcie jakieś propozycje kogo jeszcze można dodać.
niuń
trochę ta ankieta nie za bardzo, można było podzielić na tych co grali a tych co jeszcze grają, ale szczegół.
Faktycznie - ale wybaczcie, nie znam się na piłkarzach nic, a nic. Dajcie jakieś propozycje kogo jeszcze można dodać.
niuń
Ostatnio zmieniony 2008-10-20, 17:39 przez Sebo, łącznie zmieniany 1 raz.
T-Bag
powinno być napisane inny np.jaki bo wymieniać wszystkich piłkarzy to by strony nie stykneło 
Tweener
Moj jest i zawsze bedzie Zidane
To jest legenda. Poza nim to David Beckham. Oraz Ronaldinho. ALe nie cierpie tego lalusia, pół geja Cristiano Ronaldo...wrrr :kill:
Michael Scofield
Jest jaki jest ale o niebo lepiej gra od Ronaldinho.Laraa pisze:ALe nie cierpie tego lalusia, pół geja Cristiano Ronaldo...wrrr
Sara Tancredi
byc moze teraz tak, ale wiesz to zalezy od formy pilkarza, np, na euro ronaldo nic nie pokazal, a Ronaldinho z pewnoscia ma ogromny potencjal, poza tym to inne typy pilkarzy, Ronaldo bazuje na szybkosci a Roni na genialnej technice podobnie jak to bylo z Zizou ;-) Nie trzeba dodawac kolejnych pilkarzy do ankiety, jesli Twojego ulubienca nie ma na liscie to wystarczy go wpisac w poscie, bo tak jak napisal Piotras pilkarzy jest w brud ;-)
Michael Scofield
Tak. Ronalinho miał może 2 dobre sezony.sylwek1005 pisze:ale wiesz to zalezy od formy pilkarza
Ronaldo też ma genialną technikę, Ronalidinho to Brazylijczyk oni wszyscy tak mają ;-)sylwek1005 pisze:Ronaldo bazuje na szybkosci a Roni na genialnej technice
CR gra miej więcej na tym samym poziomie cały czas.
Sara Tancredi
no tak CR przeszedł do Realu Madryt, co jakiś czas zdobędzie jakąś bramkę, dostanie czerwoną kartkę i już jest na pierwszej stronie gazet
a jego głównym zajęciem jest teraz udział w reklamach...
chyba poszedł w ślady Beckham'a
Świeżak
David Villa