Tobie synku sie chyba k**** tematy pomyliły...Żebrać to sobie mozesz w temacie o zamowienaich...Co za k**** neoA zrobiłabyś mi ruchomą sygnaturkę, jak Sara wjeżdżała po ruchomych schodach??i napisem Grand i Sara czy cuś takiego ??
a reszta mi się nie podoba przez tą "mgłę".
Ostatnio zmieniony 2008-10-08, 22:21 przez Cwaniaczek, łącznie zmieniany 5 razy.
Doszłam do tego samego wnioskuLuthien pisze:Natomiast co do tego drugiego z Gretchen, to na pierwszy rzut oka wygląda prześlicznie, a jak się bliżej przyjrzeć, to wygląda na nim strasznie staro. Takie obwisłe policzki i uczy jak u babci
Jak będe miała troche czasu. Taka sygna jest dla mnie dość pracochłonna więc sam rozumiesz...Grand pisze:A zrobiłabyś mi ruchomą sygnaturkę, jak Sara wjeżdżała po ruchomych schodach?? i napisem Grand i Sara czy cuś takiego ??
proszehogix pisze:dziei za scofilda policjanta.
to jest moj nowy idol Oo choroba ty pilnuj żeby ja James'a nie zdradziła OoAutumnLeaf pisze:Widzę faza lekka na generała xD
no tak mi się wydawało, że troche za dużo ale...mnie się podoba ^^ xDCwaniaczek pisze:zbyt duzo lightena dałas,tez go lubie ale z umairem ; )