John Abruzzi
John Abruzzi
Prison Break jednak z Molly

Post autor: KhAn »

W sieci ukazał się scenariusz, na którym widnieją kwestie Lincolna i Molly. Wszystko wskazuje, że to oficjalny scenariusz choć nigdy nie mamy pewności (w rozwinięciu newsa można go przeczytać).

Przypomnijmy - Molly to kolejna ofiara tajnej organizacji prześladującej Michaela (Wentworth Miller) i Lincolna (Dominic Purcell). W "Prison Break" kobieta postanawia odnaleźć głównych bohaterów i pomóc im w ucieczce z panamskiego więzienia, licząc że w zamian oni pomogą jej się zemścić na osobach odpowiedzialnych za śmierć jej bliskich.

"Prison Break: Cherry Hill" rozpocznie się w momencie, w którym za swoje czyny Molly zostanie skazana na karę dożywotniego pozbawienia wolności. Bohaterka spokojnie przyjmuje decyzję sądu. Wszystko jednak ulega zmianie, kiedy dowiaduje się, że niektórzy członkowie jej rodziny, których uważała za zmarłych, mogli w rzeczywistości przeżyć. Molly zacznie planować ucieczkę, by uratować ich przed pewną śmiercią.

Źródło: theprisonbreak.net
T-Bag
T-Bag
no i dzięki temu mamy scenariusz do kolejnych odcinków tak więc końca nie widać; ciekawa jestem kto zagra tą Molly, a może ktoś wie?
Sara Tancredi
Sara Tancredi
ten scenariusz wcale mi sie nie podoba :/
według tego wychodzi ze ta Molly to kopia Michaela
Michael Scofield
Michael Scofield
szlag by to trafił, myślałam, że to tylko plotki, a tu proszę: niespodzianka ;x
będziemy mieć odgrzewaną zupę, która mnie na pewno nie zasmakuje. Wiem, że nie powinnam tak po tym jechać, bo jeszcze nic widziałam, ale już nie darzę tego "czegoś" zbytnią sympatią.
Fernando Sucre
Fernando Sucre
A co to kurde babski Prison Break, yuri wersja soft nam się zapowiada? A kto by to chciał oglądać? Ja na pewno nie (wolę męski edition ;D). Będziemy mieli piękną Molly, inteligentną, kobiecą, która we włosy wplątany ma plan ucieczki + jej siostra, wielka osiłka XD + zboczona nauczycielka (gender-bender T-baga) + agentka FBI z nałogiem, jakim jest robienie sobie maniqure 3 razy dziennie inny wzorek. Fuj fuj ohyda, nie ma mowy!

Mówiłam już że nie lubię kobiet XD?
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
A jednak plotki które słyszałem(czytaj:czytałem :D) się potwierdziły... Te które mówią że w serialu pojawi się laska dorównująca Mikiemu inteligencją. Kolejna część jest taka że Miki się w niej zakocha :D ... zobaczymy ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
jak Majkiel zakocha się w jakiejś innej babce po tak krótkim czasie to znaczy, że miłość do Sary była nie miłością a szczeniackim zauroczeniem ;x i stracę do tej postaci cały szacunek, jaki jeszcze posiadam...
Michael Scofield
Michael Scofield
to już troche przesada. bedze za duzo mądrych postaci mi wystarczy Michael i Alex :mrgreen: , jeszcze jedna "nazbyt" inteligenna postac to zdecydowanie za duzo jak na taki serial, a pozatym w którym momencie oni iby beda chciali ja wepchnąc?? Nie wogóle mi sie ten pomysł nie podoba
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Patuś niestety nie masz nic do gadania ani nikt inny czy sie podoba czy nie Molly wchodzi do serialu :)
Świeżak
Świeżak
Sebastian66i6 pisze:Patuś niestety nie masz nic do gadania ani nikt inny czy sie podoba czy nie Molly wchodzi do serialu :)
pożalić sie nie można ? :-P
Michael Scofield
Michael Scofield
włąsnie .Sebastian66i6 .ten tekst mnie zgasił :-(
T-Bag
T-Bag
żal w tym wypadku nic nie pomoże; zresztą czy ktoś posłucha fanów? Wątpie; oni mają własne pomysły i wiedzą co jest najlepsze, a przecież tak nie jest, bo powinni przynajmniej brać pod uwagę opinie widzów (nie koniecznie je wykorzystywac), a nie tylko sugerować się własnym zdaniem
Michael Scofield
Michael Scofield
przeciez wiem że akurat moje zdanie nie ma żadnego wpływu na serial, ale wyraziałam swoje ubolewanie nad tym że wprowadzą ...nazwijmy to "zbędny wątek"
T-Bag
T-Bag
mam nadzieję, że nie odebrałaś z mojej strony tego negatywnie, bo to nie tak miało zabrzmieć, a tak naprawdę żal powinno się mieć do samych twórców, bo nie wiedzą co czynią...
Michael Scofield
Michael Scofield
nie no spoko loko :-D , ja sie nie obrażam ani nic w tym stylu :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield
w sumie racja, nic te nasze jęki nie dadzą ;) ale ponarzekać można :P zresztą w sumie jeszcze nie wiadomo co z tego wyjdzie, a może nie będzie AŻ TAK źle ^^
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
przeciez wiem że akurat moje zdanie nie ma żadnego wpływu na serial, ale wyraziałam swoje ubolewanie nad tym że wprowadzą ...nazwijmy to "zbędny wątek"
Lol. Wg. mnie nie jest on zbedny a wrecz przeciwnie... bo tak mamy monotonie.
Michael Scofield
Michael Scofield
dla mnie tam nie jeste monotonnie ;) wręcz przeciwnie, na każdym odcinku tracę połowę moich paznokci ;P
T-Bag
T-Bag
AutumnLeaf pisze:na każdym odcinku tracę połowę moich paznokci ;P
u mnie tak było w 1 sezonie, gdy to Sucre musiał kryć Scofield'a to z niecierpliwością na niego czekałam, ale teraz się ustabilizowałam...
Świeżak
Świeżak
Re: Prison Break jednak z Molly

Post autor: asdfg »

Oktarynka pisze:A co to kurde babski Prison Break, yuri wersja soft nam się zapowiada? A kto by to chciał oglądać? Ja na pewno nie (wolę męski edition ;D). Będziemy mieli piękną Molly, inteligentną, kobiecą, która we włosy wplątany ma plan ucieczki + jej siostra, wielka osiłka XD + zboczona nauczycielka (gender-bender T-baga) + agentka FBI z nałogiem, jakim jest robienie sobie maniqure 3 razy dziennie inny wzorek. Fuj fuj ohyda, nie ma mowy!

Mówiłam już że nie lubię kobiet XD?

zgadzam sie ..ta molly to kompletny wymysł...
Michael Scofield
Michael Scofield
Też tak na to narzekam, a może jednak warto poczekać i zobaczyć co z tego wyjdzie ;)
Skoro Michael ma się w niej zakochać, to mam nadzieję, że przedstawią jego rozterki, wewnętrzne rozdarcie, jego pamięć o Sarze.
Przez niego umierają wszyscy, których kochał, może będzie bał się uwikłać w kolejny związek z obawy przed stratą?
No nie wiem, zapędziłam się chyba ;P
Może być nawet ciekawie.
Sara Tancredi
Sara Tancredi
a ja chce zobaczyć prisona w wersji women
Michael Scofield
Michael Scofield
Damian1989, wcale nie dziwie sie, że chcesz zobaczyć prisona w wersji kobiecej :mrgreen:

a ja poczekam, a później stwierdzę czy było warto ;-)
jak narazie to mam neutralne zdanie o tym ; mam nadzieję, że scenarzysci nas nie zawiodą, i stworzą z tego równie dobrzy wątek.
T-Bag
T-Bag
jak na razie to jestem do tej Molly uprzedzona (zresztą jak do kazdego) i nie spieszy mi się by ją zobaczyć wśród braci, ale własnie - zobaczymy co oni tam wykombinują z tą postacią
Michael Scofield
Michael Scofield
właśnie to bedzie wymagało troche trudu żeby ją tak "wmixować" w to środowisko..ciekawe jak to zrobią ...pozyjemy - zobaczymy :-P
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”