Też jestem tego ciekawa. Ale raczej wolę Alexa w drugim sezonie
W trzecim też nieźle gra, ale za ten jego umysł w drugim sezonie go chwale... 
Michael Scofield
Zgadzam się. Nieźle kombinował wtedy. To dopiero były emocje. Michael gdzieś idzie a on zaraz za nim. A spotkanie w windzie już pokazało z kim mamy do czynienia.
Fernando Sucre
Wg mnie w obydwu sezonach zagrał świetnie. Nie znam lepszego kandydata to tej roli. 
Świeżak
Jak dla mnie Mahone lepszy jest w 3 sezonie
petarda gra gościa który nie może wytrzymac bez dragów jak dla mnie świetnie to zrobili
w 2 czesci tak go nie lubiłem jak w 3
bo w 3 juz nie wszystko kontrolował tak jak to było w 2
hehehe pozdrawiam 
Michael Scofield
Jeśli chodzi o postać to wolę zdecydowanie 2 sezon. 3 był jakis pokrecony^^ takze i w tym przypadku ;-) Alex był znacznie ciekawszy we wczesniejszym sezonie, tutaj tylko ujawnił nowe oblicze. Mam nadzieje ze w 4 zblizy sie do stanu drugosezonowego
No ale jesli chodzi o popis aktorskich umiejetnosci Willa to 3 sezon był lepszy ;-)
No ale jesli chodzi o popis aktorskich umiejetnosci Willa to 3 sezon był lepszy ;-)
Michael Scofield
no przynajmniej pod wzgledem gajerkaB... pisze:Mam nadzieje ze w 4 zblizy sie do stanu drugosezonowego
John Abruzzi
i broni w dłoniPatuŚ pisze:no przynajmniej pod wzgledem gajerka
Michael Scofield
hehehehehe czyli to co tygryski lubią najbardziej*Madziula* pisze:po prostu perfekcja bez żadnych słabych stron
<slinotok> na samą myśl o tym...
Tweener
Raczej najbardziej podobał mi się w 2 sezonie... ;-) Za całokształt. ;-)
W 3 też spoko był, tylko te problemy miał narkotykowe...
W 3 też spoko był, tylko te problemy miał narkotykowe...
T-Bag
Ja nie wiem... W drugiej serii był bardzo przebiegły i tajemniczy, a w trzeciej serii to pomógł Michaelowi i chciał przestać brać. Ogólnie to bardzo podobał mi się w obu seriach, bez niego nie byłoby tego serialu! 
Mahone
Bella14, Alex będzie wspłópracował ze Scofieldem i resztą 
Tweener
Ale ja miałam na myśli jego styl ubioru. Nie zniosłabym, dgyby znowu zaczał chodzić pod krawatem... Jemu jest taaak ślicznie w czarnym T-shircie... :*
Mahone
Aha o ubiór chodzi 
To mam nadzieję, że będzie chodził w tym czarnym sweterku
Bosko w nim wygląda
W sumie jak we wszystkim :]
To mam nadzieję, że będzie chodził w tym czarnym sweterku
Bosko w nim wygląda
T-Bag
Oficjalnie będzie w garniaku, a mniej oficjalnie w czarnej koszulce
Czyli trochę tego i tego. Miodnie 
Michael Scofield
co tam T-Shirty...
jak chce se go w nich zobaczyc puszczam inne seriale albo filmy, szczegolnie jeden taki rozczochrany^^, hehe
w PB najbardziej mi odpowiada w wersji 2 sezonowej, bo ten wlasnie styl: garniak, czarne okulary, V3 i cała ta otoczka wokól niego, sprawiła ze zrobił na mnie takie wrazenie...
3 sezon był brudny i 'koszulinowy'...bleeee
trzymał sie dopoki miał to kurtkę jeszcze z ostatniego odc 2 serii, potem juz była tragedia xD
jak chce se go w nich zobaczyc puszczam inne seriale albo filmy, szczegolnie jeden taki rozczochrany^^, hehe
w PB najbardziej mi odpowiada w wersji 2 sezonowej, bo ten wlasnie styl: garniak, czarne okulary, V3 i cała ta otoczka wokól niego, sprawiła ze zrobił na mnie takie wrazenie...
3 sezon był brudny i 'koszulinowy'...bleeee
trzymał sie dopoki miał to kurtkę jeszcze z ostatniego odc 2 serii, potem juz była tragedia xD
C-Note
co wy gadacie, w garniaku też mu do twarzy 
Tweener
No, może i mu do twarzy, ale jest taki...ulizany
Jakoś ta wersja nie za bardzo mi się widzi... Chociaż wcale nie mówię, że brudny i z pióropuszem na głowie jest fajny
Mógłby się trochę ogarnąć i wtedy nawet w zwykłym T-shircie wyglądałby jak cywilizowany człowiek 
C-Note
no a w garniaku to tak na twardziela większego wygląda 
Świeżak
witam wzystkich forumowiczow, moim zdaniem Mahone jest jedna z bardziej interesujacych postaci w calym filmie, nikt tak jak on potrafi pokazac zlozonosc charakteru ludzkiego w zaleznosci od zmieniajacych sie warunkow. piekielnie inteligentny federalny zlapany we wlasne sidla.....
karta sie odwraca.... czesto
[ Dodano: 2008-09-16, 11:11 ]
i nikt tak jak on nie skreca karku.....
karta sie odwraca.... czesto
[ Dodano: 2008-09-16, 11:11 ]
i nikt tak jak on nie skreca karku.....
C-Note
mnie się tam teraz o wiele bardziej podoba w 4 sezonie ;-)
Fernando Sucre
Moim skromnym zdaniem przydałoby się uaktualnić tę ankietę, gdyż mnie osobiście najbardziej podoba się Alex w 4. sezonie ;-)
Uważam, że łączy w nim siebie z 2. i 3. seoznu, jeśli rozumiecie, co mam na myśli ;-) No bo z jednej strony taki "w cywilu", na luzie itd., ale z drugiej strony robi dokładnie to, co w 2. sezonie - znowu możemy go podziwiać jak rozwiązuje łamigłówki, łamie szyfry, "czyta ludzi" itd., a w dodatku robi to tym razem stojąc po dobrej stronie. No i współpracuje z Michaelem, co uwielbiam, nie wspominając już o tej całej sprawie z Cameronem.
Uważam sezon 4. za idealne podsumowanie tej postaci z dwóch poprzednich sezonów.
Uważam, że łączy w nim siebie z 2. i 3. seoznu, jeśli rozumiecie, co mam na myśli ;-) No bo z jednej strony taki "w cywilu", na luzie itd., ale z drugiej strony robi dokładnie to, co w 2. sezonie - znowu możemy go podziwiać jak rozwiązuje łamigłówki, łamie szyfry, "czyta ludzi" itd., a w dodatku robi to tym razem stojąc po dobrej stronie. No i współpracuje z Michaelem, co uwielbiam, nie wspominając już o tej całej sprawie z Cameronem.
Uważam sezon 4. za idealne podsumowanie tej postaci z dwóch poprzednich sezonów.
Michael Scofield
Hmm...ja chyba tu jeszcze nie wtrąciłam swoich 3 groszy ;p
Jak dla mnie Alex z drugiego sezonu, mahonomania już mi przeszła, ale to wtedy spodobał mi się najbardziej i stał się moją obsesją, która do tej pory wygasła ^^
Więc Mahone drugosezonowy,o.
A z tym uaktualnieniem ankiety, Luthien ma rację.
Jak dla mnie Alex z drugiego sezonu, mahonomania już mi przeszła, ale to wtedy spodobał mi się najbardziej i stał się moją obsesją, która do tej pory wygasła ^^
Więc Mahone drugosezonowy,o.
A z tym uaktualnieniem ankiety, Luthien ma rację.
Michael Scofield
Ankieta uaktualniona i wyzerowana! Zapraszam do oddawania głosów!
Ja zostaje ciągle przy "wszystkie po równo", bo Alex jest tak ciekawą i zmienną postacią, że lubię go w każdym mahonowym "wcieleniu" (chociaż wszystko zaczęło się tak jak w przypadku AutummL. w drugim sezonie i chyba do takiego Mahona mam największą słabość
) z tą różnicą, że z sezonu na sezon coraz bardziej mi go żal 
Ja zostaje ciągle przy "wszystkie po równo", bo Alex jest tak ciekawą i zmienną postacią, że lubię go w każdym mahonowym "wcieleniu" (chociaż wszystko zaczęło się tak jak w przypadku AutummL. w drugim sezonie i chyba do takiego Mahona mam największą słabość
T-Bag
Ja też jestem przy "wszystkie po równo" bo Alex mi się podoba w każdym sezonie. Za każdym razem gra inaczej i to mi się podoba i w poszczególnych sezonach widzimy go z różnych stron.
Ale i tak jak dziewczyny wyżej największa do niego słabość mam w 2 sezonie bo tam dopiero się pokazał i od tego się wszystko zaczęło ;-)
Ale i tak jak dziewczyny wyżej największa do niego słabość mam w 2 sezonie bo tam dopiero się pokazał i od tego się wszystko zaczęło ;-)
Michael Scofield
ja tez wszystkie po równo, choc zaznaczam od razu ze skłaniam sie bardziej ku 2 i 4 serii.
3 była dziwna...dziwna w ogole, dziwna także w wypadku Alexa.
2 sezon to to hmmmmm ah i oh
uwielbiam go w tamtym wcieleniu i podzielam zdanie Autumn w tym przypadku, choć u mnie jeszcze to nie wygasło ;-)
4 sezon...ciężko tu coś pisac, bo jestemy na samym początku, ale jak do tej pory losy postaci są dla mnie najbardziej emocjonujace i to głównie dla niego czekam z nieciepliwoscia na kolejne odcinki
ogolnie Alex ewoluuje^^ i kazde jego kolejne 'przeobrażenie' jest warte uwagi
dla mnie na pewno.
3 była dziwna...dziwna w ogole, dziwna także w wypadku Alexa.
2 sezon to to hmmmmm ah i oh
4 sezon...ciężko tu coś pisac, bo jestemy na samym początku, ale jak do tej pory losy postaci są dla mnie najbardziej emocjonujace i to głównie dla niego czekam z nieciepliwoscia na kolejne odcinki
ogolnie Alex ewoluuje^^ i kazde jego kolejne 'przeobrażenie' jest warte uwagi
dla mnie na pewno.