Michael Scofield
Sa na tym forum jacys fani tego swietnego serialu? Mam nadzieje ze poza mna ktos sie znajdzie...Zakładam temat, poniewaz nie zauwazylam takiego.
Zaapraszam do dyskusji na temat pierwszego, drugiego i trzeciego sezonu serialu, ktory bedzie mial premiere we juz wrzesniu.
Zaapraszam do dyskusji na temat pierwszego, drugiego i trzeciego sezonu serialu, ktory bedzie mial premiere we juz wrzesniu.
Michael Scofield
ja fanka, a tym bardziej fanem nie jest^^
ogladałam to dopiero teraz, gdy puszczali powtórki chyba pierwszego sezonu, ale tez nie wszystkie.
No i tak:
pomysł chyba ciekawy, choc nie do konca czaje o co w tym chodzi, Szyc i Małaszyński fajnie sobie pogrywaja, ale serial sam w sobie troche mnie drazni, bo co jakis czas daja takie dziwne sceny z bezsensu ułozonymi dialogami. Np. ostatnio gdy Kruszon był w wiezieniu i spotkał Granda na korytarzu a ten wyleciał z tekstem: "mam tysiac rąk, tysiac sztyletów" xD czy jakos tak^^ no troche smiesznie to wyszło. Albo w tym samym odcinku, gdy nagle wywiezli Szyca z tego wiezienia, wzieli go na jakies przesłuchanie, on w skrócie, z bardzo zabawna mimika twarzy^^, opowiedział co i jak, a potem ni stąd ni zowąd nagle wychodzi na wolnosc
jak dla mnie ten serial to jeden wielki spisek, nowe wątki zaczynaja sie zanim wyjasnią sie poprzednie...dziwnie^^
Oficer z swym spiskiem czy Fala zdrodni z swymi kaskaderskimi wyczynami sa jak dla mne za bardzo oderwane od raezcywistosci. Ja chce Pitbulla
ogladałam to dopiero teraz, gdy puszczali powtórki chyba pierwszego sezonu, ale tez nie wszystkie.
No i tak:
pomysł chyba ciekawy, choc nie do konca czaje o co w tym chodzi, Szyc i Małaszyński fajnie sobie pogrywaja, ale serial sam w sobie troche mnie drazni, bo co jakis czas daja takie dziwne sceny z bezsensu ułozonymi dialogami. Np. ostatnio gdy Kruszon był w wiezieniu i spotkał Granda na korytarzu a ten wyleciał z tekstem: "mam tysiac rąk, tysiac sztyletów" xD czy jakos tak^^ no troche smiesznie to wyszło. Albo w tym samym odcinku, gdy nagle wywiezli Szyca z tego wiezienia, wzieli go na jakies przesłuchanie, on w skrócie, z bardzo zabawna mimika twarzy^^, opowiedział co i jak, a potem ni stąd ni zowąd nagle wychodzi na wolnosc
jak dla mnie ten serial to jeden wielki spisek, nowe wątki zaczynaja sie zanim wyjasnią sie poprzednie...dziwnie^^
Oficer z swym spiskiem czy Fala zdrodni z swymi kaskaderskimi wyczynami sa jak dla mne za bardzo oderwane od raezcywistosci. Ja chce Pitbulla
Michael Scofield
No fakt serial jest tajemniczy ale przez to jest bardziej wciagajacy. Wszystko jest ze soba powiazane i trzeba raczej ogladac po kolei wszystkie odcinki. trzeba przyznac ze obsade maja dobra, no moze poza pania Cynke, ktora strasznie mnie draznie i wogole jest do bani...ogolnie to schrzanli 2 sezon... licze ze trzeci bedzie lepszy.

ja tezJa chce Pitbulla
Tweener
Dokładnie to "mam sto rąk, sto sztyletów, sto ran zadam". Gdybyś oglądała uważniej, byś wiedziała, że Grand jak strzelił do Kruszona, to jego siostra zasłoniła go własnym ciałem i tak zabił własną siostrę. ;-) No i Grand uważa, że to przez Kruszona zginęła Malwina, dlatego chce się zemścić. A z tymi sztyletami, to jasne, że chodzi o "armię", czy też kolegów Granda.B... pisze: "mam tysiac rąk, tysiac sztyletów"
Wszyscy wiedzieli, że on jest niewinnyB... pisze:
Albo w tym samym odcinku, gdy nagle wywiezli Szyca z tego wiezienia, wzieli go na jakies przesłuchanie, on w skrócie, z bardzo zabawna mimika twarzy^^, opowiedział co i jak, a potem ni stąd ni zowąd nagle wychodzi na wolnosc![]()
Ja tam w oficerze żadnych spisków nie widziałem :-> Nie uważam też, że jest oderwany od rzeczywistości, bo większość tego serialu jest oparta na faktach (trochę nadginanych), ale na faktach (włączając postać Kruszona, tylko w rzeczywistości on zginął)
Michael Scofield
Widze ze jakis fan sie znalazl
. I bardzo fajnie
.
Emisja nowych odcinków serialu bedzie miala miejsce w czwartki w TVP2 o 20.40. Juz nie mogę się doczekac...
Emisja nowych odcinków serialu bedzie miala miejsce w czwartki w TVP2 o 20.40. Juz nie mogę się doczekac...
Tweener
Moim zdaniem, fabuła Oficerów była ciekawa. Nie tak błyskotliwa, jak w Oficerze, ale fajnie pokazała, kto naprawdę za tym stał. Wszystko byłoby spoko, gdyby nie gra pani Cynke. Nie wiem, skąd oni ją wzięli, ale jej już się oglądać nie dało...

Michael Scofield
heh czyli nie tylko ja mam takie wrazenia xd. Straszna jest ta kobieta. Moze ma talent ale w filmie go wogole nie pokazala. A co do fabuly to zdecydowanie wole pierwsza czesc. Druga zagmatwana i wogole... slabsza. Z opisow wynika ze trzeci sezon bedzie dobry...zobaczymy w czwartekWszystko byłoby spoko, gdyby nie gra pani Cynke. Nie wiem, skąd oni ją wzięli, ale jej już się oglądać nie dało...
Tweener
Ogląda ktoś?
Mi po 3. odcinkach się podoba, nie tak genialny, jak 1. część, ale trzyma poziom, podobnie jak PB. A, oczywiście bardzo fajna rola B. Topy
Uwaga, SPOILER ;-)
Przeczytałem w wywiadzie z Szycem, że Grand i Kruszon mają współpracować... Pomijam motyw "śmierci" Granda, po tym, co mu zrobił Topor (a przecież nie pokazano wszystkiego), miałby może 1% na przeżycie, a jeśli by mu się udało, to i tak nigdy nie mógłby chodzić, ale w ogóle nie wyobrażam sobie ich współpracy. To nie to samo, co Mahone i Michael, Grand nienawidził go i marzył, by go zabić, nie wiem, jak to pogodzili scenarzyści.
Uwaga, SPOILER ;-)
Przeczytałem w wywiadzie z Szycem, że Grand i Kruszon mają współpracować... Pomijam motyw "śmierci" Granda, po tym, co mu zrobił Topor (a przecież nie pokazano wszystkiego), miałby może 1% na przeżycie, a jeśli by mu się udało, to i tak nigdy nie mógłby chodzić, ale w ogóle nie wyobrażam sobie ich współpracy. To nie to samo, co Mahone i Michael, Grand nienawidził go i marzył, by go zabić, nie wiem, jak to pogodzili scenarzyści.
Michael Scofield
No ja ogladam ale bez rewelacji.
Hehe Kawa (czyli topa) mi zupelnie nie pasuje. Ciagle go widze z ta grzywa albo w bordowej marynarce xD. No i ta cala Aldona. Ja na miejscu Kruszona kopnela bym ja w dupe tak jak ona jego w pierwszym sezonie. O
To ze Gran przezyl to wiedzialam jeszcze w zeszlym sezonie, bo to dziwne byloby gdyby usmiercili jedna z wazniejszych postaci. Mowisz ze beda wspolpracowac... no ciekawie to moze wygladac...choc ciezko mi to sobie wyobrazic.
Hehe Kawa (czyli topa) mi zupelnie nie pasuje. Ciagle go widze z ta grzywa albo w bordowej marynarce xD. No i ta cala Aldona. Ja na miejscu Kruszona kopnela bym ja w dupe tak jak ona jego w pierwszym sezonie. O
To ze Gran przezyl to wiedzialam jeszcze w zeszlym sezonie, bo to dziwne byloby gdyby usmiercili jedna z wazniejszych postaci. Mowisz ze beda wspolpracowac... no ciekawie to moze wygladac...choc ciezko mi to sobie wyobrazic.