Administrator
Awatar użytkownika
Administrator
3x06 Photo Finis (s03e06)

Post autor: Dusqmad »

Zapraszam do dyskusji o odcinku 3x06 Photo Finis (s03e06)

W tym temacie:
- nie prosimy o napisy, ani linki do tego odcinka. Od tego jest dział download:
cat5.htm

- nie wypytujemy kiedy będzie kolejny odcinek. Odpowiedź na to pytanie znajduje się tutaj:
prison-break-kiedy-kolejne-odcinki-vt69.htm
[
Michael Scofield
Michael Scofield
Re: 3x06 Photo Finis (s03e06)

Post autor: MarQ »

ja nie moglem sie doczekac na napisy i powiem wam ze oba odcinki byly super ale sciagnalem jakas zla wersje odcinka 7 i musze sciagac od nowa. najlepsze bylo napiecie na koniec odcinka 6 po tym jak majkel dowiedzial sie o sarze...
Sara Tancredi
Sara Tancredi
To mnie Michael zaskoczył
wiedziałem ze pojedzie Whistlera ale nie myślałem że go wyzwie na pojedynek
Świeżak
Świeżak

Post autor: Kamil26 »

:shock: odcinek naprawde super. nie spodziewałem się zakończenia :mrgreen: juz sie nie moge doczekać 7 odcinka:)to chyba jedern z lepszych odcinków :-)
Świeżak
Świeżak
:roll: Naprawdę zaskakujące zwroty akcji, ktoś ma łeb pisać taki scenariusz :573:
Świeżak
Świeżak

Post autor: uparta »

cuż. to jak zareaguje mike było do przewidzenia. żal mi go strasznie. nick wypowiadał się że sara będzie tak jakby żywa bo pozostanie w sercu mika i będzie go motywować. pozazdroscic takiej miłości. szkoda że nie spełninej
Świeżak
Świeżak

Post autor: aries »

szybki34 pisze:Naprawdę zaskakujące zwroty akcji, ktoś ma łeb pisać taki scenariusz
Dokładnie tak samo myślę.
Sara Tancredi
Sara Tancredi
teraz zastanawiam sie co sie stanie w 7 odcinku z LJ-em
bo jeszcze nie pobrałem go :p
Świeżak
Świeżak

Post autor: kaja207 »

po raz pierwszy oglądając 3 sezon ani razu nie odeszłam od komputera.
Świetny odcinek, zdecydowanie najlepszy epizod III sezonu. I oby tak dalej
And
Świeżak
Świeżak

Post autor: And »

moze mi ktos przetłumaczc co znacza napisy na samym początku? Viewer discretion is advised :> po nie znam angielskiego z góry dzieki ;)
Świeżak
Świeżak
pb306

Post autor: kubus153 »

jak dla mnie ocinek ok:) tylko jestem ciekaw co bedzie ponziej! wedlug mnie to sie w kolko kreci! a wie moze ktos kiedy nastepne odcinki??[shadow=brown][/shadow][glow=cyan][/glow]
Świeżak
Świeżak

Post autor: buraqq »

Świetny odcinek . Oglądam go jak kazdy z taką samą pasja.
Świeżak
Świeżak
moim zdaniem jeden z lepszych odc !
Fernando Sucre
Fernando Sucre
W TYM ODCINKU ODSZEDŁ MAHONE, CZEMU NIBY MAM DALEJ OGLĄDAĆ TEN GŁUPI SERIAL D:!????
(ale reakcja Scofielda cacy! A BURROWS TO NAJWIĘKSZY GŁUPEK NA ŚWIECIE D: BIEDNY L-J takiego mieć ojca >>"")

Jeszcze nie obejrzałam 7 odcinka, proszę mi więc >>TUTAJ<< nie spojlerować, oki XD?
Ciekawe co dalej ! Jutro oglądam siódmy, nie mogę się doczekać!
Świeżak
Świeżak

Post autor: powerr »

Świetny odcinek !!!
Już się nie mogę doczekać 7 (ale dopiero ją ściągam :cry: )
Ciekawy jestem walki Michaela i Whistlera ?
Świeżak
Świeżak
Mahone jeszcze nie odszedł. Wiedział o której ma być ucieczka i po co się tak bardzo chciał widzieć z prokuratorem. Pewnie chciał powiedzieć że Scofield uciekl, Alex przecież mu nadal nie wybaczył tego podlożenia narkotyków. Myślę, że Mahone coś jeszcze namiesza lub wykombinuje.
Albo spotka go to samo co Kellermana, czyli, że go zabiją... :cry:
Świeżak
Świeżak
Oktarynka pisze:W TYM ODCINKU ODSZEDŁ MAHONE, CZEMU NIBY MAM DALEJ OGLĄDAĆ TEN GŁUPI SERIAL D:!????
(ale reakcja Scofielda cacy! A BURROWS TO NAJWIĘKSZY GŁUPEK NA ŚWIECIE D: BIEDNY L-J takiego mieć ojca >>"")

Jeszcze nie obejrzałam 7 odcinka, proszę mi więc >>TUTAJ<< nie spojlerować, oki XD?

No popieram Twoja opinie o Burrowsie. On nic nie umie załatwić! Zamiast strzelić w tego kolesia który trzymał L-J'a a potem w te cała Susan miałby syna z powrotem i wyciagnałby Scofielda z paki! To nie!
Fernando Sucre
Fernando Sucre
green_gun pisze:
Oktarynka pisze:W TYM ODCINKU ODSZEDŁ MAHONE, CZEMU NIBY MAM DALEJ OGLĄDAĆ TEN GŁUPI SERIAL D:!????

No popieram Twoja opinie o Burrowsie. On nic nie umie załatwić! Zamiast strzelić w tego kolesia który trzymał L-J'a a potem w te cała Susan miałby syna z powrotem i wyciagnałby Scofielda z paki! To nie!
Ale on wtedy, dupek, nawet broni nie miał, tylko z pałą się na nich rzucił. Sara dała mu taaakie wskazówki, ale nie jeszcze przez niego musiała umrzeć >_> (tak to by umarła przez kogoś innego XD)

Paczek - o, rzeczywiście XD". Tylko prokurator, taaaak... Dobra dobra, zaraz idę oglądać siódmy, dostanę odp. :0!
Tweener
Tweener

Post autor: Natalie »

paczek85 pisze:Mahone jeszcze nie odszedł. Wiedział o której ma być ucieczka i po co się tak bardzo chciał widzieć z prokuratorem. Pewnie chciał powiedzieć że Scofield uciekl

Czy ja wiem?! Mahone jest na detoksie, łapy mu sie trzęsą i może w każdej chwili wybuchnąć, juz zaczął świrować w pokoju hotelowym to go skuli. Gdyby chciał wkopać Michaela nie czekałby z tym do przesłuchania. Z reszta te cale przesłuchanie ma dotyczyć pani prezydent i jej kontaktów z firma.
paczek85 pisze:spotka go to samo co Kellermana, czyli, że go zabiją...
jak zacznie sypać to na pewno;(
Tweener
Tweener

Post autor: szponnn »

Natalie pisze:
paczek85 pisze:Mahone jeszcze nie odszedł. Wiedział o której ma być ucieczka i po co się tak bardzo chciał widzieć z prokuratorem. Pewnie chciał powiedzieć że Scofield uciekl

Czy ja wiem?! Mahone jest na detoksie, łapy mu sie trzęsą i może w każdej chwili wybuchnąć, juz zaczął świrować w pokoju hotelowym to go skuli. Gdyby chciał wkopać Michaela nie czekałby z tym do przesłuchania. Z reszta te cale przesłuchanie ma dotyczyć pani prezydent i jej kontaktów z firma.
paczek85 pisze:spotka go to samo co Kellermana, czyli, że go zabiją...
jak zacznie sypać to na pewno;(

A KTO ZABIŁ NIBY KELLERMANA ??

W tej furgonetce kolesie zabili policjanta a nie kellermana, chyba nie sądzicie że kellerman zapytał by sie swoich zabójców : DŁUGO WAM ZESZŁO CHŁOPCY ??

Myślcie i oglądajcie uważnie.

A z tym przesłuchaniem to sie śpieszył właśnie po to aby wsypać Michaela. Przecież to proste jak budowa czołgu.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: MarQ »

jednego zaluje - ze zabili tego nowego - tyge - on cos wiedzial o whistlerze i byl ciekawa postacia...
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Ja tam zbytnio za nim nie tęsknię, znielubiłam go od pierwszego wejrzenia XDD. Nie, fest głupi był, powaga :0
Dobrze że tego wcześniejnie czytałam xD. Akurat w TYM topiku nie spojlerujmy nast. częścią. A nóż dalej są tu tacy, którzy nie obejrzeli siódmej części :0.
Świeżak
Świeżak

Post autor: PETEREK »

TE odcinki sa super bardzo mi sie podobaja a z reszta jak pozostale trzymaja w napieciu od poczatku do konca pozdrawiam peterek
:569:
T-Bag
T-Bag
Odcinek wypadł całkiem nieźle, a jednak Scofield nie popuści, zresztą wydaje mi się iż dobrze zrobił; przecież sam Whistler na to załużył, ale niezłe to było; na początku Michael za wszelką cenę chciał obronić Whistlera, a później go zabić; tak trzymaj Mikchael! No w końcu T-Bag częściowo wkracza do tej akcji, aczkolwiek dalej mi jest mało
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Oktarynka pisze:On nic nie umie załatwić! Zamiast strzelić w tego kolesia który trzymał L-J'a
to nie strzelec zawodowy ! trafiłby lj-a...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon III”