Nie mogę się napatrzeć na zdjęcia Sary i Michaela na poprzedniej stronie. Wyglądają tak ślicznie, że nie mogę wzroku oderwać. Już nie mogę się doczekać..
A tego czarnego wyobrażałam sobie całkiem inaczej.. on ubrany w garniturze ? myślałam, ze zrobią z niego takiego 'ulicznego zioma' A tu prosze.
Michael jaka klata.. mniam mniam
A Linc ? lepiej nie patrzęsię na ten jego wyraz twarzy bo znowu będzie mi się śnił
Nareszcieee . Az 2 zdjęcia z Teddy'm .A na ostatnim to Linc chyba znów sądzi, że jak ma więcej mięśni to jest fajniejszy ^^, i że w siłowy sposób coś mu się uda zdziałać...
Gangstamonium xD Prawie jak gliniarze z Beverly hills ;D jaki buc z tego murzyna no nie OO
Tedzio z wąsikiem wymiata ;D Alex ziooom... xD
Jaki zamół Ze zlewa na tym plakacie xD haha xD On umie robic pasujące miny do swojej inteligencji xD
Ehehehe, każdy wrzuca Lincowi, więc niemożliwe, żebym i ja nie dorzuciła swoich trzech groszy ^^
Na plakacie, to coś mało widzę, ten grafik, co to robił wie chyba tyle samo co i ja na temat grafiki.
Linc OO o dżizas krajst. Czy to świt żywych trupów?^^ Ja bym się na jego miejscu upomniała o to co z nim tam zrobili, nie wiem co oni nie mają wglądu do tego typu rzeczy, zanim wyjdą na światło dzienne?xD
Wg mnie ten plakat jest zrobiony strasznie "na szybko". Ten ktoś, kto go robił, zamiast się choć trochę przyłożyć, to ponakładał byle jak trzy zdjęcia, i efekt jaki jest, każdy widzi ;-) Te zdjęcia jakoś tak strasznie do siebie nie pasują. Każde jest inne. A Linc i jego oczy to już w ogóle masakra
Ale to nie zmienia faktu, że nie mogę się już doczekać pierwszego odcinka ;-) I bez względu na to jaki będzie, miło będzie ich wszystkich znowu zobaczyć
Michael znowu główkuje.. Sucre ponownie przebrany i Linc coś wierci
Świetna stylizacja ostatniego zdjęcia. Wygląda tak prawdziwie, że aż mi jej szkoda.