Ja też myślałam o czymś innym, skoro rzekomo był to horror. Ale i tak film bardzo mi się podobał ; )spodziewałam sie zupełnie czegoś innego
Sara Tancredi
Michael Scofield
Oczywiscie ja też nie przecze że film bardzo fajny , tylko jesli sie ktoś wybiera na horror i szuka mocnych wrażen... to raczej odradzam.
Ale jesli ktoś lubi dramaty i takie trochę tez wzruszeniowe (zwlaszcza na końcu) filmy to polecam
The Longest Yard - dopiero niedawno sciagnełam i nie żałuje, usmiałam się jak żadko kiedy
I jeszcze Will w stroju futballowym - myhmmm
A jeszcze duet Fichtner & Sandler - mieszanka wybuchowa
Ale jesli ktoś lubi dramaty i takie trochę tez wzruszeniowe (zwlaszcza na końcu) filmy to polecam
The Longest Yard - dopiero niedawno sciagnełam i nie żałuje, usmiałam się jak żadko kiedy
A jeszcze duet Fichtner & Sandler - mieszanka wybuchowa
Michael Scofield
Właśnie, właśnie. Ja go już mam od.. ho ho ho.. i ciągle nie obejrzałam.PatuŚ pisze:The Longest Yard
Zapodam go sobie dzisiaj, bo aż mnie zachęciłaś tym opisem
T-Bag
Oglądałam i muszę przyznać że nie był wcale aż taki zły. Tez czasami się pośmiałam, ale niektóre sceny mi się nie podobały. I Will jak zwykle świetnie zagrałPatuŚ pisze:The Longest Yard
Michael Scofield
Które !!!?? mnie tam wszystkie rozbrajały - prócz sparwy CaretakeraMahonia pisze:Tez czasami się pośmiałam, ale niektóre sceny mi się nie podobały.
Agulec - to musisz nadrobic, Willa jak wszedzie nie ma tak duzo ale za to sie przekłada na jakosć , a film ogólnie jak każda komedia z Sandlerem - The best
Michael Scofield
The nin9s... nie wiem czy ktos ogladal... strasznie tajemniczy i zagmatwany film. Nie slyszalam o nim, ale pewien pan mi o nim powiedzial i postanowilam go pobrac. Polecam wszytkim i nie martwcie sie jesli go nie zrozumiecie xD nie jsetescie sami chociaz ja po kilku obejrzeniach go pojelam w miare
Michael Scofield
To jest ten film gdzie Will gra głuchoniemego ?
Michael Scofield
Ja Sierociniec zakończyłam po pierwszych 5 minutach z dwóch powodów.
Po pierwsze po usłyszeniu języka hiszpańskiego, który nie wiedzieć czemu zawsze mnie odstrasza, choćby nie wiem jak dobry był film ;p A po drugie bardzo dziwne skojarzenie z Labiryntem Fauna, na którym wynudziłam się niemiłosiernie oO
The longest yard też oglądałam i jak dla mnie okej ^^, może dlatego, że uwielbiam komedie z Adamem Sandlerem, chociaż wtedy jeszcze miałam świra i gapiłam się w ekran wiadomo dla kogo ;p
Klucz do koszmaru. Łojezu. Jak dla mnie zupełnie niehorrorowaty ^^ Nie pamiętam go już dokładnie, ale chyba zbytnio mnie nie wystraszył. Motyw był w porządku, tylko że całość trochę poplątana i zakręcona jak dla mnie.
A jeślli chodzi o filmy z Willem to widziałam daawnoo temu Ultraviolet jeszcze, z Millą ^^ Wtedy mi siępodobał, a teraz kto wie ;p Milla była w porządku.
Po pierwsze po usłyszeniu języka hiszpańskiego, który nie wiedzieć czemu zawsze mnie odstrasza, choćby nie wiem jak dobry był film ;p A po drugie bardzo dziwne skojarzenie z Labiryntem Fauna, na którym wynudziłam się niemiłosiernie oO
The longest yard też oglądałam i jak dla mnie okej ^^, może dlatego, że uwielbiam komedie z Adamem Sandlerem, chociaż wtedy jeszcze miałam świra i gapiłam się w ekran wiadomo dla kogo ;p
Klucz do koszmaru. Łojezu. Jak dla mnie zupełnie niehorrorowaty ^^ Nie pamiętam go już dokładnie, ale chyba zbytnio mnie nie wystraszył. Motyw był w porządku, tylko że całość trochę poplątana i zakręcona jak dla mnie.
A jeślli chodzi o filmy z Willem to widziałam daawnoo temu Ultraviolet jeszcze, z Millą ^^ Wtedy mi siępodobał, a teraz kto wie ;p Milla była w porządku.
Ostatnio zmieniony 2008-07-25, 11:45 przez AutumnLeaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Świetny film!! Też ogladałam. A te ruchy WillaAutumnLeaf pisze:The longest yard
Jeszcze z Willem mam do obejrzenia Equi i Pierwszy śnieg
T-Bag
No wiesz PatuŚ, niektóre były obleśne, ale tylko niektóre. Może zależy od tego jakie kto miał tłumaczenie ;-)PatuŚ pisze:Które !!!??
Michael Scofield
masz racje...strasznie nudne to było... 'najstraszniejsza' scena to jak zjadła winogrono i ten koles se włozył oczy do reki a potem tak przystawił xD to komedia była xD Madame skomentowała to tak 'Gdzie jest booobas?' xDD film beznadzieja...nic sie nie działo...wszystkich pozabijali i sie ciesza.AutumnLeaf pisze:A po drugie bardzo dziwne skojarzenie z Labiryntem Fauna, na którym wynudziłam się niemiłosiernie oO
Michael Scofield
Radze Ci Autumn wrócić do Sierocińca bo jest to o wiele lepsze niz Labirynt!! O mało nie zsikałam się oglądając 
Michael Scofield
a ogladal ktos babel? Choc na poczatku film wydawal sie byc nudny to po 2 godzinach spedzonych przed TV zmienilam zdanie. fajnie pokazuje roznorodnosc kultur w roznych panstwach oraz oddanie bliskim. Polecam
Michael Scofield
ja sobie wczoraj ogladałam dokument "Los zołnierza" z cyklu "Czy swiat oszalał?" i od razu pomyslałam o Sebo...chłopie Ty sie ciesz ze nie mieszkamy w Rosji

Michael Scofield
Uwielbiam ten film!! Tyle ludzi jest powiązanych jedną rzeczą... Jak to tak przeskakiwało z wątku na wątek to nie wiedziałam co chce obejrzeć bardziejedzik pisze:a ogladal ktos babel? Choc na poczatku film wydawal sie byc nudny
Michael Scofield
no dokladnie mialam takie same odczucia aglek! o prawda na poczatku mnie nudzil i nie moglam sie skupic ale potem zalowalam ze sie jzu skonczyl
Michael Scofield
obejrzałabym babel jeszcze raz
Fajny był... 
Ja jeszcze oglądałam film o Marcinie Lutrze z Josephem Fiennesem. Przedstawili dokładnie cała jego historię
Tylko nie wyszło na dvd bo nie pozwolili...
Ale można ściągnąc. Obejrzałabym sobie jeszcze raz...
C-Note
Pam a tytuł filmu jaki?
Mahone
W końcu zobaczyłam film Skazani na Shawshank.
Opowiada historię człowieka niesłusznie skazanego na śmierć. Jest parę motywów z PB
Film jest genialny, piękny.
Gorąco wszystkim polecam.
Opowiada historię człowieka niesłusznie skazanego na śmierć. Jest parę motywów z PB
Film jest genialny, piękny.
Gorąco wszystkim polecam.
Tytuł filmu to Luternecik665 pisze:Pam a tytuł filmu jaki?
Jeszcze wczorajsze Znaki dodaje do tej listy
Michael Scofield
jestem po 3 czesciach Fast and furious xD zrobiłam sobie takie szybkie popołudnie i stwierdzam ze 1 wymiata w kosmos. Nie dosc ze Paul pieknie sie do mnie mizdrzy z monitorka, to głos Vina sprawia ze mam ciary na plecach. w 2 zabrakło głównie tego drugiego... reszta w zasadzie na poziomie jedynki, choc wątki fabularne juz troszkę gorzej dopracowane. w Tokio jedyne co mi sie podoba to muzyka. A główny bohater wyglada jakby sie najadł styropianu
eeeeeeee
Michael Scofield
E tam B... dwojka lepsza! fajniejsze auta, lepszy soundtrack no i oczywiscie Paul lepiej wyglada...obejrzalam se kawaleczek w TV przed chwila ale musialam wylaczyc bo wybuchly zamieszki i braklo telewizorow. A co do trojki... faktycznie tylko muza trzyma poziom. I ten koles tez do najgorszych nie nalezy. Ale dwojka zdecydowanie the best
Michael Scofield
oj nie nie...^^
jeszcze raz dzis ja sobie opatrzyłam i utrzymuje ze 1 lepsza. Tam akcja kręciła sie 'w okół siebie' ze tak powiem, a samochody były tylko przyjemnym dodatkiem. Tutaj było troche odwrotnie. W sumie fajnie jest sobie popatrzec na te kolorowe bryczki ( w ogole było tutaj wyjatkowo kolorowo^^), ale juz sama akcja tak nie trzyma jak w jedynce. Postacie tez miały tam swój charakter, tutaj było troche mdło^^. Ten Murzyn, swą ''narowistoscią' i nieokrzesaniem nie zapelnił luki po Vinie
Ogolnie zatem 2 jest fajna, ale troszkę zbyt hmmmm....kolorowa, szpanerska i luzna^^. 1 na poziomie a 3 dno.
a jak to jest z 4? słyszałas ze to ma byc sequel 2? bo ja na takie newsy sie natknęłam ze nie wiem w koncu xD w kazdym razie czekam z niecierpliwością
edzit:
wróciłam do kilku scen z 1 i dochodze do wniosku ze Vin jest nawet przystojny hehe xD mimo ze wczesniej wydawało mi sie ze wyglada jak kon na dopalaczach, bo troche tak^^ ciekawe jakby wygladał gdyby nie był taki szeroki. Ale buźke ma całkiem całkiem i ten głoooooos.
Musze sciagnac cos z Paulem jeszcze, poki co widziałam tylko 4 filmiki i czuje niedosyt
aaaaa i jeszcze sobie dzis objerzałam Equilibrium po raz 1452728290 ^^ i stwierdziłam ze oprócz zniewalajacego Willa główny boahter tez jet ładny. No kurde brakuje mi samców chyba ze sie tak rozwodzę nad kazdym kolejnym
jeszcze raz dzis ja sobie opatrzyłam i utrzymuje ze 1 lepsza. Tam akcja kręciła sie 'w okół siebie' ze tak powiem, a samochody były tylko przyjemnym dodatkiem. Tutaj było troche odwrotnie. W sumie fajnie jest sobie popatrzec na te kolorowe bryczki ( w ogole było tutaj wyjatkowo kolorowo^^), ale juz sama akcja tak nie trzyma jak w jedynce. Postacie tez miały tam swój charakter, tutaj było troche mdło^^. Ten Murzyn, swą ''narowistoscią' i nieokrzesaniem nie zapelnił luki po Vinie
Ogolnie zatem 2 jest fajna, ale troszkę zbyt hmmmm....kolorowa, szpanerska i luzna^^. 1 na poziomie a 3 dno.
a jak to jest z 4? słyszałas ze to ma byc sequel 2? bo ja na takie newsy sie natknęłam ze nie wiem w koncu xD w kazdym razie czekam z niecierpliwością
edzit:
wróciłam do kilku scen z 1 i dochodze do wniosku ze Vin jest nawet przystojny hehe xD mimo ze wczesniej wydawało mi sie ze wyglada jak kon na dopalaczach, bo troche tak^^ ciekawe jakby wygladał gdyby nie był taki szeroki. Ale buźke ma całkiem całkiem i ten głoooooos.
Musze sciagnac cos z Paulem jeszcze, poki co widziałam tylko 4 filmiki i czuje niedosyt
aaaaa i jeszcze sobie dzis objerzałam Equilibrium po raz 1452728290 ^^ i stwierdziłam ze oprócz zniewalajacego Willa główny boahter tez jet ładny. No kurde brakuje mi samców chyba ze sie tak rozwodzę nad kazdym kolejnym
Michael Scofield
Lol wczoraj zasaidlam przed kompem (nieszczesne RMVB) i pyknelam sobie "Rozmowy noca". Pomimo ze to komedia romantyczna to naprawde udany film. Bylo z czego sie posmac co rzadko sie zdarza na polkich komediach romantycznych...no i wreszcie nie bylo zakoscielnego i stenki!.Bardzo fajnie zagrali Rozdzka i dorocinski. miesznie wygladal jakos tak...taki wstydliwy xd. Zupelnie inny niz ten Dorocinski z pitbulla ;p. Polecam