T-Bag
Ale cudny Messer
Tanira ale dzisiaj pojechałaś z tymi prackami. Piękne 
Michael Scofield
Nie no... Jaki Danny na tym pierwszym!! Pierwsze i 3 najlepsze!! Takie fajne miny strzela!! I kolory świetnie pasuja do koszulki xD
Michael Scofield
*PISK* Osz...wymiotłaś w kosms OO orgazm orbitalny.
Warto było łamać sobie nogi na schodach xD
Toż to miód na moje dzisiejsze skołatane nerwy...;**
Warto było łamać sobie nogi na schodach xD
Toż to miód na moje dzisiejsze skołatane nerwy...;**
C-Note
ehhhh znow to samo.....zmien styl,bo ciagłe klepanie tego samego nie prowadzi do niczego....jestes mistrzem w swoim stylu^^ ale sprobuj naprawde czegos nowego.... ;-)
Michael Scofield
na 3 wygląda jak smierć ;D ale piękne są sygny.
Michael Scofield
osz szalona! e no messer calkiem nizely. Autumn tam go pilnuj bo moge nadejsc xd. taki rozchachny xD. a taki goly w avie to pewnie od autumn wychodzi XD
Ostatnio zmieniony 2008-07-03, 17:36 przez edzik, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Tanira nie zmieniaj żadnego stylu, Super sygny, wyraziste, kolory też są jak dla mnie bomba ;-) dwójeczka najlepsza^^
Mahone
Boskie sygny.
Genialne kolorki i super techniika.
Mega mi się podoba
Genialne kolorki i super techniika.
Mega mi się podoba
Michael Scofield
Ja ci dam edzik! Messer zajęty, trzymam go mocno, nieważne za co xD ;p
Michael Scofield
Messer w podpisei Autumn wymiata :] geeeenialna kolorystyka, kompozycja i wszystko. Jedna z Twych najlepszych prac moim zdaniem ;-)
T-Bag
no pewnie ze nie zmnieniaj przyzwyczaiłem sie juz do tych pieknych sygn jakie robisz ,sa poprostu cudne ;-)Tanira nie zmieniaj żadnego stylu, Super sygny,
Michael Scofield
Michael Scofield
Maleńka jesteś wielka ^^
Tapeta juz ustawiona, pasuje pod każdym względem.
A do sygny znowu muszę ava dobrać ^^ ;*
Tapeta juz ustawiona, pasuje pod każdym względem.
A do sygny znowu muszę ava dobrać ^^ ;*
T-Bag
Hehe... Gdybym nie była tak zachwycona Willem to bym na pewno sobie ustawiła takiego ślicznego Messera
Sygny piękne, a tapetka pusta, ale z urokiem ;-) Jestem zachwycona wszystkimi Twoimi pracami Tanira
i niech nikt nie myśli, ze ściemniam 
Michael Scofield
Mahonia, to ostatnia rzecz o jakiej możnaby pomyśleć ^^ ;pniech nikt nie myśli, ze ściemniam
Mahone
tapeta fajna, ustawiłabym ale jest to za skomplikowane do wykonania na moim komputerze w tej chwili... może jak już będzie normalnie działał... pierwsza sygna genialna, druga z resztą też...
nie zmieniaj stylu, bo jest Super... Tanirowy ^^
Danny i te jego miny ^^
nie zmieniaj stylu, bo jest Super... Tanirowy ^^
Danny i te jego miny ^^
Michael Scofield
O łał... tapeta boska, a sygny...normalnie umieram xD. sama nie wiem ktora lepsza, chyba ta blekitna...to teraz bede caly czas wpatrywala sie w profil autumn xD
Michael Scofield

smacznego ^^
Michael Scofield
o a tych wcześniejszych nie widziałam.Z tamtych ta pierwsza ładniejsza a tapeta świetna.a z tych teraz to 3 i 4 są przepiękne.Piekna kolorystyka.
Michael Scofield
Dobre, dobre, inne niż wszystkie^^ Super pomysł z tymi wieżowcami w tle na 3 ostatnich^^ a z nich chyba niebieska i ostatnia są najlepsze 
Ta z mostem też dobra, pognieciona^^ tylko tam jakoś nie pasuje mi, że jest ich dwóch, ale ogólnie jest świetna, kontrastowa, fajne efekty i kolory
Ta z mostem też dobra, pognieciona^^ tylko tam jakoś nie pasuje mi, że jest ich dwóch, ale ogólnie jest świetna, kontrastowa, fajne efekty i kolory
oj Autumn to schrupie wszystkie xDTanira pisze:smacznego ^^
Michael Scofield
*ślina*
Kobieto ty mnie specjalnie nie uprzedzasz, żebym weszła i dostała zawału oO
Schrupię i jeszcze obliżę palce ;p
Cudne, jak zwykle nie mogę na nie długo patrzeć, bo zaczynam wydawać nieokreślone dźwięki ;p
Kobieto ty mnie specjalnie nie uprzedzasz, żebym weszła i dostała zawału oO
Schrupię i jeszcze obliżę palce ;p
Cudne, jak zwykle nie mogę na nie długo patrzeć, bo zaczynam wydawać nieokreślone dźwięki ;p
Michael Scofield
O ta pierwsza cudna! Boska i wogole...Taki zapatrzony Messner...ciekawe na kogo? moze akurat zobaczyl jak ide se z Autumn ktora idzie tylem xD
T-Bag
Piękne sygny! Te kolory i w ogóle! Super Messer 
Hyhy Messer xD Fajne odcienie na sygnaturkach
Takie... Ładne 
Michael Scofield
coś nowego dla fanów CSI