T-Bag
AutumnLeaf pisze:a dinozaury nie dorastają do pięt tym z Parku Jurajskiego

No pewnie, że nie dorastają, wręcz nie może sie to równać z tak rewelacyjnym obrazem jaki stworzył Spielberg
niunia pisze:jak myślicie, pasuje do niego takowa rola ? :-P
A czemu nie? Może kojarzymy go tylko z Scofield'em, ale przecież dobry aktor potrafi zagrać wszystkie role nie zależnie czy do niego pasują czy też nie...
Michael Scofield
Michael Scofield
Mela0607 pisze:
A czemu nie? Może kojarzymy go tylko z Scofield'em, ale przecież dobry aktor potrafi zagrać wszystkie role nie zależnie czy do niego pasują czy też nie...
racja, a według mnie jest wspaniałym aktorem. Myślę, że równie dobrze poradził sobie z takowym scenariuszem jak i rolą :), jednakże uważam ze nie pasują mu takie sceny i wątki, wolę go bardziej w filmie akcji, gdzie trzyma nas w napięciu i wywołuje emocje. ;-)
T-Bag
jednakże nie mogę zgodzić sie z tym iż jest wspaniałym aktorem; daleko mu do takich, którzy potrafią o wiele bardziej wczuć się i przekonać nas do swoich emocji, a w PB ma dość błyskotliwą rolę, ale przyznam iż są o wiele lepsi aktorzy, którzy potrafią się lepiej utożsamić z daną rolą niż sam Miller
Michael Scofield
Michael Scofield
to ostatnie zdjecie jest najlepsze :-D :-D :-D
Michael Scofield
Michael Scofield
Mela0607 pisze:jednakże nie mogę zgodzić sie z tym iż jest wspaniałym aktorem; daleko mu do takich, którzy potrafią o wiele bardziej wczuć się i przekonać nas do swoich emocji, a w PB ma dość błyskotliwą rolę, ale przyznam iż są o wiele lepsi aktorzy, którzy potrafią się lepiej utożsamić z daną rolą niż sam Miller

:-) może i daleko, mimo to bardzoo go lubię, i nadal uważam, iż jest naprawdę świetnym aktorem. Przecież musi coś w nim być, skoro to własnie jego wybrali, by zagrał takową rolę w PB. A dobrze wiemy że wcale nie jest taka łatwa do odegrania. To jest los szczescia wygrany na loterii, wspominał nawet o tym w jakimś wywiadzie, jak mnie pamięć nie myli. :mrgreen:
Jeszcze wszystko przed nim, lecz zgodze się, iż nie jest on 'zaawansowanym' aktorem, musi sie sporo nauczyć. :-)
Michael Scofield
Michael Scofield
widziałam go w reklamie Dinotopii na polsacie, nie wierzę, że to mówię, ale tak słodko tam wyglądał ^^ ććśś to nie ja pisałam XD
Michael Scofield
Michael Scofield
no nie AutumnLeaf ...jak możesz zdradzać Williama ;-) . Nie no żartuje. a kiedy beda to emitowac , bo ja nie widziałam żadnej reklamy
Michael Scofield
Michael Scofield
no właśnie kidy bedą to emitować ? .. bo ja też nie widziałam żadnej reklamy XD
Michael Scofield
Michael Scofield
było napisane, że JUŻ WKRÓTCE ^^
John Abruzzi
John Abruzzi
Czyli u nich wkrótce oznacza pół roku :D
T-Bag
czyli teraz tzn. za tydzień tak jak to było napisane:
Polsat wyemituje poszczególne odcinki 11, 18 i 25 listopada.
Michael Scofield
Michael Scofield
no tak w tą sobotę pierwszy odcinek, ech szkoda, że nie obejrzę.
Sara Tancredi
Sara Tancredi
zobaczymy jak poradzi sobie w innych realiach :p
T-Bag
zobaczyłam kawałek tego serialu, nawet nie było tak źle, ale spodziewałam sie czegoś innego, a Miller miał jakiś inny głos, albo mi sie wydawało... a spodobał mi się ten "mały dinozaur", który grał w ping ponga z serialowym bratem Miller'a :P
Michael Scofield
Michael Scofield
Miał iny głos bo NIE szeptał! Alleluja! xD Jestem zła na siebie bo widziałam chyba od połowy, resztę przespałam ....... Zippo podobał mi się bardziej od Millera xD świetny ten dinozaurek ^^ Ogólnie dla mnie nie było źle i mam nadzieje, że następny odcinek obejrzę w całości ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
o nie ! :-( przegapiłam.. za późno się obudziłam, a byłam ciekawa jak sobie poradzi w takowej roli

wie ktoś może czy będą emitowane powtórki ?
Michael Scofield
Michael Scofield
hmmm...o powtórkach niestety nic nie słyszałam...ja ledwo co się obudziłam w połowie, tak to jest jak się budzik na godzinę wczęśniej ustawia ;)
W tym odcinku dopiero rozkręca sie akcja, więc za dużo nie straciłaś, w następnych na pewno będzie więcej Wynta ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
no trudno, wychodzi na to, iż powtórki już nie będzie; a szkoda.
ile w ogóle bedzie odcinków tego filmu ? :-)
Michael Scofield
Michael Scofield
Wygląda na to, że maja być 3 odcinki. Może zrobią kolejny sezon xD
Ble
C-Note
C-Note
O, właśnie fajny miał głos. Co prawda widziałam może z 5 minut filmu, ale zawsze to coś ;) Dobre było jak Went się wkurzył na (chyba) brata jak czytali jego jakąś pracę (chyba :P ) i tak fajnie powiedział 'oszukiwałeś!' ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
ja oczywiście słyszałam wczesniej o tym serialu ale za bardzo nie zwracałam na to uwagi a tu tai szooook wczoraj! :-D ja sobie siedze u siebie w pokoju ucze sie mojej ulubionej historii :evil:a tu nagle moj brat drze sie jak opętany:"chodz szybko!!!" no to ja lecę patrze a tu kto? hehe nie ogladałam calego bo niestety nie miałam czasu ale byłam bardzo zaskoczona! ;-) Went wygladał jakos mlodo szczuplej niz w PB i tak wogole niewinnie :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield
Dzisiejszy odcinek był po prostu niemozliwy xD nie wiem jak inni, ale ja nie wyrabiałam ze śmiechu^^ właszcza jak zobaczyłam Wenta w tej sukience xD LATAJ WYSOKO!jeszcze zabrakło YO na końcu xD
Michael Scofield
Michael Scofield
dokładnie; dzisiejszy odcinek był taki śmieszny :-D , niestety znów wstałam z łózka w połowie filmu, no ale zaczełam juz go rozumieć..
z początku dziwiłam się że dinozaury tam normalnie rozmawiają z nimi i piją herbatkę, lecz pozniej przywykłam. Typowy film fantastyczny.
Wreszcie miałam okazje zobaczyć millera w innych realiach, całkiem odbiegłych od naszego prisona, nawet nieźle się ujawnił jako bohater "dinotopii", mi się tam podobało.. a szczególnie jak był w tej dłuuugaśniej koszuli nocnej ^^, i nadal nie moge się przyzywaczaić że ma troszke inny głos, jak mozna zauważyć w tym filmie rzadko 'szepta' prawie wcale :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield
Mnie się tez podoba^^ Taki lekki filmik ;) Normalny głos- to podstawa ^^
Ja za późno wstałam tydzień temu, a za tydzień, kurcze nie obejrzę ;/
Świeżak
Świeżak
mi sie za bardzo ten filmik nie podobal moze z tych wzgledow ze tydzien temu nie widzialem a wczoraj to tylko polowe widzialem:P
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”