Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Kosmetyki

Post autor: B... »

no cały dzien..dla mnie to długo, bo z włosami mam wieeeelki problem zawsze.
Myje zwykle dwa razy dziennie, ale jak stosowałam ten z Vichy to gdy umyłam poprzedniego dnia wieczorem mogłam "przechodzic" w nich cały dzien az do wieczora, chyba ze rano nie mogłam ujarzmić w zaden sposób fryzury i wtedy musiałam myc od nowa.

ktos oprócz mnie ma tutaj problem z włosami wychodzącymi prawie ze "grasciami" podczas mycia i szczotkowania? bo kurde narazie to nie jakis wielki problem, gorzej jak za jakis rok zaczne łysiec Oo :lol:
T-Bag
T-Bag

Post autor: Mahonia »

mi strasznie dużo włosów wypada, zwłaszcza po umyciu jak rozczesuję. ma ktoś może na to coś? Moja siostra łykała tabletki Merz Special i chyba jej przeszło, ale nie pytałam. Tyle, ze ja bym nie chciała łykać dragów^^ bo łykam inne i mam juz dosyć.
Michael Scofield
Michael Scofield

ja nie wiem juz. Jak byłam ost u dermatologa to zagadałam o tym, a babka stwierdzila, ze to z braku witamin i kazała jesc miesko^^ czuje ze matka dałą jej wczesniej jakis cynk :lol:
kupiłam sobie kiedys odzywke do włosów, juz nie wiem z czego...Fructis cos tam^^, taka w zielonym opakowaniu, o działaniu wzmacniajacym , ale nie pomogła, tyle ze konce mi sie nie rozdwajały. Chociaz tyle...^^
faktycznie to moze byc z barku witamin, ale nie bardzo mnie interesuje jakich, bo juz łykam po kilka tabletek dziennie: magnezy, wapnie itp. ale jakos nie wierze, ze takie srodki pomoga mi w czyms. A sposobu jedzenia nie zmienie, przykto mi bardzo :mrgreen: najwyzej trzeba bedzie zainwestowac w perukę ahahahaha :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Aglek »

B... pisze:wychodzącymi prawie ze "grasciami"
A no aj tak mam :D
Mahonia pisze:ma ktoś może na to coś?
Ja mam w domu taką odżywke do włosów z Vichy, ale jeszcze jej nie używałam :P
I to tak wygląda :D
http://img244.imageshack.us/my.php?image=vichyxd0.jpg
Tanira pisze:jak sie gra to sie wygrywa
A o co cho?? :D
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag

Post autor: Pam »

Ja mam odzywkę GARNIERA i nawet skutkuje... Włosy mi sie 4 dni bez mycia utrzymują... A później już zaczyna puszczać...
Nienawidze PALMOLIVE, też odżywka, bo się jej nie spłukuje. Stosowałam miesiąc czy dwa i nic... Włosy sie tłuściły po jednym dniu... :-x
T-Bag
T-Bag

Post autor: Piotras003 »

fajny temat hyhy tylko nie wiem czy to głupie nie jest ze w nim pisze bo to przeciez typowy temacik dla kobiet ,no ale jak juz pisze to chciałbym polecic panom jeden perfum ktory niedawno sie pojawił w Avonie a jest nim BLUERUSH intense swietny zapach polecam :-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: edzik »

Piotras nie jest napisane ze temat tylko dla kobiet xd. Mezczyzni tez musza o siebie dbac przeciez. Nie do przesady, ale dobry perfum, antyperspirant i jakas woda lub balsam po goleniu sa ok.
Michael Scofield
Michael Scofield

Zadziwie Cie Pit, ale mój tata ma co najmniej 3 razy więcej perfum niż moja mama!! xD
T-Bag
T-Bag

Post autor: Piotras003 »

Aglek pisze:Zadziwie Cie Pit, ale mój tata ma co najmniej 3 razy więcej perfum niż moja mama!! xD
o to powiem Ci ze mnie to nie dziwi bo ja tez mam wiecej perfum niz np.moja mama :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

A no widzisz!! :P
Kupiłam sobie wczoraj maseczke oczyszczającą do twarzy o cytrynowym smaku i się zawiodłam... Nie pachniała cytrynowo tylko miętowo :-x

Post autor: madamebutterfly »

hmn... ja też mam problem z włosami...
mam tam jakieś odżywki ale jakoś nie działają...
chociaż odkąd ściełam włosy to jest lepiej... tylko że się strasznie przetłuszczają... ehh
poza tym, jestem uczulona na rzeczy z Johnsona (szczególnie oliwkę w żelu...)
ogólnie to używam kosmetyków garniera ( czysta skóra 3w1 czy coś takiego i jakiś żel jeszcze... ) te akurat polecam bo dobre są... ^^
z dezodorantów to rexona teens (fioletowa i zielona :) ) C-thru (bardzo lubię coś tam z aqua taki niebieski i różowy...) no i adidasa coś tam jeszcze ...
Michael Scofield
Michael Scofield

musze przyznac ze moi bracia to wyjatkowi lalusie :lol: szczególnie młodszy i gdy gdzies wychodzi schodzi w łazience przed lustrem dłuzej niz nie jednej babie^^
wiec jesli takie ewenementy stąpają po ziemi to ja sie pytam dlaczego tylko Piotras z meskiej czesci forum zawitał w tym temacie ? :mrgreen:

ja wczoraj dostałam od matki perłowy lakier do paznokci, ale jakos specjalnie nie mam zamieru go uzywac bo w takich kolorach czuje sie jak alien :lol:

ja bardzo lubię lakiery, a już specialnie jakieś właśnie dziwne kolory...
mój ulubiony to zielony, a mama sie smieje że wyglądam z nim jak trup...
poza tym jeszcze fajne kolory to czarny i fioletowy (jeśli chodzi o lakiery.. .^^ )
Michael Scofield
Michael Scofield

ja nie lubie jednolicie pomalowanych paznokci...wole jakies wzorki. Choc tez w spokojnych kolorach bo nie lubie gdy moje dłonie za bardzo swieca^^
najbardziej podoba mi sie manicure w stylu francuskim ale długo z nim schodzi i jak robie go sama zawsze cos jest nie tak--' i trzyma sie w dobrym stanie 2 dni--'

ja talentu do takich rzeczy nie mam...
maluje paznokcie w 5 minut, jak jest krzywo to trudno....
czasem przyklejam sobie kwiatki ale sama nigdy nie narysuje nic ( za to moja koleżanka uwielbia takie rzeczy robić... )
Michael Scofield
Michael Scofield

poradźcie mi jaki kolor wybrać :P Bo ja w ogóle nie mam pomysłu :P
T-Bag
T-Bag

Aglek ale paznokci? A to zależy od okazji, może gdzieś wychodzisz czy tak po prostu?
Michael Scofield
Michael Scofield

Mahonia pisze:paznokci?
A no zapomniałam napisać xD Tak paznokci:P

Nie tak tylko na wakacje :D
T-Bag
T-Bag

to ja bym polecała jakiś jasny kolorek, może niebieski? Ja osobiście uwielbiam czarny i fioletowy i właśnie czasami jasno niebieski.
Michael Scofield
Michael Scofield

hmm... Nie wiem... Niebieski chyba nie pasuje do moich brązowych rzeczy...
Może jasno zielony?? Albo żółty??
T-Bag
T-Bag

To prędzej jasno zielony. Bo za żółtym to nie przepadam.
Michael Scofield
Michael Scofield

jak brązowe ubrania to zielony, ciemno-bordowy lub piaskowy ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield

ja mam fajniutki turkusowy... super jest. I jeszcze bordowy. poprzednio mialam lepszy, ale tego akurat nie bylo a potrzebowalam pilnie i kupilam jaki byl. niby odcien jest bardzo zblizony ale jednak. Ten co teraz mam z vipery pomimo ze byl drozszy to jeszczebardzo szybko odpryskuje.
Moja kumpela ma zielony...jak ufo w nim wyglada xD
Michael Scofield
Michael Scofield

no to ja wezmę żółty :P
Michael Scofield
Michael Scofield

o lol zolty xD. musisz kupic taki troche lepszy bo te jaskrawe kolory sie dosc trudno nakladaja. taka moja rada xD.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moda/uroda”