Lincoln Burrows
po zdjęciach z bang and burn? ehh niestety muszę się zgodzić chociaż bardzo żal tbaga i mahona...
T-Bag
no właśnie, ale może jednak oni sami coś wymyślą, tzn. T-Bag i Mahone 
Lincoln Burrows
Miejmy nadzieję.. co się będzie działo przez resztę sezonu jak nie będzie takich wspaniałych postaci jak tych dwóch...
T-Bag
a moze będzie iż po ucieczce zostanie pokazane to co się dzieje w wewnątrz Sony jak i na zewnątrz, czyli ta cała heca z Whistlerem...
Lincoln Burrows
Też tak może być..
Może będzie pokazane jak T-Bag urządzi się w Sonie, a jak Mahone zaćpa się na śmierć (za to mnie Autumn zamorduje) 
T-Bag
taaak, T-Bag się pozbędzie Patrona i Sona jego
a Mahone mu w tym pomoże, przecież musi być jego prawą ręką 
Lincoln Burrows
Skłaniałbym się raczej do stwierdzenia że musi być jego lewą ręką.. prawą póki co T-Bag jeszcze ma...
^^
T-Bag
a to mi się jednak coś pomyliło, zresztą gdyby tak działali razem to coś by z tego było 
Lincoln Burrows
Tylko nie jestem do końca pewny jakimi uczuciami się darzą.. chyba raczej byłbym skłonny przpuszczać że się nie lubią.. (Na marginesie - spróbuj rozwiązać zagadkę
)
T-Bag
no tak, a przecież T-Bag "pomaga mu" w pewnym sensie, ale na pewno ma w tym jakiś interes...
Michael Scofield
wydaje mi się, że dla T-baga Mahone jest obojętny, w sumie aż tak bardzo mu za skóre nie zalazł.
Dla Mahone'a natomiast T-bag jest zwykłym mordercą i psychopatą, z którym nie chciałby mieć nic wspólnego albo chciałby po prostu wpakować go do więzienia (mówię tutaj o Alexie sprzed Shalesa, kiedy to jeszcze wsadzał morderców do kicia,w końcu był z niego the best agent ^_~) a w pewnym sensie staję się od niego uzależniony. T-bag sam powiedział, że "dopiusje wszystko do rachunku". tak więc Majkel bierz Alexa i spadaj z Sony czym prędzej ^^
Dla Mahone'a natomiast T-bag jest zwykłym mordercą i psychopatą, z którym nie chciałby mieć nic wspólnego albo chciałby po prostu wpakować go do więzienia (mówię tutaj o Alexie sprzed Shalesa, kiedy to jeszcze wsadzał morderców do kicia,w końcu był z niego the best agent ^_~) a w pewnym sensie staję się od niego uzależniony. T-bag sam powiedział, że "dopiusje wszystko do rachunku". tak więc Majkel bierz Alexa i spadaj z Sony czym prędzej ^^
T-Bag
tak pięknie, a przynajmniej łatwo na pewno nie będzie, bo przecież fotki mówią same za siebie, ale może właśnie Mahone sam coś wykombinuje i również zwieje, ale bez Michael'a, a ciekawe co T-Bag miał na myśli z tym rachunkiem, bo przecież nie wiemy co mu w tej głowie siedzi, jaki podstęp się kryje tym razem, bo wątpie by tak bez interesownie dawał mu te strzykawki, na pewno coś od niego oczekuje wzamian tylko co?AutumnLeaf pisze:tak więc Majkel bierz Alexa i spadaj z Sony czym prędzej ^^