Mahone
No super sygna z Borucem. Tło jak zwykle bardzo fajne. Ciekawie przedstawiona postać, fajnie oświetlona i świetne ujęcie.
C-Note
New Art By Raf.

C-Note
hmmmm nie wiem moze ze mną jest cos nie tak,ale .....nie widzisz poprostu ze ta sygna jest słaba? zaczynając na rozmiarach,poprzez render,tło i brak kolorów....sigi rób najlepiej w wymiarze 500x200 bo wtedy znalezc najlepszy render,render dawaj od PASA w góre,i wtapiaj go smuzem w tło jakimis fajnymi bruszami,a tło...z tym to do ciebie jak do sciany...ale dobrze,rob sobie dalej te bruszowe brzydkie tła w dziwnych kolorach....wazne ze tobie sie podoba...i kolory....nie wiem jak mozna nie dawac na prace kolorów.....przeciez to jeden z najwazniejszych elementów pracy....i tak nie zrozumiesz o co mi chodzi,powiesz ze kolor tła itd....nie o to mi chodzi własnie kolego...tło ma byc czarno-białe,potem render,efekty na nim smuz i dopiero wtedy kolory....ehhh
C-Note
Nie wziąłem przy tej pracy do ręki nawet Brusha -.-"Cwaniak pisze:ale dobrze,rob sobie dalej te bruszowe brzydkie tła w dziwnych kolorach
Nasycenie barw specjalnie zmniejszyłem
Michael Scofield
Rafff...nie podoba mi się sygna. jakas taka mdła jest jak dla mnie. za to wcześniejsze są świetne.
PS: mowie to już po raz enty a nikt mnie nie slucha. To nie jest temat gdzie komentuje sie komentarze bądź innych uzytkownikow.
Nie tylko Ciebie nikt nie słucha. Wszystkie posty, które zawierały jakiekolwiek treści nie zgodne z Regulaminem forum zostały usunięte.
agulec.
PS: mowie to już po raz enty a nikt mnie nie slucha. To nie jest temat gdzie komentuje sie komentarze bądź innych uzytkownikow.
Nie tylko Ciebie nikt nie słucha. Wszystkie posty, które zawierały jakiekolwiek treści nie zgodne z Regulaminem forum zostały usunięte.
agulec.
Ostatnio zmieniony 2008-06-24, 21:25 przez Tanira, łącznie zmieniany 1 raz.
C-Note
New Art by Raf.

C-Note
wiesz co tagi Ci wychodzą naprawde kapitalnie,idz w tym kierunku!!! ;-) dobre to jest czuc klimat,daj moze jeszcze jakąś c4d i bedzie super! pilkarskie troszke gorzej,ale te tagi naprawde b.dobre!
C-Note
Na podstawie Video Tutoriala Hultka zrobiłem takie cudo, a zarazem chyba my Best Art

Polecam każdemu ten tutek! Od H** naucza!

Polecam każdemu ten tutek! Od H** naucza!
T-Bag
Ten sig jest super 
Kolory i wszystko się ładnie komponuje. jedynie mi nie pasuje ten napis a dokładniej czcionka.
Może spróbuj użyć Sagoe albo Microsoft Sans Serif.
Kolory i wszystko się ładnie komponuje. jedynie mi nie pasuje ten napis a dokładniej czcionka.
Może spróbuj użyć Sagoe albo Microsoft Sans Serif.
C-Note
znow dobry tag w Twoim wykonaniu.Raczej bez zarzutów praca.ALe jedna uwaga:jesli juz dajesz podpis,to dawaj go na dole pracy,na overlay.Wpadnij do mnie
T-Bag
Rafagio sygna z Borucem świetna ,a ta z tą laska ma fajne kolory i jest wyrazista a to jest według mnie najwazniejsze ;-)
Michael Scofield
Pierwsza sygna kapitalna. Kolory efekty wszystko świetnie dobrane.
A druga to wogóle.Tutaj wogóle wszystko idealne. Bardzo mi sie podoba.
A druga to wogóle.Tutaj wogóle wszystko idealne. Bardzo mi sie podoba.
C-Note
New Art by Raf.

C-Note
no wiadomo ze to twoje xDRafaqio pisze:New Art by Raf.
co do pracy to powiem krotko:łapiesz forme kolego i zaliczyles ostatnio duzy progress oby tak dalej !
Michael Scofield
Raf bardzo fajne, super dobrane kolorki
Michael Scofield
tło jak dla mnie troche dziwne ^^ ale ogolnie jest ok
Michael Scofield
Tło jest fajne.Taka absrakcja...
ciekawa postac i kolorki jasne ale pasujące ;]
ciekawa postac i kolorki jasne ale pasujące ;]
T-Bag
Sygna dobra, tylko kolor tego C4D nie pasuje.
Ale dobrze jest
Ale dobrze jest
C-Note
Postanowiłem spróbować zrobić sygne stylem Cwaniaka. Po raz pierwszy takie coś robiłem także proszę o wyrozumiałość...

Michael Scofield
mmm, śliczna ta sygna, niebieski kolor, taki delikatny i uspokajający, aż dech zapiera, pięknie.
C-Note
No no ;-) zdecydowanie twoja najlepsza sygna nawet te tagi sie chowają^^ ładne kolory idealnie pasujące do koszulki,render nawet wtopiony,tylko ten napis "Rafaqio" niezbyt tu pasuje....ja jesli juz sie podpisuje w pracach to daje to tuz nad ramką z boku....ale i tak jest niezle,widze ze coraz lepiej ;-)
P.S. do innych userów:ja nie tylko krytykuje,pochwalic tez umiem^^
P.S. do innych userów:ja nie tylko krytykuje,pochwalic tez umiem^^
Michael Scofield
najlepsza sygna w Twoim wykonaniu
piekna kolorystyka, cudowne ujecie ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Thierry <3
Michael Scofield
raff ekstra! wreszcie cos z czlowiekiem
. Ten blekit jest cudny
Michael Scofield
Krytyka nie jest tylko złaCwaniak pisze: P.S. do innych userów:ja nie tylko krytykuje,pochwalic tez umiem^^
Ta sygna wymiata!! Jest zajebiaszcza!!
Michael Scofield
OO
chyba Twoja najlepsza praca... Tu wszystko idealnie współgra ze sobą. A ten błękit... przepiękny.
chyba Twoja najlepsza praca... Tu wszystko idealnie współgra ze sobą. A ten błękit... przepiękny.