T-Bag
Nowości od The_Mana:
Speddy: W wielu scenach poprzednich sezonów widzieliśmy, że Michael czuł dużo wyrzutów sumienia z powodu śmierci wielu niewinnych ludzi poniesionych w konsekwencji jego czynów i działań. Czy w tym sezonie Michael będzie miał skrupuły w walce ze swoimi wrogami czy też będziemy widzieli więcej bezwzględnego Michaela?
the_man: Liczba osób śmiertelnych na pewno mocno waży Michaelowi na jego podświadomości. To może wywołać u niego jakieś wątpliwości, dylematy co zrobić z niektórymi ludźmi odpowiedzialnymi za to wszystko. On chce się zemścić na firmie za to co oni zrobili ale on nadal czuję się odpowiedzialny za wszystkie osoby, które poniosły śmierć przez to, że próbował wydostać swojego brata z więzienia. A jako, że ta lista ofiar ciągle rośnie to tym trudniej będzie dla Michaela. Myślę, że zauważymy Michaela wracającego do dawnych wydarzeń, lecz on musi także patrzeć przed siebie, naprzód. Mike może mieć jakieś bezwzględne zamiary ale on może nie być zdolny aby wymierzyć sprawiedliwość swoim wrogom.
żródło:ThePrisonBreak.net
Speddy: W wielu scenach poprzednich sezonów widzieliśmy, że Michael czuł dużo wyrzutów sumienia z powodu śmierci wielu niewinnych ludzi poniesionych w konsekwencji jego czynów i działań. Czy w tym sezonie Michael będzie miał skrupuły w walce ze swoimi wrogami czy też będziemy widzieli więcej bezwzględnego Michaela?
the_man: Liczba osób śmiertelnych na pewno mocno waży Michaelowi na jego podświadomości. To może wywołać u niego jakieś wątpliwości, dylematy co zrobić z niektórymi ludźmi odpowiedzialnymi za to wszystko. On chce się zemścić na firmie za to co oni zrobili ale on nadal czuję się odpowiedzialny za wszystkie osoby, które poniosły śmierć przez to, że próbował wydostać swojego brata z więzienia. A jako, że ta lista ofiar ciągle rośnie to tym trudniej będzie dla Michaela. Myślę, że zauważymy Michaela wracającego do dawnych wydarzeń, lecz on musi także patrzeć przed siebie, naprzód. Mike może mieć jakieś bezwzględne zamiary ale on może nie być zdolny aby wymierzyć sprawiedliwość swoim wrogom.
żródło:ThePrisonBreak.net
Fernando Sucre
Czyli nie strzeli?
[ Dodano: 2008-06-22, 13:11 ]
[ Dodano: 2008-06-22, 13:11 ]
Mahonia pisze:Mike może mieć jakieś bezwzględne zamiary ale on może nie być zdolny aby wymierzyć sprawiedliwość swoim wrogom.
T-Bag
Dostawa ;-)
Herrlosse: Czy prawdą jest, że odejdą dwie znajome postacie wcześniej niż byśmy się spodziewali? Wliczając w to Whistlera? Czy w jego rolę wcieli się nowy aktor?
The_man: Tak wygodą na to że wszystko zmierza w tym kierunku…i nie możliwe jest żeby ktoś inny wcielił się w rolę Whistlera.
db8950: Czy istnieje taka możliwość, że inna „uśmiercona” postać zostanie przywrócona do świata żywych? Jeśli nie powrócą ich w najbliższej przyszłości czy jest na to szansa później?
The_man: Żadne inne „uśmiercone” postacie o ile wiem nie zostaną przywrócone, …Choć trzeba powiedzieć, że zdecydowana większość odcinków sezonu nie została jeszcze nakręcona.
Speedy: Czy scenarzyści nadal planują wprowadzenie postaci Molly? Czy oni już z tego pomysłu zrezygnowali?
The_man: Przez długi czas nic nie słyszałem o Molly, więc mogę przypuszczać, że ta postać została odrzucona.
nat15: Czy Bruce będzie pomagał braciom? Czy on jest tą osobą co powie Michaelowi o Sarze?
The_man: Bruce jest po stronie braci. On pomaga Michaelowi w namierzeniu Sary.
żródło:ThePrisonBreak.net.
Herrlosse: Czy prawdą jest, że odejdą dwie znajome postacie wcześniej niż byśmy się spodziewali? Wliczając w to Whistlera? Czy w jego rolę wcieli się nowy aktor?
The_man: Tak wygodą na to że wszystko zmierza w tym kierunku…i nie możliwe jest żeby ktoś inny wcielił się w rolę Whistlera.
db8950: Czy istnieje taka możliwość, że inna „uśmiercona” postać zostanie przywrócona do świata żywych? Jeśli nie powrócą ich w najbliższej przyszłości czy jest na to szansa później?
The_man: Żadne inne „uśmiercone” postacie o ile wiem nie zostaną przywrócone, …Choć trzeba powiedzieć, że zdecydowana większość odcinków sezonu nie została jeszcze nakręcona.
Speedy: Czy scenarzyści nadal planują wprowadzenie postaci Molly? Czy oni już z tego pomysłu zrezygnowali?
The_man: Przez długi czas nic nie słyszałem o Molly, więc mogę przypuszczać, że ta postać została odrzucona.
nat15: Czy Bruce będzie pomagał braciom? Czy on jest tą osobą co powie Michaelowi o Sarze?
The_man: Bruce jest po stronie braci. On pomaga Michaelowi w namierzeniu Sary.
żródło:ThePrisonBreak.net.
Michael Scofield
to byłaby juz parodia xDMahonia pisze:i nie możliwe jest żeby ktoś inny wcielił się w rolę Whistlera.
uuuuuuuu a czytajac to pytanie miałam nadzieje ze moze kogos przywrócaMahonia pisze:Żadne inne „uśmiercone” postacie o ile wiem nie zostaną przywrócone,
<czytaj Paula K.
namierzeniu? hmmmmm inaczej to sobie wyobrazałam. Bo w ten sposób nie bedzie niespodzianki. Skoro on ja namierza , to wie ze zyje, czyli nie bedzie sceny w której Michael osobiscie ( w sensie od Sary) dowie sie ze nie odcieli jej głowy...Mahonia pisze:On pomaga Michaelowi w namierzeniu Sary.
a tak w ogole to Michael wie ze odcieli jej głowe? bo Linc powiedział mu chyba tylko ze nie zyje^^ ale LJ cos potem mruczał o tym...nie pamietam
T-Bag
Linc powiedział Michaelowi, że ją zabili, a nie, że odcięli jej głowę. A tak nawiasem mówiąc, to tez bym chciała, żeby Paul K. wrócił 
Michael Scofield
Ja tam jakoś nie widzę Whistka z kulką w ciele. Jakoś mi to nie pasuje i będę się upierać do końca ^^
Fernando Sucre
A jednak ktoś zginie. I chyba się nie dowiemy do samego końca.
Michael Scofield
bo Chrisa nie idzie podrobić.Mahonia pisze:i nie możliwe jest żeby ktoś inny wcielił się w rolę Whistlera.
niech jedzie gdzies xD do Australii niech wracaAutumnLeaf pisze:Ja tam jakoś nie widzę Whistka z kulką w ciele. Jakoś mi to nie pasuje i będę się upierać do końca ^^
Fernando Sucre
Nie sądzę, żeby go tak szybko kropnęli. James musi zostać, polubiłam drania ;-) Mają u mnie minusaMahonia pisze:Tak wygodą na to że wszystko zmierza w tym kierunku…i nie możliwe jest żeby ktoś inny wcielił się w rolę Whistlera.
Że co proszę???Nie no teraz to mnie załamali. Przywracają mdłą Sarę a nie chcą wskrzesić Paula super boy'a???Mają u mnie drugiego minusaMahonia pisze:Żadne inne „uśmiercone” postacie o ile wiem nie zostaną przywrócone
A już miałam wizję tej sceny kiedy sie spotykają tak z zaskoczenia, wielki wytrzeszcz oczu, szerokie uśmiechy, łzy szczęścia i masa pocałunków...a on sie o jej zmartwychwstaniu dowie z innego źródła niż ona samaB... pisze:Mahonia napisał/a:
On pomaga Michaelowi w namierzeniu Sary.
namierzeniu? hmmmmm inaczej to sobie wyobrazałam. Bo w ten sposób nie bedzie niespodzianki.
Michael Scofield
Dowiemy się o Jasonie Leif w tym sezonie.
T-Bag spotyka się z Xing Shan (ktory pracuje dla Firmy) i oferuje 100 milionow za książkę Whistlera.
zrodło: prisonbreakbuff.com
tłumaczenie: Ja
T-Bag spotyka się z Xing Shan (ktory pracuje dla Firmy) i oferuje 100 milionow za książkę Whistlera.
zrodło: prisonbreakbuff.com
tłumaczenie: Ja
OoO no to będzie jeszcze ciekawiej xD T-Bag na forsę zawsze jest chętny. Podobnie z pięcioma milionami Westmorelanda 
Fernando Sucre
Cześć Lydio. Powiedz nam jakim sposobem znalazłaś się na planie filmowym 4 sezonu Prison Break?
Lydia Blanco: Zostałam wybrana w przesłuchaniu na castingu przez reżysera Scotta Genkingera.
Jaka jest twoja rola w serialu?
Lydia Blanco: Gram gospodynię w rezydencji, Michael i Lincoln posługują się mną jako pionek w swym planie aby dostać się do mojego szefa ( z pewnością do Pad Mana) i do urządzenia, przyrządu (ang.device), które jest w jego posiadaniu.
Czy możesz nam zdradzić trochę więcej spoilerów?
Lydia Blanco: Nie mogę zdradzać ich za dużo ale mogę powiedzieć, że moja pierwsza scena jest z postacią Sary! Moja bohaterka będzie w dwugodzinnej premierze sezonu.
Opowiedz nam o swoich relacjach z głównymi aktorami.
Lydia Blanco: Każdy w zespole począwszy od aktorów do obsługi byli bardzo mili. Wentworth Miller był ogromnie sympatyczny ale także trochę cichy, spokojny. Co innego Dominic Purcell, on był tą silną osobowością podobnie jak jego postać w serialu Lincoln. Z oboma mężczyznami swobodnie się pracowało.
Mile zostałam zaskoczona tym jak bardzo różnią się od swoich charakterów w serialu Bellick (Wade Williams) i Mahone (William Fitchner). Bardzo mili i przystępni faceci!
Źródło: theprisonbreak.net
Lydia Blanco: Zostałam wybrana w przesłuchaniu na castingu przez reżysera Scotta Genkingera.
Jaka jest twoja rola w serialu?
Lydia Blanco: Gram gospodynię w rezydencji, Michael i Lincoln posługują się mną jako pionek w swym planie aby dostać się do mojego szefa ( z pewnością do Pad Mana) i do urządzenia, przyrządu (ang.device), które jest w jego posiadaniu.
Czy możesz nam zdradzić trochę więcej spoilerów?
Lydia Blanco: Nie mogę zdradzać ich za dużo ale mogę powiedzieć, że moja pierwsza scena jest z postacią Sary! Moja bohaterka będzie w dwugodzinnej premierze sezonu.
Opowiedz nam o swoich relacjach z głównymi aktorami.
Lydia Blanco: Każdy w zespole począwszy od aktorów do obsługi byli bardzo mili. Wentworth Miller był ogromnie sympatyczny ale także trochę cichy, spokojny. Co innego Dominic Purcell, on był tą silną osobowością podobnie jak jego postać w serialu Lincoln. Z oboma mężczyznami swobodnie się pracowało.
Mile zostałam zaskoczona tym jak bardzo różnią się od swoich charakterów w serialu Bellick (Wade Williams) i Mahone (William Fitchner). Bardzo mili i przystępni faceci!
Źródło: theprisonbreak.net
T-Bag
Scylla miałam to właśnie wstawiać ;-)
Z resztą Wade też jako aktor jest fajny, wszyscy są fajni.
A co ona sobie myślała, ze Bill ćpa i zabija wszystkich jak Mahone? Ze samych zdjęć widać, że Bill jest fajny i sympatycznyScylla pisze:Mile zostałam zaskoczona tym jak bardzo różnią się od swoich charakterów w serialu Bellick (Wade Williams) i Mahone (William Fitchner). Bardzo mili i przystępni faceci!
Ta... Zachowywał sie pewnie na planie filmowym jak małpa ;-)Scylla pisze:Co innego Dominic Purcell, on był tą silną osobowością
Fernando Sucre
No właśnie, Bill jest .... Sami wiecie.
Michel i Sara będą razem w 3 odcinku. na tej stronie umieszczone są dwa artykuły. Jeden z forum a drugi wywiad z The_Man (dość długi)
http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/
Michel i Sara będą razem w 3 odcinku. na tej stronie umieszczone są dwa artykuły. Jeden z forum a drugi wywiad z The_Man (dość długi)
http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.com/
Fernando Sucre
Już jej współczuję pracy z tym buszmenem. Pośmiać się z nim pewnie można ale chyba na dłuższą metę ciężko z nim pracowaćScylla pisze:Co innego Dominic Purcell, on był tą silną osobowością podobnie jak jego postać w serialu Lincoln
Scylla pisze:moja pierwsza scena jest z postacią Sary
Czyli jest gospodynią w miejscu gdzie znajduje się Sarah, a skoro bracia się nią posługują to znaczy, że wiedzą gdzie ona jest. Myslałam, że trochę później dowiemy się, że Sarah żyje a przynajmniej Michael później się o tym dowieScylla pisze:Gram gospodynię w rezydencji
T-Bag
Spoilery od The_man:
Speedy: Możesz powiedzieć coś więcej o Wyatt? ( ten seryjny morderca) Czy pracuje on dla Gretchen? Czy jego posada w FIRMIE jest na wyższym szczeblu niż Gretchen i czy będzie on potencjalnym rywalem dla niej?
The_man: Wyatt pracuje dla FIRMY....Donosi sprawozdania do Padmanr30; To seryjny morderca który jest bardzo dobry w tym co robi.
herrlosse: Możesz powiedzieć mi cokolwiek o C-note, zy może on powrócić?
The_man: C-note ma szczęśliwe życie jest objęty programem ochrony świadków wątpię by miał powrócić, ale tego tak naprawdę niewiadomo jeszcze.
Pseudonim: Gary Miller
Jak ważne to będzie?
W porządku, to był pseudonim Whistlera. Odkąd wiemy, że aktor Chris Vance będzie miał główną rolę w innym serialu, wygląda na to, że Whistlera nie będzie dookoła przez długi czas. I to samo ma zastosowanie dla jego pseudonimu.
Wczoraj stacja FOX wypuściła drugie już PROMO 4 serii Prison Break jeden z fanów opisał je na jednym z amerykańskich stron:
„ Oglądałem House, kiedy puścili przerwę na reklamy wtedy zobaczyłem nowe promo Prison Break. Widać było na nim Michaela na przyjęciu, wówczas Whistler przedzierał się przez bandę policjantów. Michael rozmawiał z kimś pod mostem. T-Bag, Sucre trzyma coś, co wyglądało jak dziecko, ale do końca nie jestem tego pewien, wtedy Michael i Lincoln wchodzą do pokoju a lektor mówi: Prison Break powróci z największym zaskoczeniem. W tym czasie rozlega się krzyk i zapada czarne tło Michael mówi: Sara".
źródło:ThePrisonBreak.net
Speedy: Możesz powiedzieć coś więcej o Wyatt? ( ten seryjny morderca) Czy pracuje on dla Gretchen? Czy jego posada w FIRMIE jest na wyższym szczeblu niż Gretchen i czy będzie on potencjalnym rywalem dla niej?
The_man: Wyatt pracuje dla FIRMY....Donosi sprawozdania do Padmanr30; To seryjny morderca który jest bardzo dobry w tym co robi.
herrlosse: Możesz powiedzieć mi cokolwiek o C-note, zy może on powrócić?
The_man: C-note ma szczęśliwe życie jest objęty programem ochrony świadków wątpię by miał powrócić, ale tego tak naprawdę niewiadomo jeszcze.
Pseudonim: Gary Miller
Jak ważne to będzie?
W porządku, to był pseudonim Whistlera. Odkąd wiemy, że aktor Chris Vance będzie miał główną rolę w innym serialu, wygląda na to, że Whistlera nie będzie dookoła przez długi czas. I to samo ma zastosowanie dla jego pseudonimu.
Wczoraj stacja FOX wypuściła drugie już PROMO 4 serii Prison Break jeden z fanów opisał je na jednym z amerykańskich stron:
„ Oglądałem House, kiedy puścili przerwę na reklamy wtedy zobaczyłem nowe promo Prison Break. Widać było na nim Michaela na przyjęciu, wówczas Whistler przedzierał się przez bandę policjantów. Michael rozmawiał z kimś pod mostem. T-Bag, Sucre trzyma coś, co wyglądało jak dziecko, ale do końca nie jestem tego pewien, wtedy Michael i Lincoln wchodzą do pokoju a lektor mówi: Prison Break powróci z największym zaskoczeniem. W tym czasie rozlega się krzyk i zapada czarne tło Michael mówi: Sara".
Fernando Sucre
OMGMahonia pisze:W tym czasie rozlega się krzyk i zapada czarne tło Michael mówi: Sara".
Michael Scofield
ma ktoś dojście do tego nowego promo?? 
Fernando Sucre
A ona nie grała czasami też w NCIS?
[ Dodano: 2008-06-25, 17:59 ]
Jak zdradził kiedyś The_man w odcinku 4x01 na pewno ktoś umrze i nie wiem jak wam ale mi się wydaje że to właśnie do niej celuje Michael w promo z tym że nie on ją puknie a ktoś zupełnie inny a kto?
Według mnie te tajemnicze włosy w promo nie pasuję do Susan która nosi je zazwyczaj upięte w kucyk a do tej kobitki już bardziej. Ale co tam naprawdę mogło się wydarzyć dowiemy się nie prędzej jak 1 września.
Ponadto według TEGO źródła w epizodzie 4x01"Scylla" pojawić się ma Veronica Donovan. Jedak na pewno scenarzyści jej nie ożywią jedynie możemy liczyć na jakiś flashback z jej udziałem. Na ile ta informacja jest prawdziwa tego nie wiemy więc nie ma co się zbytnio do tej myśli przywiązywać.
źródło: theprisonbreak.net
[ Dodano: 2008-06-25, 17:59 ]
Jak zdradził kiedyś The_man w odcinku 4x01 na pewno ktoś umrze i nie wiem jak wam ale mi się wydaje że to właśnie do niej celuje Michael w promo z tym że nie on ją puknie a ktoś zupełnie inny a kto?
Według mnie te tajemnicze włosy w promo nie pasuję do Susan która nosi je zazwyczaj upięte w kucyk a do tej kobitki już bardziej. Ale co tam naprawdę mogło się wydarzyć dowiemy się nie prędzej jak 1 września.
Ponadto według TEGO źródła w epizodzie 4x01"Scylla" pojawić się ma Veronica Donovan. Jedak na pewno scenarzyści jej nie ożywią jedynie możemy liczyć na jakiś flashback z jej udziałem. Na ile ta informacja jest prawdziwa tego nie wiemy więc nie ma co się zbytnio do tej myśli przywiązywać.
Fernando Sucre
Zarówno Marshall’em Allman jaki i Jodi Lyn O'Keefe mówili że ich postaci nie będzie w 3 epizodzie( do którego zdjęcia zakończyły się tydzień temu)
Jeżeli jest napisane tak jak mówi Mahonia tzn "Na wyłączność..." to rzeczywiście nie powinnaś tego kopiować.
agulec.
Jeżeli jest napisane tak jak mówi Mahonia tzn "Na wyłączność..." to rzeczywiście nie powinnaś tego kopiować.
agulec.
Ostatnio zmieniony 2008-06-25, 20:02 przez Scylla, łącznie zmieniany 1 raz.
T-Bag
Scylla, z dobroci chciałabym cię poinformować żebyś nie ściągała tutaj tekstów gdzie jest napisane "na wyłączność ThePrisonBreak.net " bo nie powinnaś ;-)
Fernando Sucre
wiem, ale w sumie to tylko jedno zdanie z dość obszernego tekstu. dobra już nie będę. a poza tym Mahonia twój tekst też pochodzi z tego artykułu więc ......
[ Dodano: 2008-06-25, 20:10 ]
sorki, Twój akurat nie był na wyłączność.
[ Dodano: 2008-06-25, 20:10 ]
sorki, Twój akurat nie był na wyłączność.
T-Bag
nie ma sprawy ;-) musimy sobie pomagaćScylla pisze:sorki, Twój akurat nie był na wyłączność.
[ Dodano: 2008-06-26, 13:43 ]
Serwis Buddytv przygotował dla wszystkich fanatyków czekających na 4 sezon Prison Break nadciągający z wielkim hukiem, małą kumulację dotychczasowych newsów jak i również dodał kilka smaczków od siebie.
W newsie możecie się dowiedzieć między innymi o postaci hakera, o tajemniczej osobie do której celuje Michael i jego spotkaniu z Sarą.
Jak informowaliśmy wczoraj w rolę hakera Rolanda Glenn wcieli się James Hiroyuki Liao, który dołączy do obozu Michaela i Lincolna. FOX ujawnił, że postać Rolanda to postać w gorącej wodzie kompana i gadatliwa. Właśnie jego niewyparzony język sprowadzi na niego kłopoty. Jest to pierwsza tak duża rola telewizyjna Liao, ponieważ dotychczas aktor występował tylko gościnie w takich serialach jak CSI czy Law and Order.
Kolejną nową postacie w nowym sezonie będzie aktorka Alexander Sasha, która wcieli się w rolę Anderson Shannon. Dotychczas ta postać pojawi się tylko w jednym odcinku jak dalej potoczą się jej losy zobaczymy. Andersen najlepiej znana jest z roli siostry Pacey w serialu Dawson's Creek.
Fani Prison Break już odliczają minuty daty premiery 4 serii serialu, ale po ostatnich Trailerach większość zastanawia się, jakim sposobem Sucre i T-Bag znaleźli się poza więźniem w Panamie i do kogo Michael celuje pistoletem i mówi „ To za Sarę”.
Źródła donoszą, że Scofield celuje do postaci, którą już zobaczyliśmy w serialu i na pewno wyjdzie z tego bez szwanku. LJ będzie bezpieczny w części sezonu, ale nie stanie się częścią zespołu Michaela- Zespołu który ma wyjść na przeciw FIRMIE. Źródła donoszą także że spotkanie Michaela i Sary będzie miało miejsce na początku epizodu trzeciego.
Fernando Sucre
Czyli Michel jednak nie strzeli. Ciekawe kim jest ta kobieta.Mahonia pisze:Źródła donoszą, że Scofield celuje do postaci, którą już zobaczyliśmy w serialu i na pewno wyjdzie z tego bez szwanku.
Michael Scofield
brawo MajkelŹródła donoszą, że Scofield celuje do postaci, którą już zobaczyliśmy w serialu i na pewno wyjdzie z tego bez szwanku