Co to, to z pewnością. Jest świetną aktorkąsebo160186 pisze:Judy odwala kawał dobrej roboty
Mahone
Michael Scofield
jej gra podoba mi sie coraz bardziej z odc na odc xD
tylko denerwuje mnie to ze nie znamy tego główego watku, wokół którego kreci sie postac jej, Jamesa no i teraz tez Alexa, ale cos czuje ze jeszcze zamiesza nam sporo^^
tylko denerwuje mnie to ze nie znamy tego główego watku, wokół którego kreci sie postac jej, Jamesa no i teraz tez Alexa, ale cos czuje ze jeszcze zamiesza nam sporo^^
Michael Scofield
Oj na pewno będzie się działo,dużo dużo ciekawych rzeczy.
[ Dodano: 2008-02-21, 11:42 ]
Proszę: http://pl.youtube.com/watch?v=qnmCCxwYYRI
[ Dodano: 2008-02-21, 11:42 ]
fazer15 pisze:Ma ktoś linka, co ona grała w karty z Sofia? Taką sesyjke miały xD
Proszę: http://pl.youtube.com/watch?v=qnmCCxwYYRI
Tweener
Z Susan to kawał niezłej suki jest...Przetrzyma na prawdę dużo, do tego jest bezwzględna, wie co robi...Z jednej strony nienawidzę jej za ten jej charakter, ale z drugiej strony, to świetna postać, i do tego bardzo dobrze wykreowana, wprowadza dużo akcji i zamieszania, trudno ją powstrzymać. 
T-Bag
Twarda babka. Jest strasznie mocna, ale ja jej się nie dziwię bo w życiu przeszła dużo. Bardzo jej nie lubię, ale ma coś w sobie za co się lubi tę postać. Jej rola jest świetnie odgrywana przez Jodi. Ciekawe co skombinuje w czwartym sezonie.
Michael Scofield
Chyba ciekawe kogo zabije pierwszego??..xD...myślę że będzie bronić Firmy i kto stanie jej na drodze...kulka w główkę^^Mahonia pisze:Ciekawe co skombinuje w czwartym sezonie.
A może sie zmieni??
Fernando Sucre
A może nikogo nie zabije? Tylko sama dostanie kulkę przy pierwszej lepszej okazji? 
Michael Scofield
E tam, nie zabije....zabije zabije..xD jakby dostałą kulkę przy pierwszej lepszej okazji to oglądalność by spadłą o 50%....hahahahaScylla pisze:A może nikogo nie zabije? Tylko sama dostanie kulkę przy pierwszej lepszej okazji?
Fernando Sucre
Za mało byłoby wtedy czarnych charakterów, nie może byćScylla pisze:A może nikogo nie zabije? Tylko sama dostanie kulkę przy pierwszej lepszej okazji?
Fernando Sucre
To tylko moje spekulacje. No to może inaczej. Może to ona zabije ojca Alexa? 
Michael Scofield
Bardzo możliwe. Po niej można się wszystkiego spodziewać. w końcu jest agentką. Ale chyba nie po to zwerbowała Alexa żeby teraz narazić się na jej gniew.Scylla pisze:To tylko moje spekulacje. No to może inaczej. Może to ona zabije ojca Alexa?
oooo!!! Albo będzie tak że zabije mu ojca i on przyłączy się to Michaela i razem będą żyć dla zemsty. Czasem sama siebie zadziwiam.
Fernando Sucre
Dobrze kombinujeszAnia1991_ck pisze: Albo będzie tak że zabije mu ojca i on przyłączy się to Michaela i razem będą żyć dla zemsty. Czasem sama siebie zadziwiam.
Michael Scofield
Oj ja chyba też. Jak oboje będą żyć dla zemsty to będzie z nich silniejsza paczka. A potem jak Michael się dowie że Sara żyje to już mu przejdzie z tą zemstą. Ale tak się przez ten czas zaprzyjaźni z Alexem że pomoże jemu się zemścić i tak zginie Susan razem z Farmą. O
Fernando Sucre
Nie wiem czemu ale mi się wydaje że Susan też do nich dołączy (do Scofielda i reszty). Mam dziwne przeczucie że także ona chce aby Firma została zniszczona.
Michael Scofield
Oj nie wydaje mi się żeby Alex i Michael na nowo jej zaufali. Mało prawdopodobne. Chociaż jak Michael zwerbował Alexa to tez było mało prawdopodobne a jednak.
T-Bag
Jeżeli Susan coś zrobi rodzinie Alexa to ja się przyłączam do tej paczki i pomogę niszczyć Firmę ;-)
Michael Scofield
No to teraz to już Susan na kruche szanse na przeżycie. 
Michael Scofield
Lubie ja...taka twarda s*ka xD. I urodziwa tez jest. pauje do roli, bo nie moge sobie jej wyobrazic w roli takiej kluchy sary xD
Ostatnio zmieniony 2008-07-07, 10:38 przez edzik, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
eee...da rade^^Ania1991_ck pisze:No to teraz to już Susan na kruche szanse na przeżycie.
Jest twarda i umie sobie poradzić w każdej sytuacji nie jednokrotnie to potwierdziła w 3 sezonie ;-)
xDxDxD ja tez nie ;-)edzik pisze:nie moge sobie jej wyobrazic w roli takiej kluchy sary
Mahone
ale grała lalkę w "cała ona" czy jakoś takk...
Susan przeżyje... nie ma innej opcji...
po tym co przeżyła... po tych wszystkich torturach... żaden głupiutki inżynier ani zlew jej nie podskoczy
Susan przeżyje... nie ma innej opcji...
po tym co przeżyła... po tych wszystkich torturach... żaden głupiutki inżynier ani zlew jej nie podskoczy
T-Bag
O tak tez sie z tym zgadzam ze przezyje bo to kobieta z jajami 
Tweener
Popieram
Chociaż wcale nie mówię, że ja lubię...
C-Note
musim ją zrozumieć, miała w końcu ciężkie przeżycia i dlatego stała się tą "złą" 
Tweener
Może i racja...
Jak się człowieka troche przyciśnie, to robi rzeczy, których w innej sytuacji nigdy by nie zrobił...
C-Note
po prostu ona robi "to co musi" w sumie to chyba tak jak Alex - dla rodziny tyle że ona chyba ma tylko córkę no ale córka też rodzina ;-)