T-Bag
Nie wiem czy taki temat może być.
Jaki jest wasz ulubiony dzień tygodnia?
Ja jestem za sobotą, bo jest to weekend i następnego dnia nie trzeba iść do szkoły ;-)
Jaki jest wasz ulubiony dzień tygodnia?
Ja jestem za sobotą, bo jest to weekend i następnego dnia nie trzeba iść do szkoły ;-)
Michael Scofield
Ja zagłosowałam na piątek bo fajnie się wychodzi ze szkoły ze świadomością że już się nie zobaczy tej rudery przez 3 dni.
Michael Scofield
piątek, bo to juz koniec tygodnia roboczego^^ ale jeszcze nie weekend, bo weekend wcale nie oznacza dla mnie wolnego ;-) ogolnie to nie lubie wolnych weekendów, bo mam za duzo czasu na myslenie, jak juz ma byc wolne, to koniecznie wolne 7 dni w tygodniu 
Michael Scofield
hmm.. piątek, bo w piątek czasami mogę sobie jeszcze pozwolić na leniuchowanie po całym tygodniu, czego nie mogę powiedzieć o sobocie czy niedzieli :] a reszta dni to w ogóle do kitu, dla mnie wszystkie mogłyby się nazywać poniedziałek 
Michael Scofield
O widzę że piętek ma przewagę. Ukochany dzień tygodnia. Przychodzi się do domu i można się gibnąć w łóżku i niczym się nie przejmować.
Michael Scofield
A ja zagłosowałam na niedziele... Bo wtedy się chodzi do kościoła xD
John Abruzzi
zagłosowałam na czwartek...bo to już prawie weekend (od października piątki będę miała wolne xD) No i jeszcze wszystkie seriale są w tv, a nie jak w weekend... 
Ja zagłosowałam na środę, bo zawsze w ten dzień mam szczęście (jak dzisiaj) i jestem happy z byle powodu... Lubie też czasami w środę poszaleć 
Michael Scofield
piatek bo koniec tygodnia i wogole jakos tak...
Michael Scofield
niedziela bo są kości itd xD a tak wógole to lubie i zagłosowałam na piątek. Ostatni dzień tygodnia i tak jakos xD
Lincoln Burrows
Ma się poczucie czasu, co nie?Xaneta pisze:zagłosowałam na piątek. Ostatni dzień tygodnia i tak jakos
Głosuję na sobotę. W wakacje zagłosowałbym na obojętnie który oprócz niedzieli ;-)
Tweener
Piątek, bo koniec tygodnia nareszcie.
I można wrócić do domu i nic nie robić, albo gdzieś skoczyć na imprezę jakąś.
Zastanawiałam się też nad sobotą, bo też jest wolny dzień...No ale jednak piątek lepszy...
W sobotę się odsypia piątek.
A niedziela? Nie przepadam, bo wieczorem trzeba się za naukę i za lekcje brać już...
Zastanawiałam się też nad sobotą, bo też jest wolny dzień...No ale jednak piątek lepszy...
A niedziela? Nie przepadam, bo wieczorem trzeba się za naukę i za lekcje brać już...
Michael Scofield
niedziela jest strasznie nudna, przynajmniej w moim przypadku ;p
Mahone
piątek...
bo ma się cały wknd przed sobą...
niedzieli nie lubię... bo jest nudno ( tylko CSi i kości wieczorem...)
w poniedziałek zawsze wszystkiego za dużo...
a poza tym to nie wiem...
bo ma się cały wknd przed sobą...
niedzieli nie lubię... bo jest nudno ( tylko CSi i kości wieczorem...)
w poniedziałek zawsze wszystkiego za dużo...
a poza tym to nie wiem...
Michael Scofield
tez nie lubie poniedzialku... ciezko wpasc w rytm tygodnia. piotek jest lux pomiomo tyego ze w ten dzien nie mam sily juz na nic
Michael Scofield
Sobota. Zdecydowanie
Nie ma to jak pierwszy dzień weekendu.. odpoczynek po cięzkim tygodniu, możliwość wyrwania się gdzieśś.. wiedząc, że niedziela będzie również wolna.
..uwielbiam ten dzień.
Nie ma to jak pierwszy dzień weekendu.. odpoczynek po cięzkim tygodniu, możliwość wyrwania się gdzieśś.. wiedząc, że niedziela będzie również wolna.
..uwielbiam ten dzień.
T-Bag
Sobota bo spie do 13 i potem cały dzien moge sie obijac 
Mahone
Również piątek
Perspektywa weekendu jest zawsze budująca
kocham piątki
C-Note
Nie wiem, dlaczego, alem moim ulubionym dniem tygodnia jest czwartek.

Michael Scofield
Ja tam kocham piątki: poczatek weekendu, zawsze w piatki miałam lajtowe lekcje, w piatek zdałam prawko i wogóle piątki są The Best 
C-Note
ja zagłosowałam na środę .. nie wiem czemu ale w środe zawsze jestem wyspana i mam dobry humor
może to dlatego że to w środku tygodnia? hymmm...
Sara Tancredi
A ja lubię czwartki.
Zawsze czekam na czwartek. Nie wiem po co i dlaczego, ale czekam.
Taaak. Czwartki rlz ; >
Zawsze czekam na czwartek. Nie wiem po co i dlaczego, ale czekam.
Taaak. Czwartki rlz ; >
John Abruzzi
Zagłosowałem na piątek, bo jeżeli nie ma akurat wakacji to lubię ten dzień najbardziej. Hehe, kończy się wtedy szkołę ze świadomością, że zobaczy się ją dopiero za 3 dni.
Świeżak
Piątek, bo lekcje jakieś takie krótkie się wydają a potem to tylko leniuchowanie 
Fernando Sucre
Ja również piątek, bo choćby były nie wiem jakie lekcje itd., to zawsze jest ta świadomość, że to już koniec tygodnia i przede mną całe dwa dni weekendu. Kocham piątkowe wieczory!