Michael Scofield
No proszę...Tak wcześnie a już takie coś. Przed zdjęciami promocyjnymi...
KLIK
Majkiel się rozkręca.
Widzę James'a OO bez zarostu OO eeeehehehehehe OO czuje, że sie ślinię
KLIK
Majkiel się rozkręca.
Widzę James'a OO bez zarostu OO eeeehehehehehe OO czuje, że sie ślinię
Ostatnio zmieniony 2008-06-19, 13:00 przez Tanira, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
mhm, a do kogóż to Majkuś strzelał ^^
James przeszedł, hehe. Whistler bez zarostu... Sean tak, Hunter tak, no ale Whistler!oO
James przeszedł, hehe. Whistler bez zarostu... Sean tak, Hunter tak, no ale Whistler!oO
Michael Scofield
oooooo!! niezłe tak wcześnie a my już wiemy co będzie. Super Tanira, nie mogę sie doczekać.
Bardzo ciekawie się zapowiada
Jak już widzę Mike'a ze spluwą, to naprawdę bedzie niezła jazda w tym sezonie... 
Fernando Sucre
No właśnie do kogo strzelał? Może do Bellicka? Ale by było super. A może to był ojciec Alexa? Czyżby zemsta?
Michael Scofield
może do James'a OO tak chyba go śledził
Mi sie raczej wydaje, że on celował do Whistlera... Lecz może to być również Alex, ktokolwiek z Firmy... Nigdy nic nie wiadomo... 
Michael Scofield
teraz to w sumie może być już kazdy ^^
Fernando Sucre
Tak. Każdy kto stanie na przeszkodzie Michelowi.
Michael Scofield
Mike na końcu mówi chyba "za Sarę" więc...Susan? Whistler?
Fernando Sucre
Jeśli mówi za Sarę to znaczzy że ta sytuacja może mieć miejsce zanim zobaczy ją żywa
Michael Scofield
Najprawdopodobniej. Wg mnie Sara wejdzie w najbardziej nieoczekiwanym momencie
Ja nie uwierzę w to, że Michael pierwszy raz strzeli do człowieka... Skoro chce ją pomścić to nie ma wyboru... Może to być James, bo przez niego (niby) ucięli głowę Sarze...
Michael Scofield
Tylko głupio będzie jak on kogoś zastrzeli i a potem się okaże że Sara żyje i na darmo zabił człowieka. myślę że scenarzyści do tego nie dopuszcza.
Zależy też od tego, w którym momencie Sara sie pojawi...
Michael Scofield
Mam cichą nadzieję że przed tym jak Michael kogoś kropnie. Ale i tak z firmy nic nie zostanie. hehehe
Fernando Sucre
A może tak:
Michel spostrzega na przyjęciu Jamesa On gdzieś idzie, Michel za nim. Wchodzi do jakiegoś pokoju wyciąga broń i w niego celuje. Strzela i zabija. Alex dowiaduje się o tym i wiedząc że bez Jamesa sobie nie poradzi, przedstawia Michelowi propozycję. Ten się na nią zgadza nie mając wielkiego wyboru. Michel spotyka w końcu Sarę. Ta postanawia mu pomóc. Z Sony wychodzą Sucre, T-Bag i Bellick(niestety) i również dołączają do grupy. I tak o to powstaje Drużyna A gotowa zniszczyć Firmę.
I jak?
Michel spostrzega na przyjęciu Jamesa On gdzieś idzie, Michel za nim. Wchodzi do jakiegoś pokoju wyciąga broń i w niego celuje. Strzela i zabija. Alex dowiaduje się o tym i wiedząc że bez Jamesa sobie nie poradzi, przedstawia Michelowi propozycję. Ten się na nią zgadza nie mając wielkiego wyboru. Michel spotyka w końcu Sarę. Ta postanawia mu pomóc. Z Sony wychodzą Sucre, T-Bag i Bellick(niestety) i również dołączają do grupy. I tak o to powstaje Drużyna A gotowa zniszczyć Firmę.
I jak?
Michael Scofield
Nie James tak szybko sie nie wykończy, bo to twarda sztuka.
Michael Scofield
już w pierwszym odcinku mieliby mi go zabić jak ja sie tak nakręciłam? xD NIE! xD
Jednak jest bardzo prawdopodobne, że Mike celuje właśnie do James'a. Być może jest to scena w której nagle niespodziewanie wejdzie Sara? Tylko czy Mike faktycznie strzeli czy będzie tak jak zawsze? Ale pewnie James pojdzie do piachu.
Jednak jest bardzo prawdopodobne, że Mike celuje właśnie do James'a. Być może jest to scena w której nagle niespodziewanie wejdzie Sara? Tylko czy Mike faktycznie strzeli czy będzie tak jak zawsze? Ale pewnie James pojdzie do piachu.
Michael Scofield
A tam. Po co krakać, nie nakręcaj się xD nie zabiją go. Jak za Sarę, to równie dobrze mógł celować w Susan. o.
Michael Scofield
rownie dobrze mógł ale ja *puka sie po nosie* czuje xD
Michael Scofield
W sumie słychać było strzał. Ale żeby Whistlera od razu skosili ^^? Ty się kobieto tak o to nie proś, trzeba mieć nadzieję ;p
Ale Majk mógły kogoś ustrzelić.
Ale Majk mógły kogoś ustrzelić.
Michael Scofield
o łał!!! o łał!!!! Tanira cudeńko z Ciebie :* :* :*
Jaki news!! Ten trailer jest taki ekstra!! Wiemy, że Mike kupi nowy garnitur!! xD
Ja stawiam, ze zabije Alexa xD
Jaki news!! Ten trailer jest taki ekstra!! Wiemy, że Mike kupi nowy garnitur!! xD
Ja stawiam, ze zabije Alexa xD
Michael Scofield
ja sie nie prosze...za duzo juz jego śmierci widziałam ^^
Michael Scofield
o kuźwa, mocne xD dobry trailer! ..te wszystkie napisy.. ślinka mi już cieknie na samą myśl o 4 sezonie
może nie będzie taki zły, zapowiada się dobrze^^
Whistler jak przemknął pewny siebie xD w graniaku, ależ odmiana^^ no i końcówka "This is for Sara" celujący do kogoś Michael - moim zdaniem do Susan - REVENGE oO
ja już chce oglądać do cholewki oO
Whistler jak przemknął pewny siebie xD w graniaku, ależ odmiana^^ no i końcówka "This is for Sara" celujący do kogoś Michael - moim zdaniem do Susan - REVENGE oO
ja już chce oglądać do cholewki oO