Michael Scofield
Ale Susan może i ma taką nieciekawą minę, ale jest w niej coś intrygującego. Coś takiego, co sprawia, że chciałoby się ją poznać bliżej. I trudno, że potem by cię zabiła 
Michael Scofield
haha tak mnie też Gretchen intryguje ma genialne oczy, ale uśmiech ma jeszcze ładniejszy choć nie często go pokazuje ;-)mk95 pisze:I trudno, że potem by cię zabiła
Michael Scofield
Gretchen (nie wiem czemu, ale wolę o niej mówić Susan) ma przesliczne oczy, takie skupione. I w środku jasne z ciemną obwódką. Jedne z najpięknieszych oczu w PB.
C-Note
Zgadzam się- Susan jest taka...mocna, no i ma piękne, zdecydowane oczy.
Michael Scofield
Mam! Ona jest wyrazistaLady Mahone pisze:Susan jest taka...mocna
C-Note
Nina?? A nie Nika?? No, ale różowy dres był powalający xD
Gdybym miała dwa głosy, zagłosowałabym na Susan i Nikę, bo one oby dwie takie....mądre...inteligentne.
Gdybym miała dwa głosy, zagłosowałabym na Susan i Nikę, bo one oby dwie takie....mądre...inteligentne.
Michael Scofield
O ja głupia! No tak się pomylić... z taką osobą charakterystyczną
Ja bym zagłosowała (jakbym miała 2 głosy) na Sofię i Susan.
Ja bym zagłosowała (jakbym miała 2 głosy) na Sofię i Susan.
Mahone
mi tam w Sofii coś nie pasuje... niby taka ładna ale jednak.. jakby czegoś jej brakowało...
i zabijcie mnie ale nie pamiętam tego różowego dresu ani tej niki czy jak je tam
i zabijcie mnie ale nie pamiętam tego różowego dresu ani tej niki czy jak je tam
Michael Scofield
E tam... Nie zabijemy... Nika to żona Michaela...;p Była w 1 i 2 sezonie... A na początku... No nie na poczatku, ale jak wpadł do niej Mike i Linc to miała taki oczo wyraźny różowy dres... Ja dałam głos na Sarę bo Ona wg. mnie jest najpiękniejsza!! 
Tweener
Ja tam się nie interesuję urodą kobiet...Ale głos oddałam na Mariecruz, bo wydaje mi się, że najładniejsza... ;-)
Chociaż Sara, Sofia i Nika też niczego sobie...
Chociaż Sara, Sofia i Nika też niczego sobie...
John Abruzzi
Ja uważam, że Susan jest ładna 
T-Bag
Ja wybrałam Sarę chociaż było dużo ładnych pań np. Maricruz
Tweener
Susan wymiata, Sara za szczurkowaty ryj , Veronica wygląda za staro :>.
Świeżak
Jasne, że Sarunia jest najładniejsza! Bardzo ładne, delikatne dziewcze 
A Maricruz? Nie wiem co w niej widzicie, jak dla mnie to z niej taki burak troche jest.
A Maricruz? Nie wiem co w niej widzicie, jak dla mnie to z niej taki burak troche jest.
C-Note
jak dla mnie Sara jest the most beatifull
Sofia jest też bardzo ładna ale jak dla mnie to Sara the best 
John Abruzzi
Zagłosowałem na Nikę, sam nie wiem czemu. Po prostu jest ładna, ale nie tak naturalna jak Sara, to trzeba przyznać.
Świeżak
Tradycyjnie SARA bo jest ładna,naturalna i zazdroszczę jej urody. Mój chłopak ma świra na jej punkcie..
Świeżak
Sara, Maricruz i Sofia, moim zdaniem najładniejsze.
Zagłosowałam na Maricruz, bo gdy zaczynałam oglądać PB, zazdrościłam jej urody ; )
Zagłosowałam na Maricruz, bo gdy zaczynałam oglądać PB, zazdrościłam jej urody ; )
Świeżak
Sara i Sofia 
Świeżak
Maricruz, Susan i Sara. Jednak głos poszedł na Maricruz. 
Tweener
Głos na Maricruz ;-)
C-Note
Sofia i Maricruz owszem fajne laski ale najbardziej lubie Sare 
Świeżak
Kocham Sare ale Maricruz jest ładniejsza 
Świeżak
Oddaję głos na Sare, jest ładna, młoda:)) Ale mam urazy do autora tematu, czemu nie ma Gretchen?:(((((((
Gretchen ukrywa się pod pseudonimem Susan - dodałam opis żeby nie było nieporozumień
agulec.
Gretchen ukrywa się pod pseudonimem Susan - dodałam opis żeby nie było nieporozumień
agulec.
Ostatnio zmieniony 2008-11-18, 18:32 przez JulianGFC, łącznie zmieniany 1 raz.
Tweener
Gretchen jest spoko...podoba mi się, zobaczcie mój podpis ;P