Michael Scofield
James OO eeeee....uuuu... I love you xD
kradnę xD
bardzo mi sie podoba LJ i uwaga Burrows xD
kradnę xD
bardzo mi sie podoba LJ i uwaga Burrows xD
Michael Scofield
1 i 6 są mocne. ;] świetne ;]
on zazwyczaj jest urodnyB... pisze:nawet beczoch jakis taki urodny na tym Twoim avie^^
Fernando Sucre
hmy... najbardziej podoba mi się pierwszy avatar na którym widzimy ^^ nick Taniry, co najważniejsze
, poza nim to jeszcze ostatni T-Bag jest okey no i Allman, Linc jak Linc, kretyn w ładnym opakowaniu pozostaje kretynem
, za to piąty i szósty (T-Bagi) mi się wcale nie podobają, ten Theodoro jak z Painta, jakby nie czcionka
Nie wiem co myślą o tym inni ale moje oczy są "drażnione" przez te nazwiska pokazywanych na avkach postaci... przecież każdy gościa rozpoznaje
, napisy są jak najbardziej wskazane, ale nie o tej treści, weźmy na przykład oecny avatar Xanety^^
Nie wiem co myślą o tym inni ale moje oczy są "drażnione" przez te nazwiska pokazywanych na avkach postaci... przecież każdy gościa rozpoznaje
Sara Tancredi
Sorki, zę tylko dwa, ale nie mam czasu robić więcej
Michael Scofield
haha ten pierwszy xD jaka Skofildowa mina xD
drugi tez genialny.
godnie godnie że tak powiem xD
i apel...Więcej Whistlera xD
drugi tez genialny.
godnie godnie że tak powiem xD
i apel...Więcej Whistlera xD
Michael Scofield
ehehehe pierwszy jest dobry
świetne kolory, ujęcie i ta mina.. no wymiękam 
T-Bag
Pierwszy wypaśny Michael i ta skwaszona minka 
Michael Scofield
pierwszy wymiata xD
ehehehe av dnia

ehehehe av dnia
Michael Scofield
pierwszy rządzi i wymiata xD jest boski. ;P Minę on ma zajebiaszczą xD
Sara Tancredi
narazie jeden bo sie niechce załadować węcej a mam jeszcze ok. 5 zrobionych!Michael Scofield
haha jaki dobry ^^
wrzucaj wiecej ^^
wrzucaj wiecej ^^
C-Note
moge sie mylic ale wydaje mi sie ze ty te avki robisz w kilka sekund...bierzesz fote,dajesz napis i koniec pracy...a i te napisy bardzo słabe.Daj kolory,swiatlo,tekstury,efekty na fotce np: powielasz warstwe ze zdjeciem 2 razy,na najnizszej dajesz desaturante,na 2 zmieniasz krycie na Soft Light/Łagodne Światło a ostatnią ustwaisz na KOLOr...proste efkety na fotce a duzo dają...pracuj
Michael Scofield
a mnie się wyjątkowo podoba ^^ taki sympatyczny ^^
Michael Scofield
Napis taki średni, ale cały avek bardzo sympatyczny^^ fajne ujęcie 
Michael Scofield
Bardzo fajny avek. Kojarzy się z 2 sezonem. A napis mi się podoba. Ta mina Fernando - bosko. Oby tak dalej. Mnie się bardzo podobają twoje prace.
Michael Scofield
Bardzo ładne!! Fernando jest ful wypas ^^ A wcześniejszy Mike to cudny!!
C-Note
sory ze sie czepiam ale poza tym delikatnie mowiąc "srednim" napisem nie widze nic na tym avku...agulec pisze:Napis taki średni, ale cały avek bardzo sympatyczny^^ fajne ujęcie
C-Note
Chyba się zbytnio nie napracował. Nie lubię oceniać takich malutkich prac jak 100x100 no ale nawet fajne..
C-Note
czlowieku avki sie robi wlasnie w wymiarach 100x100 nie wiem gdzie ty wyczytales ze wieksze...od razu wielkosci tapety poróbRafaqio pisze:Chyba się zbytnio nie napracował. Nie lubię oceniać takich malutkich prac jak 100x100 no ale nawet fajne..