Sara Tancredi
Którego aktora chcielibyście poznać w realu i dlaczego?
Oczywiście aktorzy z PB
Tego chłopaka w Sonie, porzucałbym z nim sobie do kosza xD
Dusqmad» Proszę w przyszłości nadawać tematom sensowniejsze tytuły, niż: "Aktorzy..............którzy............dlaczego"
Oczywiście aktorzy z PB
Tego chłopaka w Sonie, porzucałbym z nim sobie do kosza xD
Dusqmad» Proszę w przyszłości nadawać tematom sensowniejsze tytuły, niż: "Aktorzy..............którzy............dlaczego"
Ostatnio zmieniony 2007-10-31, 19:30 przez Piotrek1230, łącznie zmieniany 2 razy.
Michael Scofield
ja oczywiście Williama Fichtnera. ale nie będę pisać dlaczego, bo jak napiszę, że inteligentny i sympatyczny z niego facet z poczuciem humoru to pojawi się pytanie "a co znasz go, że tak mówisz?" 
T-Bag
jeśli byłaby taka możliwość to ja bym chciała w realu każdego osobnika poznać, spotkać z PB, ponieważ każda z nich ma inną osobowość (charakter), uczucia; chętnie bym je poznała i pogawędziła z nimi na owy temat, ale jeśli brać pod uwagę właśnie bohaterów PB; nie aktorów...
Lincoln Burrows
W 100% mam takie samo zdanieMela0607 pisze:jeśli byłaby taka możliwość to ja bym chciała w realu każdego osobnika poznać, spotkać z PB, ponieważ każda z nich ma inną osobowość (charakter), uczucia; chętnie bym je poznała i pogawędziła z nimi na owy temat, ale jeśli brać pod uwagę właśnie bohaterów PB; nie aktorów...
Michael Scofield
ja w sumie takiego zdania nie mam, ale jeżeli chodzi o bohaterów, to oczywiście Alex.
Michael Scofield
Robert Knepper
fascynujacy facet...wspanialy aktor i...ach...dobra juz koniec nie rozplywam sie 
Michael Scofield
Oczywiście że Williama Fichtnera
. Jak dla mnie jest najlepszym aktorem w PB. On poprostu gra niesamowicie
.no i oczywiście jego postac -Alex- bez niego serial byłby conajmniej nudny(dla mnie)
Michael Scofield
Trudno wybrać, tak naprawdę to wszystkich chciałabym poznać [albo chociaz zobaczyc... ] , kazda postac wystepująca w tym filmie jest dla mnie wyjątkowa, każdy bohater wnosi do owego filmu jakiś ciekawy wątek, ktory mnie urzeka i sprawia, że chce dalej go oglądać.
a swoją drogą fajnie by bylo jakby ekipa PB odwiedziła Polskich fanów
a swoją drogą fajnie by bylo jakby ekipa PB odwiedziła Polskich fanów
Świeżak
oj bardzoo fajnie by było
ja chętnie spotkałabym się z Sarah Callies
lubie jej postac w filmie a ciekawe jaka jest naprawde
Lincoln Burrows
mialas na mysli lubiałam jej postać? bo teraz to jedynie jej głowealicek02 pisze:lubie jej postac w filmie
Michael Scofield
Sebastian, ale ty jesteś okrutny 
wystarczy włączyć 1 albo 2 sezon i Sara nadal żyje^^
wystarczy włączyć 1 albo 2 sezon i Sara nadal żyje^^
T-Bag
lubiłam jak jużSebastian66i6 pisze:mialas na mysli lubiałam jej postać? bo teraz to jedynie jej głowealicek02 pisze:lubie jej postac w filmie
no tak mówi sie trudno (jeśli chodzi o serial), ale teraz w realu wydaje się być szczęśliwą kobitką
Świeżak
hehe oglądam któryś raz 2 serie i sie przyzwyczailam . niech bedzie : lubilam i lubie 
Lincoln Burrows
o lol faktycznie... a jestem w klasie humanistycznej ^^Mela0607 pisze:lubiłam jak już
Michael Scofield
Oczywiście Williama Fichtnera- podziwiam go za jego zdolności aktorskie, bo jest za co ;-)
Mimo ze wczesniej ogladałam rózne filmy z jego udzialem, nie zwrócił jakos mojej uwagi bo razcej nie byly to role pierwszoplanowe. Teraz jednak gdy do niech powracam to naprawde jestem pod wielkim wrażeniem ;-) ;-)
A to wszystko dzieki roli agenta Mahone'a, w której W. Fichtner jest po prostu genialny!!
Mimo ze wczesniej ogladałam rózne filmy z jego udzialem, nie zwrócił jakos mojej uwagi bo razcej nie byly to role pierwszoplanowe. Teraz jednak gdy do niech powracam to naprawde jestem pod wielkim wrażeniem ;-) ;-)
A to wszystko dzieki roli agenta Mahone'a, w której W. Fichtner jest po prostu genialny!!
Michael Scofield
a do tego taki opiekuńczy i troskliwt tatuś z niego, że ach i och xD mam cudowne zdjęcia z jego synkiem jak coś to mogę zamieścić ;P
Michael Scofield
AutumnLeaf: popieram popieram !!! No rzeczywiście gosciu ma bardzo "wszechstronną" osobowosc ;-) ;-) i zaskakuje mnie coraz bardziej 
C-Note
A ja nie wiem, czy chciałabym poznać kogokolwiek... Wolę jednak podziwiać aktorów na wielkim (bądź małym
) ekranie. Bo a nóż bym któregoś poznała, byłby nie taki, jakiego sobie wyobrażałam i ot, bańka by prysła. Poza tym, fajnie jest sobie tak fantazjować
A wtedy bym już tak nie mogła 
Michael Scofield
eee tam ... ja bym oddała wszystko żeby poznac Fichtnera (
) pofantazjowac i tak by było można, nawet bardziej bo już bys wiedziała jaki jest w realu, no i być blisko niego i napatrzec sie do woli...achhh -piekna perspektywa
Michael Scofield
nie wiem, czy z wrażenia wykrztusiłabym choć jedno słowo w tej swojej łamanej angielszczeźnie ;P zapłaciłabym milion dolarów, żeby posiedzieć i się na niego popatrzec ;P ok, nie bierzcie tego na poważnie, późno jest 
Michael Scofield
no właśnie miałam Ci zadać juz dawno to pytanie: czy ty wogole nie spisz po nocach? tylko wysiadujesz tu i wzdychasz do podmiotu naszego wspolnego uwielbienia??
ale ja sie nie dziwie.... sama mam obsesje od kilku tygodni i ciezko ze mna a patrzac na ciebie to juz wiem jak bedzie wygladac moja najblizsza przyszlosc.... ;-)
a wracajac do Fichtnera to nie wyobrazam sobie jak bym sie zachowala gdybym mogla go spotkac.... pewnie siedzialabym wpatrzona w niego jak w obrazek i nie wiem....
zgłupiałam chyba do reszty juz.... a moja kolezanka sie bardzo dziwi dlaczego wzdycham do faceta ktory jest z wieku mojego ojca!!! no coz...
ale ja sie nie dziwie.... sama mam obsesje od kilku tygodni i ciezko ze mna a patrzac na ciebie to juz wiem jak bedzie wygladac moja najblizsza przyszlosc.... ;-)
a wracajac do Fichtnera to nie wyobrazam sobie jak bym sie zachowala gdybym mogla go spotkac.... pewnie siedzialabym wpatrzona w niego jak w obrazek i nie wiem....
zgłupiałam chyba do reszty juz.... a moja kolezanka sie bardzo dziwi dlaczego wzdycham do faceta ktory jest z wieku mojego ojca!!! no coz...
Michael Scofield
dokładnie! Przecież facet ma 51 lat a my się tak nim zachwycamy ^^, ale to nie nasza wina, że on jest taki och i ach i...sama wiesz ;P
to normalna pora, o której ja chodzę spać
to normalna pora, o której ja chodzę spać
Michael Scofield
no własnie świadczy to o tym że kobitki są dziwne
i nie patrza (jak wiekszaść facetów) tylko na wygląd zewnetrzny, ale też na to ukryte piEkno i to "coś" ukryte w oczasch
... tez się sobie dziwię bo koles jest starszy od mojego ojca o 10 lat ;-) , ale co tam, jak go widze to nie takie rzeczy mi w głowie 
Michael Scofield
hehehe no rzeczywiscie nie patrzymy tylko na piekno zewnetrzne... choc w tym przypadku to mimo ze nie dostrzegałam go zupelnie na poczatku tak teraz napewno nie moglabym tego powiedziec ;-) przyszlo mi to z czasem...
zabawne ze zaczelam ogladac PB ze wzgledu na opowiesci kolezanki o niemalze niebiańskiej urodzie Wenta a tu taka niespodzianka ;-)
zabawne ze zaczelam ogladac PB ze wzgledu na opowiesci kolezanki o niemalze niebiańskiej urodzie Wenta a tu taka niespodzianka ;-)
Świeżak
Chciałbym poznać T-Bag'a i Lechero. Uważam, że świetnie odgrywają swoje role, ciekawe czy Mleczarz też w rzeczywistości jest taki hmm.. wzbudzający respekt :->