no kurde zle...cała polityka przede mna dzisiaj.......
aaaaa Zgromadzenie Zwiazkowe, Izba Gmin, 435, 669,665,69, na 6 lat, na 4 lata...nosz
i jeszcze to pojeb*** adobe acrobat sie wali
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
co za dzien
nie spałam całą noc. razem ze znajomymi uczyłam się do głupiego koła z algebry. Zrobiłam 1 zadanie na 4 (znajomi podobnie) to niby jak mogę się czuć?! do dupy i tyle... wieczorem idę do kina a potem piję wono z kumpelą^^ więc po 19:00 poczuję się lepiej xD
dobrze ale nie rozumiem paru rzeczy.
Moja kolezanka ma siostre.A ta siostra ma chłopaka i powiedziała mu ze jako prezent chce Wenta.I on podobno wysłał do niego maila(po ang.) ze jego dziewczyna jest jego fanka i bla bla bla i ze on podobno wysłał jej zdjecie z Autografem.Tylko ze moja kolezanka to kanciara. i nie wiem czy mowi prawde.
Ja jestem zdołowana jutrzejszym konkursem z bioli (z anatomii człowieka)
Umiem połowę, a reszty mi sie nie chce uczyć
Poza tym humorek mi dopisuje po lekcji z geografii
hm...śpiąca...chyba pójdę spać...4 filmy w jeden wieczór, z czego jeden 2,5 h to stanowczo za dużo oO ano tak...spać...aa...ale jak ja mam spać jak głodna jestem?!
robie zadania z matmy.. zaraz chyba moja cierpliwosc co do tego sie skonczy ^^.
nienawidze matmy OO
jutro ide na wesele.. powinnam sie cieszyc.. a wcale nie jestem zadowolona
Środa i czwartek to była tragedia... znowu problemy w domu.... A dzisiaj wręcz genialnie Zwłaszcza, że założyłam się o czekoladę (koniecznie z alkoholem) z nauczycielem i wygrałam
Wspaniale, genialnie, cudownie, szczęśliwie... Kocham was wszystkich:* I nie rozumiem, czemu się czuję, jakbym się naćpała piosenką. Ale i tak was kocham. I System of a Down też.