Michael Scofield
Nikogo nie obwiniam ^^ Po prostu się załamałam, że tak go potępiają... ;( Ale cóż!! Co złego to nie my!! 
Michael Scofield
Taak... mój głos poszedł na Marshalla. Jak to ujęła Agulec, każdy aktor zbudza we mnie jakieś emocje. On nie wzbudza nic.
Michael Scofield
Mój głos poszedł na Marshalla. Jakoś nie w moim typie jest ten aktor. Nie ma dużych umiejętności ale może się podszkoli.
Lincoln Burrows
13 głosów na Marshalla. Chyba nikt mu się nie będzie równał.
Michael Scofield
ale bym była świnia, jakbym zagłosowała na pana V., nie?xD
A ja tam głosuję na Dominisia, po pierwsze jestem uprzedzona do niego od palców u jego stóp po koniuszek spoconej zwykle głowy, rozpiętej koszuli, tak, że niedługo wyjdą mu przez nią ... na wierzch, ciemne, 'muchowate' okulary i ogólnie spaczony charakter. Co mnie, że na żywo może taki nie być, skoro tak strasznie odpycha mnie grana przez niego postać. ot.
A ja tam głosuję na Dominisia, po pierwsze jestem uprzedzona do niego od palców u jego stóp po koniuszek spoconej zwykle głowy, rozpiętej koszuli, tak, że niedługo wyjdą mu przez nią ... na wierzch, ciemne, 'muchowate' okulary i ogólnie spaczony charakter. Co mnie, że na żywo może taki nie być, skoro tak strasznie odpycha mnie grana przez niego postać. ot.
Michael Scofield
nie bo ja sama chcialam na niego głosować ^^ Chris nie jest za dobrym aktorem ale nie jest tez tragiczny (zresztą on grał tylko w kilku serialach i filmie krotkometrazowym --') Ja tam jednak wybrałam Marszala...jakoś tak...AutumnLeaf pisze:ale bym była świnia, jakbym zagłosowała na pana V., nie?xD
Mahone
Ha, a ja głosuję na pana Łentwortcika ^^. Ładne oczęta i piękne rzęski to jeszcze nie przepsutak do tego, by otrzymać talent aktorski.. A póki co jedynym gestem twarzy opanowanym do perfekcji jest mrużenie oczu. Kiepsko, oj kiepsko jak na 36 -latka.
Michael Scofield
po dłuzszym zastanowieniu oddałam głos na Dominica, tyle na niego "naujadałam" swego czasu ze nie mogłam zrobic inaczej, musze byc konsekwentna, ale szczerze mówiac wahałam sie miedzy nim a Marshallem, bo zgadzam sie zupełnie z tym co pisała wcezsnie agulec.
Beczoch z niego, i tylko tak mi sie kojarzy, Linc chociaz smieszy czasami, ale cóz... głos oddany. I jako aktorów,i jako postacie cenie ich najnizej.
Beczoch z niego, i tylko tak mi sie kojarzy, Linc chociaz smieszy czasami, ale cóz... głos oddany. I jako aktorów,i jako postacie cenie ich najnizej.
Świeżak
ja zaglosowalem na Allmana. Nie przekonał mnie w swojej roli
T-Bag
szczerze mowiac nie zgadzam sie z toba,poniewaz aby otrzymac glowna role w filmie niewystarczy piekna twarz i oczy a talent aktorski to on ma ;-)Alexxa pisze:Ha, a ja głosuję na pana Łentwortcika ^^. Ładne oczęta i piękne rzęski to jeszcze nie przepsutak do tego, by otrzymać talent aktorski.. A póki co jedynym gestem twarzy opanowanym do perfekcji jest mrużenie oczu. Kiepsko, oj kiepsko jak na 36 -latka.
Michael Scofield
Hm.. ja się po części zgadzam z Alexxą, po części z Piotrasem, bo..
chyba nikt nie zaprzeczy jak powiem, że Went Miller nie jest jakimś świetnym aktorem.. ale nie jest też złym. Myślę, że ma jako taki talent aktorski - w końcu zrobić taki przymróż bez drgnięcia to też sztuka
myślę, że dobrze wczuł się w rolę takiego myśliciela, genialnego, czujnego.. i jeszcze dużo by wymieniać, a ja nie mam czasu xD.
Jednak, kiedy Went pojawia się na ekranie, to zazwyczaj wygląda i mówi zawsze w ten sam sposób xD jego gra jest jak dla mnie bardzo przewidywalna, ale nie jest zła^^
chyba nikt nie zaprzeczy jak powiem, że Went Miller nie jest jakimś świetnym aktorem.. ale nie jest też złym. Myślę, że ma jako taki talent aktorski - w końcu zrobić taki przymróż bez drgnięcia to też sztuka
Jednak, kiedy Went pojawia się na ekranie, to zazwyczaj wygląda i mówi zawsze w ten sam sposób xD jego gra jest jak dla mnie bardzo przewidywalna, ale nie jest zła^^
Michael Scofield
To ja się w jakimś stopniu zgadzam z całą trójką.
Went, mało znany aktor, dostał rolę w PB który stał się hitem, i nie można od razu powiedzieć że Miller jest jakoś wybitnie utalentowany, myślę że to będzie można powiedzieć za parę lat, jeśli oczywiście jego kariera bardziej się rozwinie,tzn jak zagra w dużych produkcjach/ filmach i pokaże na co go jeszcze stać ;-)
Na pewno nie można powiedzieć że nie jest utalentowany ;-) Bo jest
Jak miałbym go oceniać na przykładzie Prisona to myślę że zagrał bardzo dobrze i pokazał się z jak najlepszej strony, i na pewno zwrócił na siebie uwagę, nie tylko fanów ale też producentów reżyserów scenarzystów, Postać Michaela Scofielda dała mu na pewno duże możliwości, może być jego przepustką do wielkiej kariery i stania się wybitnie utalentowanym aktorem w przyszłości, czego mu życzę O
.
Went, mało znany aktor, dostał rolę w PB który stał się hitem, i nie można od razu powiedzieć że Miller jest jakoś wybitnie utalentowany, myślę że to będzie można powiedzieć za parę lat, jeśli oczywiście jego kariera bardziej się rozwinie,tzn jak zagra w dużych produkcjach/ filmach i pokaże na co go jeszcze stać ;-)
Na pewno nie można powiedzieć że nie jest utalentowany ;-) Bo jest
Michael Scofield
Wencior jest zajebiaszczy i odbic od niego prosze xD
przymruz wymiata ^^
a tak na serio to ,jak juz kiedys to pisałam, sadze iz nie mozna go skreslac bo jak do tej pory nei meilsimy okazji widziec go w zbyt wielu produkcjach a takie jednostronne ocenianie aktora po jednej roli jest niesprawiedliw moim zdaniem.
Nie to co w przypadku Burrowsów- i młodego i starego juz widziałam w kilku innych rolach i ani jeden ani tym bardziej drugi nie zrobili na mnie dobrego wrazenia^^
no xD
przymruz wymiata ^^
a tak na serio to ,jak juz kiedys to pisałam, sadze iz nie mozna go skreslac bo jak do tej pory nei meilsimy okazji widziec go w zbyt wielu produkcjach a takie jednostronne ocenianie aktora po jednej roli jest niesprawiedliw moim zdaniem.
Nie to co w przypadku Burrowsów- i młodego i starego juz widziałam w kilku innych rolach i ani jeden ani tym bardziej drugi nie zrobili na mnie dobrego wrazenia^^
no xD
T-Bag
Ja zaznaczyłam Dominica Purcella. Nie podoba mi się jak gra. Widziałam go w paru filmach i nie był zachwycający, ciągle ma takie same miny i w ogóle ;-)