a fajniutko ^^ prawie skończyłam, spać w sumie mi się nie chce, jutro wstaję, o której chcę...i winko! ha! mniam. już jutro, mój kochany organizmie wysuszony już jutro. żebym tylko miała co dodać do tego serka wiejskiego 'lekkiego' oO, który właśnie jem to by bosko było xD
dzień dobry xD Właśnie się obudziłam, więc jak na chwilę obecną jest bdb xD ...choć mogłoby być lepiej bo ucząc się przez noc nie zrozumiałam wyznaczników macierzy fuck!
eee.. tak średnio, a to z powodu wczorajszej imprezy i normalnie aż muszę Wam to opowiedzieć bo to jest żenujące --'
Zaczęło się u mnie w domu gdzie zahaczyłam sukienką o deskę kreślarską i poszła się je#@$!!!! ..i musiałam ubrać inną, która była jej zupełnym przeciwieństwem, czyli w ogóle nie wyglądałam tak jak chciałam. Już nawet nie wspomnę o tym, że zapomniałam zabrać z domu prostownicy, lokówki czy czego kurrrr kolwiek do układania włosów!!
Ale poszłam, bo stwierdziłam, że nic mi nie zepsuje tego wieczoru.
Impreza była ogólnie średnio zorganizowana.. wywalili nas o 2.00 z lokalu, ale muzyka była spoko no i najważniejsze byli moi znajomi, więc bawiłam się dobrze i na szczęście zapomniałam, że wyglądam jak kwit na węgiel.
A dzisiaj mam kaca i bolą mnie nogi, ale bywało gorzej.
Rano o mało nie zemdlałam i nie poszłam na basen a w szkole myślałam, że wykituje, jeszcze ten ząb... Ale po historii wszystkie bóle minęły Ach to Karczątko