Michael Scofield
Jak to nie wiesz??? Trzeba skakać z radości że prison break się jeszcze nie skończył, a my nie musimy się żegnać z sensem naszego życia.
Michael Scofield
hehe.. no nie wiem, czy sensem mojego życia jest PB, ale jakąś jego częścią na pewno - szczególnie przez to forum :]
ja się cieszę, że robią już te nowe odcinki i że będą na jesień też^^
ja się cieszę, że robią już te nowe odcinki i że będą na jesień też^^
Michael Scofield
no sensem moze i nie jest tak ja mówiła agulcowa na pewno wazna czescia^^
no dobra ciesze sie...aaaa dziewczyny wzdychamy znowu...jeszcze troszke xD
nie no tak dziwnie bez serialu...zawsze sie czekało a tak to lipa. Choc wiem ze kolejne odc beda to ja taka niecierpliwa jestem...^^
no dobra ciesze sie...aaaa dziewczyny wzdychamy znowu...jeszcze troszke xD
nie no tak dziwnie bez serialu...zawsze sie czekało a tak to lipa. Choc wiem ze kolejne odc beda to ja taka niecierpliwa jestem...^^
Michael Scofield
Prison Break sensem życia nie jest,fakt.Ale w moim życiu jakąś tam rolę odgrywa na pewno, może w minimalnym stopniu ale jednak, coś tam w mojej głowie się dzieje dzięki PB, wiem że nawet jak się skończy to zawsze będę wracał do PB w myślach bądź też przez Forum(no i rapid
) Ja to tak odczuwam 
Świeżak
Wiadomo już ile sezonów jeszcze będzie??
4 sezon będzie juz ostatnim.
niuń
4 sezon będzie juz ostatnim.
niuń
Ostatnio zmieniony 2008-03-26, 23:20 przez Damianmks, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
Świetnie, że będzie czwarty sezon, choć mam nadzieje wielką, że nie będzie już taką kaszaną jak trzeci, gdzie w tylko końcówce zobaczyliśmy Michaela jakiego znamy i lubimy (niestety przez początek sezony był jakiś taki bezpłciowy). I choć, oraz też dlatego, że lubię ten serial, mam nadzieję, że na czwartej serii się on zakończy, przynosząc nam rozwiązania i wraz z nimi dreszczyk, który choć był w pierwszej i drugiej serii, to jakoś w trzeciej zaginął. Mogą przecież zrobić sam tylko wątek Michael vs Firma. Sucre niech jakoś wróci do Marii (uniewinnienie czy coś), Linc niech weźmie się za ‘Latino’ i wychowywanie synka, a Michael niech szuka zemsty bądź śmierci ^^ Niestety martwię się, że teraz będą chcieli przeciągnąć jak najdalej i z czegoś co było interesujące zrobią ‘Klanową’ szmirę
No cóż, jesień pokaże
Thx za newsa.
No cóż, jesień pokaże
Thx za newsa.
T-Bag
ogi pisze:Świetnie, że będzie czwarty sezon, choć mam nadzieje wielką, że nie będzie już taką kaszaną jak trzeci,
Kaszana ? to on nie byl kaszane to mozna jedynie sobie zrobic na patelni i ja potem zjesc na kolacje
Świeżak
Moim zdaniem, gdyby 3 sezon był ostatnim, to zakończenie nie byloby takie zle:
Burrows jest z synem, Bagwell i Bellick siedzą, gdzie ich miejsce, Scofield chce się zemścić(co pozostawia nutkę tajemniczości) tylko szkoda trochę Sucre.
Burrows jest z synem, Bagwell i Bellick siedzą, gdzie ich miejsce, Scofield chce się zemścić(co pozostawia nutkę tajemniczości) tylko szkoda trochę Sucre.
Świeżak
szkoda troche sucre? Sucre nie wydał Michaela wiec szacunek dla niego!.. Tia... 4 sezon bedzie ciekawy... byłem prawieże pewien że bedzie 4 sezon
i jest! CuDNIE!:D
Mahone
Pośpieszyliby się, bo ja już więdne.....
Nie mogę się doczekać, aż wyemitują pierwszy odcinek tego sezonu. Szkoda, że to będzie ostatni sezon...

Michael Scofield
noo...Ja nie mogę się doczekać!! Szybciutko!!
Pierwszy odcinek będzie przełomowy!! ^^
T-Bag
ja mysle sobie ze caly 4 sezon bedzie przelomowy i tak sobie mysle ze w pierwszych odcinkach nic sie niewyjasni bo przeciez serial bylby dalej juz nieciekawy ;-)Aglek pisze:noo...Ja nie mogę się doczekać!! Szybciutko!!Pierwszy odcinek będzie przełomowy!! ^^
Michael Scofield
oooj ..biroąc pod uwagę ostatnie odcinki...i to że to bedzie ostatni sezon..to czuje że bedzie przepełniony niespodziankami, szokującymi scenami i wogóle WoW ...
to bedzie dopiero akcja
Michael Scofield
Ja też nie mogę sie doczekać, dlatego że to będzie ostatni sezon. Jestem bardzo ciekawa co przygotują nam na pożegnanie. Niespodzianek będzie pewnie co nie miara biorąc pod uwagę że Sara wraca. Będzie się działo co do tego nie ma wątpliwości.

Fernando Sucre
Mamusiu jak to strasznie brzmi "POŻEGNANIE", przecież to jedno z gorszych słów.Ja nie wiem jak ja się ogarnę po tym pożegnaniu, ile łez się poleje...Ania1991_ck pisze:Jestem bardzo ciekawa co przygotują nam na pożegnanie.
I niech się dzieje duużo a nawet więcej.Niech po tej długiej przerwie zwalą nas z nóg, jestem gotowa nawet przeżyć atak serca, tylko niech już nakręcą ten sezon...
Michael Scofield
Ja tam sądzę że to nie pożegnanie, mam taką nadzieje i chcę się pozytywnie zaskoczyć.
Koniec PB jak to brzmi? ehh nie może być
A i co do początku 4 sezonu to myślę że w pierwszych odcinkach nic się nie wyjaśni, będzie się dopiero sezon rozkręcał ;-)
Koniec PB jak to brzmi? ehh nie może być
A i co do początku 4 sezonu to myślę że w pierwszych odcinkach nic się nie wyjaśni, będzie się dopiero sezon rozkręcał ;-)
T-Bag
Pożegnanie sadze że nie przeciez oni maja podpisane kontrakty na 7 sezonów ;-)Mia pisze:Mamusiu jak to strasznie brzmi "POŻEGNANIE"
Michael Scofield
A ja myślę że walna nam takie zakończenie że do końca życia tego nie zapomnimy. Już ten ostatni odcinek był super. Jak się rozkręca to nie wyobrażam sobie jakie zakończenie dadzą teraz. 
Tweener
Supcio! już się nie mogę doczekać!
początek 3 serii trochę był nudny ale pod koniec się coraz bardziej rozkręcał i mam nadzieje, że 4 sezon już będzie z odcinek na odcinek coraz lepszy 
Świeżak
jakoś do września czas zleci
Ciekaw jestem jak sie nasz M rozprawi z czarnulką
Ciekaw jestem jak sie nasz M rozprawi z czarnulką
C-Note
się zapowiada świetnie
ja sie tam bardzo cieszę że Sara wróci bo bez niej to nie tak samo
. Żeby tylko nie odwalili żadnych strajków
żeby nasz upragniony czwarty sezonik był jak najwcześniej ;-)