Życzę wszystkim wam pogodnych, radosnych i wesołych świąt wielkanocnych. Abyście te święta spędzili w gronie rodziny. Bardzo miło. Dziękuję Pam za życzenia i wzajemnie
Dwa kurczaki w koszyku siedzą i rzeżuchę sobie jedzą, baran w szopie zioło pali, pewnie zaraz się przewali, ksiądz za stołem już się buja, Wesołego Alleluja!
Ja po czasie, ale nie, przecież jeszcze Lany jest
Wszystkiego najlepszego, smacznego jajka, wesołego poniedziałku (tak, wiem, że po czasie ) i zakicanego zająca życzy Karola.
Umyj jajka,
upiecz babę,
Złap zająca,
Kup sikawkę,
Bo Wielkanoc już nadchodzi,
więc się bawić nie zaszkodzi,
Lecz uważaj też na kaca,
bo we wtorek czeka praca
Niech te święta Wielkiej Nocy
spłyną rzeką Boskiej mocy,
otuliwszy serce Wasze spokojem i radością.
Życzymy Wam chwili refleksji
i chwil radości,
spędzonych wspólnie przy rodzinnym stole.
Bieganie po 2 h snu i na srogim kacu calusienki dzien za moją matką po kuchni ze scierką sprawiło, że mam już dość tych swiat, zanim się one jeszcze zaczęły...
Jedyna zaleta dnia: sledzik z rodzynkami \o/
Powiem swoimi słowami:
Wszystkiego Najlepszego ludzie!
Ja nie narzekam, lubię święta. Jutro czeka mnie wczesna pobudka bo trzeba iść ze święconką do krzyża, ale co tam ;-) , później i tak położę się spać i pośpię gdzieś do jedenastej jak zwykle.
Idziecie na rezurekcje?
Święta Wielkanocne to ten czas, gdy obdarowujemy się wzajemnie. Jeśli nie masz fajnego prezentu to proponuję http://www.grafikacja.pl/. Nie warto podarowywać sobie byle czego. Musi to być coś specjalnego, nietuzinkowego i przydatnego. W przeciwnym razie lepiej nie wydawać pieniędzy.
W mojej rodzinie nie dajemy sobie prezentów na Wielkanoc, ewentualnie słodycze dla dzieci. Bardzo lubię ten czas, ponieważ mogę go spędzić z najbliższymi