John Abruzzi
Poniżej fragment wypowiedzi Nicka Santory, po premierze 4 odcinka 3 serii.
"Uwielbiam dzisiejszy odcinek, ale nie dlatego, że go napisałem bo pisanie jest tego częścią. Właśnie myślę, że cała obsada zrobiła wielki epizod.
Co do Sary, wiem, że niektórzy z was są smutni zobaczyć ukochaną postać kiedy umiera, ale prawda jest taka, że scenarzyści nie mieli nic do powiedzenia w sprawie sprawy. Nie mamy nic wspólnego z negocjacjami z aktorami. To nie jest wina studia ani Sary.
Powiedziano mi tylko "Aktorka grająca Dr. Tancredi nie wróci... zrób dobrą robotę" I zrobiliśmy. Ale wszyscy kochaliśmy Sarę i darzymy ją szacunkiem, na który zasłużyła ponieważ pamięć po niej pozostanie na długo.
Źródło: theprisonbreak.net
"Uwielbiam dzisiejszy odcinek, ale nie dlatego, że go napisałem bo pisanie jest tego częścią. Właśnie myślę, że cała obsada zrobiła wielki epizod.
Co do Sary, wiem, że niektórzy z was są smutni zobaczyć ukochaną postać kiedy umiera, ale prawda jest taka, że scenarzyści nie mieli nic do powiedzenia w sprawie sprawy. Nie mamy nic wspólnego z negocjacjami z aktorami. To nie jest wina studia ani Sary.
Powiedziano mi tylko "Aktorka grająca Dr. Tancredi nie wróci... zrób dobrą robotę" I zrobiliśmy. Ale wszyscy kochaliśmy Sarę i darzymy ją szacunkiem, na który zasłużyła ponieważ pamięć po niej pozostanie na długo.
Źródło: theprisonbreak.net
Michael Scofield
"nie mieli nic do powiedzenia w sprawie sprawy" tak trochę po chińsku ^^
mnie jst strasznie szkoda...kurczę odciąć komuś głowę...ech
mnie jst strasznie szkoda...kurczę odciąć komuś głowę...ech
Świeżak
No czyli już wiadmomo Sara nie powróci...
T-Bag
no właśnie; masło maślane
no tak; odciąć jej głowę; mogli uciąć jej rękę wtedy może by sie sprzydała T-Bag'owi
Ale na poważnie; to jednak mógł coś lepszego wymyślić, a nie od razu wysyłać głowę w pudełku; wygląda to jakby był prezentem; troszkę żałosne, ale pewnie nie mógł nic lepszego wymyśleć, a żeby było bardziej drastyczne?
no tak; odciąć jej głowę; mogli uciąć jej rękę wtedy może by sie sprzydała T-Bag'owi
Ale na poważnie; to jednak mógł coś lepszego wymyślić, a nie od razu wysyłać głowę w pudełku; wygląda to jakby był prezentem; troszkę żałosne, ale pewnie nie mógł nic lepszego wymyśleć, a żeby było bardziej drastyczne?
John Abruzzi
Może nie tyle drastyczne co szybkie rozwiązanie. Tak to by musiał albo ją męczyć przez pare odcinków i sama by się wkońcu wykończyła albo zastrzelić ale to już oklepane jest więc żeby dodać troche drastyczności to wysłali głowę.
Michael Scofield
ale to aż dziwne, nigdy nie byli AŻ TAK drastyczni, wiadomo, że były sceny zabójstw, tortur itede, ale żeby od razu odcinać głowę? człowiek się zastanawia, żyła wtedy czy nie?jak oni to zrobili czym a co z ciałem?straszne...
Fernando Sucre
A tu się okazuje, że zmusili LJ'a, żeby jej głowę odrąbał przystawiając mu pistolet do głowy ^^ To by było dopiero śmieszne ;p
John Abruzzi
Może twórcy pokażą nam w jaki sposób odcieli jej głowę albo nie. Jeżeli zrobili to w humanistyczny sposób o ile to można tak nazwać to ciało pochowali a z głową to wiadomo kto dostał.
Michael Scofield
jeśli już to w humanitarny
mam nadzieję, że ciała nie wrzucili od tak do jakiegoś rowu...humanitarnie czy nie to i tak przeraża...
mam nadzieję, że ciała nie wrzucili od tak do jakiegoś rowu...humanitarnie czy nie to i tak przeraża...
Fernando Sucre
Nie sądzę żeby pokazali jak ją zabili.
Myślę, że LJ powie, że wzieli ją gdzieś a potem już nie przyszła i to będzie tyle na temat jej śmierci.
Myślę, że LJ powie, że wzieli ją gdzieś a potem już nie przyszła i to będzie tyle na temat jej śmierci.
Michael Scofield
też mi się tak wydaje...chyba, że LJ nie dotrwa
chociaż tym razem zdziwiłabym się gdyby go zabili..mam nadzieję, że już chociaż jego oszczędzą..
Fernando Sucre
Pewno że go nie zabiją, inaczej, czemu Scofieldowi miałoby dalej zależeć na Whistlerze (łatwiej samemu uciec z więzienia, przecież ; ) ). Chyba żeby porwali Linca, ale dobrze wiedzą, że on się przyda raczej wolny, niż zamknięty. Mam nadzieję, że Linc nie zrobi po raz kolejny niczego głupiego ==" (jak to było z tym barbarzyńckim atakiem na przetrzymywaną Sarę i LJ'a).
W ogóle ciekawe jak LJ się trzyma (kogokolwiek to obchodzi?). Biedak został sam, a po ojcu nie odziedziczył za dużo, więc nie będzie wiedział jak dać cynk, gdzie jest XD.
W ogóle ciekawe jak LJ się trzyma (kogokolwiek to obchodzi?). Biedak został sam, a po ojcu nie odziedziczył za dużo, więc nie będzie wiedział jak dać cynk, gdzie jest XD.
Michael Scofield
Mnie interesuje co się dzieje z LJem, w końcu to tylko nastolatek, a przeżył już tak wiele, do tej pory dzielnie się trzymał, ale nie wiem czy to co się dzieje teraz nie odciśnie sie na jego psychice.
Michael Scofield
jak można humanitarnie obciąć komuś głowe ??
Też mi się zdaje że powinni ja zastrzelic i bylo by po sprawie, mogli tez przyslac jakies niewyrazne zdjecie ciala sary lincolnowi i to zwiekszylo by ogladalnosc bo kazdy by chcial sie dowiedziec czy to ona naprawde umarla czy to byl fotomontaz
Też mi się zdaje że powinni ja zastrzelic i bylo by po sprawie, mogli tez przyslac jakies niewyrazne zdjecie ciala sary lincolnowi i to zwiekszylo by ogladalnosc bo kazdy by chcial sie dowiedziec czy to ona naprawde umarla czy to byl fotomontaz
Fernando Sucre
Wstrzykujesz mu coś, po czym ten ktoś traci kompletnie przytomność a potem rach ciach, nawet nie czuje ^^marq112 pisze:jak można humanitarnie obciąć komuś głowe ??
Michael Scofield
moze jes to i jakis sposob ale samo obciecie glowy jest niehumanitarne
Michael Scofield
jednak to raczej nie humanitarne a barbarzyńskie, nieludzkie...
Sara Tancredi
Dzwonią po kata, a on robi swoją robote 
Fernando Sucre
O, wolna posada kata, może Sucre się skusi XD.
Fernando Sucre
No a potem Linc do niego "wiesz, że Sarze odrąbali głowę?"Oktarynka pisze:O, wolna posada kata, może Sucre się skusi XD.
Sucre "tak...? To może ja skoczę po kawkę ^^"
T-Bag
oj tak humanitarne jak najbardziej; bez przesady toż to nie jest już człowiek, a jakiś kanibal, niby nic, ale trzeba przyznać iż tak naprawdę to oni bez niczyjej zgody to zrobili; po prostu tak sobie, bo im się zachciało; no jedynie dlatego żeby uświadomić Lincoln'owi, że zrobił wielki błąd, ale przecież mogli coś innego zrobić, a nie ucinać zaraz głowę, a scenarzysta skoro mu kazali to chciał się ją w jakiś konkretny sposób jej pozbyć, przynajmniej widz to zapamięta na długo...AutumnLeaf pisze:jeśli już to w humanitarny![]()
a mnie jednak nie i dobrze, że wiele scen z nim nie ma, przecież oni muszą się skupić na ucieczce i więzieniu, a jedynie LJ jest pionkiem w tej grze no i teraz tylko czeka, aż go uratują...AutumnLeaf pisze:Mnie interesuje co się dzieje z LJem, w końcu to tylko nastolatek, a przeżył już tak wiele, do tej pory dzielnie się trzymał, ale nie wiem czy to co się dzieje teraz nie odciśnie sie na jego psychice.
Michael Scofield
fakt, że muszą się skupić na ucieczce i tych ważniejszch sprawach, ale czasami mogliby szepnąć o nim słówko
nie mówię od razu scenach ciągnących się przez pół filmu 
Fernando Sucre
Zgadzam się. Mogliby pokazać co on tam robi, przecież chyba non-stop nie jest do krzesła przywiązany. Albo może i jest xD tak czy inaczej powinni dać jakaś scenę z nim.AutumnLeaf pisze:ale czasami mogliby szepnąć o nim słówko
Michael Scofield
skoro tak potraktowali niedną Sarę to nie wydaje mi się, żeby cackali się z LJ'em...trzymają go pewnie na tym krześle, albo w jakiejś dziurze ze spluwą przy głowie. Szkoda chłopaka, ale jeszcze żyje, trzeba się cieszyć ^^
T-Bag
ale był bodajże w dwóch scenach, o ile pamiętam i to mi wystarcza, a może nie siedzi w jakiejś dziurze tylko w luksusowym apartamencie ;p wy zawsze podejrzewacie te najgorsze, a trzeba optymistycznie patrzeć na całą tą sytuację