i pewnie nie wie, o co chodzi?jak piszczę przed komputerem. Taki już los młodszego rodzeństwa.
Michael Scofield
Ja mam o tyle dobrze, że u mnie występuje tylko jeden rodzic ;-) Ale jeden wystarczy. Mama ma taka siłę rażenia...
ale pewnie zaczęłaby się drzeć, że jakiegoś starego brudasa lubię
C-Note
mój post się albo nie dodał, albo moderator skasował....
no, ale powtórzę.
Wyobraźcie sobie reakcje ojca-policjanta na to, że rozpłyne się nad T-Bagiem
no, ale powtórzę.
Wyobraźcie sobie reakcje ojca-policjanta na to, że rozpłyne się nad T-Bagiem
Michael Scofield
No reakcja była by niesamowita aż sobie lepiej nie wyobrażać. Odpowiedziałam ci na tego posta ale też gdzież sie zwinął.
C-Note
niesamowita by była, oj byłaby 
jeszcze miesiąc temu namawiałam tate żeby oglądnął PB 1 sezon, ale całe szczęście, ze się nie zgodził. Wie, że ubóstwiam T-Baga, ale nie wie kto to jest
jeszcze miesiąc temu namawiałam tate żeby oglądnął PB 1 sezon, ale całe szczęście, ze się nie zgodził. Wie, że ubóstwiam T-Baga, ale nie wie kto to jest
Świeżak
W tym temacie niech wypowiadaja sie lepiej kobiety ;d Chociaz jezeli mialbym dodac cos w imieniu mojej kobiety to zdecydowanie M. Scofield
T-Bag
SARA ! BYLA NAJPIEKNIEJSZA 
Michael Scofield
to dobrze, ze nie wie ;-) ale mój ojciec (pracuje w więzieniu!) wie, ogląda i mnie namawia do zmiany^^ Bo on jest za Michaelem i za Sarą. Ale to już zrozumiałehbc pisze:Wie, że ubóstwiam T-Baga, ale nie wie kto to jest
Michael Scofield
hyhy.. to powinien być za Bellickiemmk95 pisze:mój ojciec (pracuje w więzieniu!)
uuuu.. a nasz Alexander na drugim miejscu zaraz po Scofieldzie^^
Michael Scofield
ale on tylko kraty, łóżka itp. robi^^ A ile razy ja go prosiłam, żeby mnie oprowadził po zakładzie... Bo może tam jakieś Alexy są czy cośagulec pisze:to powinien być za Bellickiem
Drugie miejsce? Jak to DRUGIE?
Michael Scofield
dobra spkojneiomk95 pisze:le on tylko kraty, łóżka itp. robi^^ A ile razy ja go prosiłam, żeby mnie oprowadził po zakładzie... Bo może tam jakieś Alexy są czy coś
Drugie miejsce? Jak to DRUGIE?
Michael Scofield
Alexa może nie ma bo zaraz by uciekł.
Ale może znajdzie sie odpowiednik Abruzziego, bo taki pan mafia jest chyba wszędzie.
Mahone
hmn... a kto wie.... może tam są ciacha jeszcze lepsze niż w serialu... 
Michael Scofield
Ja dałam głos na LJ'a... On jest słodki i w ogóle!!
Wprawdzie są zaledwie cztery głosy na niego, ale zdania nie zmienię... ;p
Mahone
Zagłosowałam na Mahona i przychylam się do wypowiedzi AutumnLeaf, PatuŚ, B..., Alexxa co do niego
. Nic dodac, nic ując 
Michael Scofield
Alex na bardzo ładne oczka prawie tak ładne jak Michael. W ogóle taki pogodny jest strasznie i żal było patrzeć jak się męczył.
No oczywiście, że Alex 
Kto by na niego nie zagłosował
Przystojny i w ogóle *boski*

Kto by na niego nie zagłosował
Michael Scofield
a ja tam widzę że ciagle w czolowce z moim Jamesem xD
Michael Scofield
Tanira ale nie jeste ostatnia xD znalazło sie takich dwóch brzydali.na nich nikt nie zagłosował xDTanira pisze:a ja tam widzę że ciagle w czolowce z moim Jamesem xD
Michael Scofield
e tam...;p Od razu brzydali...;p Po prostu mniej ładnych ludzi!! xD
Tweener
naj³adniejsza jest Sara Tancredi bo ma piêkne oczy i w ogóle
Michael Scofield
booze tutaj jednak chodzi o mężczyznę. Temat jest dość mylący. Jak facet to przystojny. Jak kobieta to ładna. Ech...
Tweener
Wybrałam Michaela. Najprzystojniejszy chyba. Chociaż Sucre, T-Bag, Tweener(w 2 sezonie), LJ też przystojni. ^^,
T-Bag
Ładna była Sara. Uważam, że przystojny jak na swój wiek to jest Alex Mahone.
John Abruzzi
pytanie jest o bohatera nie o bohaterkęMahonia pisze:Ładna była Sara.
jaki znowu wiek oO zabrzmiało jakby był staryMahonia pisze:jak na swój wiek
Fernando Sucre
Hmm... Trudny wybór. Michael mi się już trochę - że tak powiem - "przejadł", a zresztą on jest bardziej ładny niż przystojny.
Mahone z całą pewnością jest przystojny.
Ale zagłosowałam na Sucre. Za ten jego piękny uśmiech, czekoladkowy kolor skóry i ogólnie za wszystko ;-)
Mahone z całą pewnością jest przystojny.
Ale zagłosowałam na Sucre. Za ten jego piękny uśmiech, czekoladkowy kolor skóry i ogólnie za wszystko ;-)