No nie wiem czy jak sie zorientuje jaką pozycje ma Teodoro w Sonie to sie na niego rzuci z lapami. Raczej bedzie staral sie skorzystac ze znajomosci z nim.hbc pisze:Sucre rzuci sie na T-Baga,
Sara Tancredi
C-Note
ale Sucre nie podlizuje się nikomu, nawet T-Bagowi.
Ja to sobie wyobrażam tak, że T-Bag będzie szedł po "koryatarzu" bez żadnej obstawy, nikogo. Sucre przyciśnie go do ściany i zaczną gadać. T-bag cos zaproponuje i tyle.
Ja to sobie wyobrażam tak, że T-Bag będzie szedł po "koryatarzu" bez żadnej obstawy, nikogo. Sucre przyciśnie go do ściany i zaczną gadać. T-bag cos zaproponuje i tyle.
Sara Tancredi
To tez prawda , Sucre taki nie jest. A mam takie wrazenie ze sytuację ktora przedstawilas juz gdzies widzialem..Ehh pamiec juz nie ta
Bylo juz cos takiego z udzialem Teddy'ego??
C-Note
ale z T-Bagiem tak zawsze jest
np. sytuacja z mapą do 5 milionów w drugim sezonie:
T-Bag podał fałszywą informacje, zapamiętał cały obraz mapy i ją zjadł
. Gdyby nie ten incydent, że to on był jedynym sposobem dotarcia do forsy, to jestem pewna, że Michael wydałby T-Baga policji.
np. sytuacja z mapą do 5 milionów w drugim sezonie:
T-Bag podał fałszywą informacje, zapamiętał cały obraz mapy i ją zjadł
Mahone
W końcu Michael nie może zmrużyć swoich mądrych oczu nocą bo T-Bag na wolności nie daje mu spokoju i wywołuje poczucie winy...hbc pisze:jestem pewna, że Michael wydałby T-Baga policji.
Michael Scofield
Sucre jest teraz taki biedny. Aż się boje że nie zobaczymy już na jego twarzy tego szczerego latynoskiego uśmiechu.
T-Bag
Moja 3 ulubiona postać w PB lubie to jego poczucie humoru, i to że pomógł michaelowi a sam tragił do Sony ale nie powinno się tak stać, miejmy nadzieje że ma plan ucieczki 
Sara Tancredi
Nawet gdyby takowego nie mial mysle ze Michael nie zostawi go samego i jakims sposobem go stamtąd wyciagnie.Handcannon5 pisze: to że pomógł michaelowi a sam tragił do Sony ale nie powinno się tak stać, miejmy nadzieje że ma plan ucieczki
Michael Scofield
Jeszcze jakiś czas temu była bym pewna że go wyciągnie, ale po tym wszystkim co przeżył Michael ma już dość pomagania innym kosztem najbliższych
Michael Scofield
Scofield najbardziej cierpi jak sie dowiaduje, że ktoś przez niego zginą (np ludzie którzy zginęli bo zabrał ze sobą T-Baga) i jak ktoś ma przez niego problemy (np Sara). Jak sie dowie, że Sucre siedzi to pewnie też będzie za to obwiniał siebie i będzie chciał mu pomóc. Tak myślę^^
Sara Tancredi
A jak sie jeszcze dowie w jakich okolicznosciach trafil do Sony to juz na pewno nie odpusci. Taki jest ten Michaelangeloagulec pisze:Jak sie dowie, że Sucre siedzi to pewnie też będzie za to obwiniał siebie i będzie chciał mu pomóc. Tak myślę^^
Michael Scofield
A mnie się zdaje że Michel wyjedzie z Panamy i to Lincoln będzie go wyciągał jak już. Albo po prostu dadzą mu wyrok i odsiedzi swoje.
Michael Scofield
eee no, chyba nie wszystkich. Ale na ratowanie Sucre na pewno się skusiWisnia11111 pisze:I bedzie sezon 5 jak Michaelangelo ratuje wszystkich z sony
Lincoln Burrows
raczej nie zrobi takiego łupu cupu uciekajta wszyscy xDxD ale z sucre to możliwe... w końcu słodki sie dla niego poświęcił
Michael Scofield
Nie wiadomo gdzie nam Michael odjechał i może być tak że nie dowie się o losie Sucre, a Maricruz jak wytrzymała Fox River to i sone wytrzyma i poczeka na niego.
Lincoln Burrows
ale będzie miała dziecko.... A bez tatusia będzie jej ciężko.... Jak kocha to poczeka xD
Michael Scofield
będzie przychodziła z dzidziusiem go odwiedzać. a jak wyjdzie to będzie już dobrym czystym człowiekiem.
Michael Scofield
no ale zawsze będzie traktowany przez ludzi inaczej.ze względu na to ze siedział w więzieniu.;]
Michael Scofield
Nie wiem czy oni tak się sobie zwierzają. T-Bag na pewno nie powiedział za co siedział bo by go zlinczowali.
Mahone
Bardzo lubię tę postac. Jest bardzo sympatyczna. Biedny Sucre trafil do Sony, ale mam nadzieję, że się z niej wydostanie i pojedzie do Maricruz. Zasługuje na szczęście.
Michael Scofield
Jak już pisałam wyżej to najuczciwszy ze zbiegów. Jak ostatni zasługuje na więzienie. Ale przynajmniej wie że jego ofiara nie poszła na marne.
Michael Scofield
Tak Sucre jest w porządku, ale ze zbiegów moim zdaniem najuczciwszy jest Michael ;-)Ania1991_ck pisze:Jak już pisałam wyżej to najuczciwszy ze zbiegów
Świeżak
Sucre jest jedną z ciekawszych postaci moim zdaniem. Pokazuje ze przyjaciół można znaleźć wszędzie
Tweener
Dobre było jak pisał do Mari Cruz : "nigdy już nie napadnę na monopol" haha. 
Michael Scofield
chyba musiałam przeoczyc ten fragment .. w którym to było odcinku ?? ^^ haha ale Sucre jest zdolny do takich powiedzonek tak jak i do dziwacznych minekk0sa pisze: "nigdy już nie napadnę na monopol" haha.