nie, wcale ;-)Ania1991_ck pisze:Fanki ujawnijcie sie, przecież nie pozabijam.
Michael Scofield
Michael Scofield
No przecież że nie no chyba że ukarzę się że jest ich jakoś dużo to wtedy będzie zagrożenie. Jak moja koleżanka się dowiedziała że on mi się podoba to mnie wyśmiała, a ja zupełnie nie wiem dlaczego

Michael Scofield
ależ jakie zagrożenie? my fanki Willa jakoś dajemy rade, a trochę nas jest
no chyba, że fanki Lincolna są bardziej agresywne 
Michael Scofield
bo my sie potrafimy dzielić^^agulec pisze:my fanki Willa jakoś dajemy rade,
Michael Scofield
to już się dzieliłyśmy?!! a gdzie ja wtedy byłam?!?! oO
Michael Scofield
wtedy, gdy mówiłysmy o klonachagulec pisze:to już się dzieliłyśmy?!! a gdzie ja wtedy byłam?!?!
Michael Scofield
aaaaa... no no. Pamiętam, pamiętam. Zamówiłam se oryginał. Pamiętasz co nie? 
Michael Scofield
Niee... oryginał miał być odesłany, by nam nowe odc. PB nagrywałagulec pisze:Zamówiłam se oryginał. Pamiętasz co nie?
Michael Scofield
ech. ZA dobrą masz pamięć 
Michael Scofield
Nie dam się oszukać^^ Już pisałam, że ja taki Alex w spódnicyagulec pisze:ech. ZA dobrą masz pamięć
Mahone
Nie no..To jakaś kpina- Lincoln ma więcej głosów niż James ? I jak tu zrozumieć odmienne gusta ludzi.. 
Świeżak
Ja nie wiem Najlepszy jest Teodoro jego glos wzrok wogole jak gra jest genialny ale mi sie nie podoba bo gejem nie jestem 
Michael Scofield
załamałam się...widać mam spaczony gustAlexxa pisze:To jakaś kpina- Lincoln ma więcej głosów niż James
Michael Scofield
Tanira, cicho bądź. Ty masz dobry gustTanira pisze:mam spaczony gust
Lincoln Burrows
Jeżeli chodzi o Jamesa, to ma tylko jeden głos.... I chyba domyślam się od kogo xD xD No.... Linc ma najwyraźniej "ukryte" fanki....(albo fanów xD) Bardzo ukrytych....
Michael Scofield
nie wiem o kim mówisz xDBellatoris pisze:I chyba domyślam się od kogo
eeeeeeee...panowie? xD halllo? xDBellatoris pisze:....(albo fanów xD)
Michael Scofield
głęboko... bardzo głeboko ukrytych. Oficjalnie sie przyznała do lubienia Linca tylko Ania ;-)Bellatoris pisze:Bardzo ukrytych....
Michael Scofield
To jest jeszcze większy top sikret niż ja i mój Dżejms 
Michael Scofield
to nie jest top sikret, ale i tak o tym nie mów bo jeszcze kogoś zgorszyszTanira pisze:To jest jeszcze większy top sikret niż ja i mój Dżejms
Lincoln Burrows
Taaa.... Tanirko.... Hallo....? To ty nie pamiętasz na kogo zagłosowałaś?? Oj... Skleroza nie boli xD Tak... Są głęboko ukryci.... Zamykają się w piwnicy i tam potajemnie głosują na Linca.... xD
Mahone
Tyy nieTanira pisze:widać mam spaczony gust
Michael Scofield
W piwnicy...? Nie, oni schodzą do kopalń i tam głosująBellatoris pisze:Zamykają się w piwnicy
Lincoln Burrows
Nie no każdy ma swój.... spaczony.... gust xD No ale.... Ania ma prawo wielbić Linca.... xD Jej sprawa no niee....?? xD
Michael Scofield
oj ja was jeszcze zgorszę moim opowiadaniem.mk95 pisze:bo jeszcze kogoś zgorszysz
pamietam ale ciiiiiiichoBellatoris pisze:Taaa.... Tanirko.... Hallo....? To ty nie pamiętasz na kogo zagłosowałaś
nie no dlaczego? Ma prawnoAlexxa pisze:(bez urazy , Ania np. ) ...
Michael Scofield
Każdy ma prawo. A jeśli chodzi o spaczone gusta... co ja mam powiedzieć, 12 - latka, której się podoba 51 - letni facet? Nie no, ludzie kochani