T-Bag
T-Bag
Re: Czwarty sezon ?

Post autor: Piotras003 »

Powiem tak! Mnie jedynie ciekawi ile scenarzysci beda jeszcze ten strajk robic ? i pewnie juz powoli wszyscy maja tego dososyc wiec niech sie wezma do roboty i puszcza ta 4 serie naszego ukochanego serialu! najlepiej jakby byla juz w czerwcu! ale znajac zycie napewno po wakacjach ja puszcza! :-(
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Fazer15 »

scenarzyści juz od jakiegos czasu nie strajkuja...
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Ania1991_ck »

Nie strajkują ale jak ekipa zacznie kręcić w maju to i tak trzeba będzie długo czekać na odcinki. Nie pamiętam ile czekaliśmy przy 3 sezonie ale chyba koło 3 miesięcy.
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: John Abruzzi »

Ania1991_ck pisze: Nie pamiętam ile czekaliśmy przy 3 sezonie ale chyba koło 3 miesięcy.
No wlasnie wiec teraz (przynajmniej mi) czekanie nie straszne. ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield

Tyle wyczekaliśmy że już nic nas nie złamie no ale bez przesady znowu.
Świeżak
Świeżak

Post autor: Pawlosik »

Gdzies czytalem ze ma byc 7 sezonow... przynajmniej na tyle byl podpisany kontrakt z aktorami... ; wg mnie powinni zostawic w spokoju 3 sezon bo moim zdaniem byl troche nieudany. Owszem niech zrobia 4 sezon tylko z glowa- zeby byl ciekawy.
Niunia dzieki za komplement, tylko nie wiem z jakiej to okazji :-)
hmn... aż do maja trzeba czekać ??? trochę długo..
no ale jak już postanowią że jednak kręcą to mam nadzieję, że szybko będziemy mogli oglądać :P
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Post autor: Bellatoris »

Ja czytałam, że ma być 6, chociaż w to wątpię.... Ale szczegół xD Ja chce już 4 sezon!!
hbc
C-Note
C-Note

Post autor: hbc »

jak dla mnie to może być i 150 sezonów xD

ale moze scenarzyści jeszcze jakiś fajny serial wymyślą :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Sebo »

a jak dla mnie to też może być więcej sezonów, jak będą na tym poziomie co te trzy to niech kręcą i kręcą ;-)
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: John Abruzzi »

sebo160186 pisze:a jak dla mnie to też może być więcej sezonów, jak będą na tym poziomie co te trzy to niech kręcą i kręcą
Tak jest dobrego nigdy za wiele. Choc bez przesady chyba nie chcemy zeby sie jakas Moda na sukces z PB zrobila.
Świeżak
Świeżak

Post autor: boness »

od przybytku glowa nie boli...:D ale nie wiem czy to by się sprawdziło w tym serialu... z czasem mogła by się zrobić h* a nie serial :-)
Świeżak
Świeżak

Post autor: Pawlosik »

Nie mozna tego serialu w nieskonczonosc ciagnac... ; owszem nieukrywam ze sam jestem wielkim fanem Prison'a ale jednak trzeba myslec racjonalnie. Michael nie moze nieustannie uciekac z wiezien w roznych panstwach i uciekac ciagle za granice bo w koncu nie bedzie sie mialo gdzie uciec a samego Michaela tak przyskrzynia ze nawet zaden plan mu nie pomoze. Wg mnie moga zrobic jeszcz ze 2 sezony... lepiej zeby zrobili cos z sensem niz 50 sezonow dla kasy. Albo np pomysl ze kosmici porywaja Micheala i musi zsie wydostac z jakiegos super, kosmicznie wypasionego wiezienia o arcy zaostrzonym rygorze. Heh to byl juz zart.
Tak jak juz pisalem serial jest swietny ale nie ma sensu tak jak ktos tu juz wczesniej napisal robic z nie go jakąs "mode na sukces". Z reszta juz 3 sezon byl troche nieudany- oby 4 byl lepszy. Pozdro dla wszystkich ;]
Tweener
Tweener

Post autor: AnGi »

Wentworth mówi: " 4 sezon Prison Break jest już potwierdzony, zdjęcia ruszają już pod koniec marca"
"W tym sezonie nie będzie już ucieczki z więzienia, lecz zemsta Michaela na firmie za zabicie Sary"

źródło: tears4ne.proboards50.com

PS. Czyli nie w maju jak mówił Sucre i T-bag, lecz w już pod koniec marca. Hm bardzo szybko, wtedy znów będzie nawał newsów. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

żródło: http://theprisonbreak.net
Michael Scofield
Michael Scofield

Super bardzo się ciesze. Nie będzie trzeba czekać na naszego ukochanego prison break aż półł roku.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Aglek »

Ja też!! Ciekawe ile w końcu tego będzie... Ja nie będe umiała bez niego wytrzymać... Bede oglądać w kółko to samo... Każdy sezon po kolei aż wszystko na pamięć będe umiała...;p Trudno sie rozstać z czymś co owładnęło twoje zycie!!
T-Bag
T-Bag

Post autor: Piotras003 »

Z reszta juz 3 sezon byl troche nieudany- oby 4 byl -napisał pawlosik

Ja mysle ze i tak jak na 3 sezon to bylo dobrze bo byl trzymajacy w napieciu
i niemozna mowic ze byl nieudany bo w porownaniu do innych filmow to i tak 3 sezon dobry byl! ;-)
Świeżak
Świeżak

Post autor: rbno10 »

w marcu ruszaja zdjecia do 4 sezonu.
w tv bedzie we wrzensiu
Michael Scofield
Michael Scofield

W wrześniu to tak jak z 3 sezonem. Raz to wytrzymałam to i teraz wytrzymam, ale to oficjalna informacja????
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Aglek »

No własnie... Bo jest tyle plotek, że juz nie wiadomo co jest prawdą... Pewnie gdzies jest napisane, że 5 sezon od 2 lat juz jest nakręcony... :P Jak ktoś napisze głupoty to potem są problemy ze znalezieniem prawdziwej informacji!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”