T-Bag
Powiem tak! Mnie jedynie ciekawi ile scenarzysci beda jeszcze ten strajk robic ? i pewnie juz powoli wszyscy maja tego dososyc wiec niech sie wezma do roboty i puszcza ta 4 serie naszego ukochanego serialu! najlepiej jakby byla juz w czerwcu! ale znajac zycie napewno po wakacjach ja puszcza! 
Sara Tancredi
scenarzyści juz od jakiegos czasu nie strajkuja...
Michael Scofield
Nie strajkują ale jak ekipa zacznie kręcić w maju to i tak trzeba będzie długo czekać na odcinki. Nie pamiętam ile czekaliśmy przy 3 sezonie ale chyba koło 3 miesięcy.
Sara Tancredi
No wlasnie wiec teraz (przynajmniej mi) czekanie nie straszne. ;-)Ania1991_ck pisze: Nie pamiętam ile czekaliśmy przy 3 sezonie ale chyba koło 3 miesięcy.
Michael Scofield
Tyle wyczekaliśmy że już nic nas nie złamie no ale bez przesady znowu.
Świeżak
Gdzies czytalem ze ma byc 7 sezonow... przynajmniej na tyle byl podpisany kontrakt z aktorami... ; wg mnie powinni zostawic w spokoju 3 sezon bo moim zdaniem byl troche nieudany. Owszem niech zrobia 4 sezon tylko z glowa- zeby byl ciekawy.
Niunia dzieki za komplement, tylko nie wiem z jakiej to okazji
Niunia dzieki za komplement, tylko nie wiem z jakiej to okazji
Mahone
hmn... aż do maja trzeba czekać ??? trochę długo..
no ale jak już postanowią że jednak kręcą to mam nadzieję, że szybko będziemy mogli oglądać
no ale jak już postanowią że jednak kręcą to mam nadzieję, że szybko będziemy mogli oglądać
Lincoln Burrows
Ja czytałam, że ma być 6, chociaż w to wątpię.... Ale szczegół xD Ja chce już 4 sezon!!
C-Note
jak dla mnie to może być i 150 sezonów xD
ale moze scenarzyści jeszcze jakiś fajny serial wymyślą
ale moze scenarzyści jeszcze jakiś fajny serial wymyślą
Michael Scofield
a jak dla mnie to też może być więcej sezonów, jak będą na tym poziomie co te trzy to niech kręcą i kręcą ;-)
Sara Tancredi
Tak jest dobrego nigdy za wiele. Choc bez przesady chyba nie chcemy zeby sie jakas Moda na sukces z PB zrobila.sebo160186 pisze:a jak dla mnie to też może być więcej sezonów, jak będą na tym poziomie co te trzy to niech kręcą i kręcą
Świeżak
od przybytku glowa nie boli...
ale nie wiem czy to by się sprawdziło w tym serialu... z czasem mogła by się zrobić h* a nie serial 
Świeżak
Nie mozna tego serialu w nieskonczonosc ciagnac... ; owszem nieukrywam ze sam jestem wielkim fanem Prison'a ale jednak trzeba myslec racjonalnie. Michael nie moze nieustannie uciekac z wiezien w roznych panstwach i uciekac ciagle za granice bo w koncu nie bedzie sie mialo gdzie uciec a samego Michaela tak przyskrzynia ze nawet zaden plan mu nie pomoze. Wg mnie moga zrobic jeszcz ze 2 sezony... lepiej zeby zrobili cos z sensem niz 50 sezonow dla kasy. Albo np pomysl ze kosmici porywaja Micheala i musi zsie wydostac z jakiegos super, kosmicznie wypasionego wiezienia o arcy zaostrzonym rygorze. Heh to byl juz zart.
Tak jak juz pisalem serial jest swietny ale nie ma sensu tak jak ktos tu juz wczesniej napisal robic z nie go jakąs "mode na sukces". Z reszta juz 3 sezon byl troche nieudany- oby 4 byl lepszy. Pozdro dla wszystkich ;]
Tak jak juz pisalem serial jest swietny ale nie ma sensu tak jak ktos tu juz wczesniej napisal robic z nie go jakąs "mode na sukces". Z reszta juz 3 sezon byl troche nieudany- oby 4 byl lepszy. Pozdro dla wszystkich ;]
Tweener
Wentworth mówi: " 4 sezon Prison Break jest już potwierdzony, zdjęcia ruszają już pod koniec marca"
"W tym sezonie nie będzie już ucieczki z więzienia, lecz zemsta Michaela na firmie za zabicie Sary"
źródło: tears4ne.proboards50.com
PS. Czyli nie w maju jak mówił Sucre i T-bag, lecz w już pod koniec marca. Hm bardzo szybko, wtedy znów będzie nawał newsów. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
żródło: http://theprisonbreak.net
"W tym sezonie nie będzie już ucieczki z więzienia, lecz zemsta Michaela na firmie za zabicie Sary"
źródło: tears4ne.proboards50.com
PS. Czyli nie w maju jak mówił Sucre i T-bag, lecz w już pod koniec marca. Hm bardzo szybko, wtedy znów będzie nawał newsów. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
żródło: http://theprisonbreak.net
Michael Scofield
Super bardzo się ciesze. Nie będzie trzeba czekać na naszego ukochanego prison break aż półł roku.
Michael Scofield
Ja też!! Ciekawe ile w końcu tego będzie... Ja nie będe umiała bez niego wytrzymać... Bede oglądać w kółko to samo... Każdy sezon po kolei aż wszystko na pamięć będe umiała...;p Trudno sie rozstać z czymś co owładnęło twoje zycie!!
T-Bag
Z reszta juz 3 sezon byl troche nieudany- oby 4 byl -napisał pawlosik
Ja mysle ze i tak jak na 3 sezon to bylo dobrze bo byl trzymajacy w napieciu
i niemozna mowic ze byl nieudany bo w porownaniu do innych filmow to i tak 3 sezon dobry byl! ;-)
Ja mysle ze i tak jak na 3 sezon to bylo dobrze bo byl trzymajacy w napieciu
i niemozna mowic ze byl nieudany bo w porownaniu do innych filmow to i tak 3 sezon dobry byl! ;-)
Świeżak
w marcu ruszaja zdjecia do 4 sezonu.
w tv bedzie we wrzensiu
w tv bedzie we wrzensiu
Michael Scofield
W wrześniu to tak jak z 3 sezonem. Raz to wytrzymałam to i teraz wytrzymam, ale to oficjalna informacja????
Michael Scofield
No własnie... Bo jest tyle plotek, że juz nie wiadomo co jest prawdą... Pewnie gdzies jest napisane, że 5 sezon od 2 lat juz jest nakręcony...
Jak ktoś napisze głupoty to potem są problemy ze znalezieniem prawdziwej informacji!!!