chyba ze zobaczył obeiktyw i sie tak naprężył...
Michael Scofield
wez jakby kubek wazył ze 3 kg, wszystkie miesnie napiete^^
Michael Scofield
a może on tak już ma na zawsze oO o jaaa.. 
Michael Scofield
no w sumie^^
ciekawe ile czasu na siłowni spedza zeby sie móc potem tak prężyć i napinać, w tym podeszłym ;-) juz wieku xD
ciekawe ile czasu na siłowni spedza zeby sie móc potem tak prężyć i napinać, w tym podeszłym ;-) juz wieku xD
Michael Scofield
hahahaha no wiesz xDB... pisze:prężyć i napinać, w tym podeszłym ;-) juz wieku xD
kurczę, ale żeby TAK wyglądać w jego wieku.. podziwiam.. ja będę pewnie już w wieku 40 lat wyglądać jak sflaczały naleśnik.
W sumie to też część jego pracy. Kiedyś oglądałam wywiad, w którym mówił, że codziennie chodzi na swoją ulubioną siłownię^^
Michael Scofield
haha xD ja juz teraz czasami sie tak czuje^^agulec pisze:. ja będę pewnie już w wieku 40 lat wyglądać jak sflaczały naleśnik.
niech chodzi ;-) jeszcze skoro to lubi... a my sie będziemy ślinić dalej
Michael Scofield
Oficjalna petycja do Patus:
My tutaj licznie zgromadzone fanki Williama F. czujemy ogromny głód oraz niedosyt z powodu braku kolejnej dawki zdjęć wyżej wymienionego oraz czujemy, że brak odpowiedniej ilości *boskości* źle wpływa na nasze zdrowie psychiczne. Posiadamy już wystarczającą ilość śliny do wyślinienia oraz nasze oczy są w pełni gotowe, aby się ponownie cieszyć.
W związku z tym.. eeeee... Patus gdzie jesteś!?!? oO
My tutaj licznie zgromadzone fanki Williama F. czujemy ogromny głód oraz niedosyt z powodu braku kolejnej dawki zdjęć wyżej wymienionego oraz czujemy, że brak odpowiedniej ilości *boskości* źle wpływa na nasze zdrowie psychiczne. Posiadamy już wystarczającą ilość śliny do wyślinienia oraz nasze oczy są w pełni gotowe, aby się ponownie cieszyć.
Michael Scofield
podpisuje sie pod tym całą sobą i moja śliną tez ;-)
Michael Scofield
podpisuję się. Absolutnie, niedobór Boskiego szkodzi 
Michael Scofield
Patuś bo ja już naprawdę ostatnio za dużo Lincolna widzę. Naprawdę. Potrzebna reanimacja jak nic xD
Michael Scofield
Patuś, ja nawet zaczęłam się ślinić na jego widok. Pomóż ;-)agulec pisze:Patuś bo ja już naprawdę ostatnio za dużo Lincolna widzę
Michael Scofield
agulec pisze:Oficjalna petycja do Patus:
o gad to tak nie moze byc.. sorry ostatnio nie miałam dłuzszego dostepu do kompa stad pewne przerwy w dostawie "boskosci" dziś wieczorem ( tudziez jutro rano) postaram sie nawrzucac jakies nowoscimk95 pisze:Patuś, ja nawet zaczęłam się ślinić na jego widok. Pomóż
[ Dodano: 2008-03-04, 15:40 ]
wrzucam mało na razie bo mi cos sie net psuje i zdjecia cięzko sie ładują

C-Note
Mahone
hbc pisze:umarłam
Yy..U mnie tak źle to nie jest, ale wolę uśmiech Willa jak pokazuje swoje zęby
C-Note
dzisiaj jak oglądałam zdjecia Williama to doszłam do wniosku, że to bardzo sympatyczny człowiek 
Michael Scofield
sasasa w końcu..! 
Inwazja, całusy, tak! xD
lubię ten moment w PB jak Alex wspina się po tej kracie
i nawet lubię ten kapelusz!
ja to już dawno wiem 
Inwazja, całusy, tak! xD
lubię ten moment w PB jak Alex wspina się po tej kracie
i nawet lubię ten kapelusz!
no wiadomixhbc pisze:dzisiaj jak oglądałam zdjecia Williama to doszłam do wniosku, że to bardzo sympatyczny człowiek
Michael Scofield
ło żeż ty tyle Willa na raz oO to za dużo jak na moje biedne zmęczone oczy
uwielbiam go ;** William w niebieskiej koszuli ślinotok po pachy xD
nad czym to ja się jeszcze nie rozpływała.. usta! ma zarąbiste usta i fajnie się ten, układają jak mówi
najbardziej podoba mi się ten screen na tle samochodu i William na plecach Mariel.. mmm.. taka przylepka
uwielbiam go ;** William w niebieskiej koszuli ślinotok po pachy xD
nad czym to ja się jeszcze nie rozpływała.. usta! ma zarąbiste usta i fajnie się ten, układają jak mówi
najbardziej podoba mi się ten screen na tle samochodu i William na plecach Mariel.. mmm.. taka przylepka
Michael Scofield
no dokopałam sie wkońcu ... do jakigoś zasranego chyba francuzkiego forum...sacreble..nic nie rozumiem .... ale Zdajecia WIllusia znajde wszedzie

taki niewyrazny ..chyba zaponiał o Rutinoscorbinie

taki niewyrazny ..chyba zaponiał o Rutinoscorbinie

Michael Scofield
mmmm.. pan Mahone na ekranie i ślinotok xD
rozwiane sterczące włosy tak!
a co do włosów to zdecydowanie dłuższe u Willa - na tych zdjęciach jako 'BURKE' taki przylizany - nie ładnie xD ale reszta - cud miód i orzeszki! ..i ślinotok!
rozwiane sterczące włosy tak!
a co do włosów to zdecydowanie dłuższe u Willa - na tych zdjęciach jako 'BURKE' taki przylizany - nie ładnie xD ale reszta - cud miód i orzeszki! ..i ślinotok!
Michael Scofield
aaaaa jak ja was kocham dziewczyny:*
taka dostawa...uuuuaaa...wszytskie boskie... xD i te minki^^
kocham go
taka dostawa...uuuuaaa...wszytskie boskie... xD i te minki^^
kocham go
Michael Scofield
fajnie się mruży jak go słońce razi^^ i w ogóle nie wygląda gorzej taki zmarszczony
i uwielbiam jeszcze te dołeczki co mu się robią w kącikach ust^^ zwariowałam xD
Michael Scofield
Achhhh! <mk schodzi ze świata z przedawkowania>
Dziewczyny, jak ja was kocham! Wraca człowiek z kościoła do domku, włącza forum a tu tyle Willa
Jeden, wielki ślinotok XD
Dziewczyny, jak ja was kocham! Wraca człowiek z kościoła do domku, włącza forum a tu tyle Willa
Michael Scofield

tutaj słaba jakośc ale popatrzcie na ta kaltę w obcisłej koszulce ..miniam

Michael Scofield
Mój Boże... on tam jest rudy
A ta klata... mmm... <ślini się>
C-Note
wczoram z Willem był film na AXN...
nie wiem jak się nazywał, ale był późno xD
nie wiem jak się nazywał, ale był późno xD