Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Strefa Offtopicu

Post autor: PatuŚ »

Tanira pisze:kible były okropne
to chyba jakaś reguła ze w szkole kible musza być obskurne

ja jeszcze tkwie w tym Licealnym błogostanie..zobaczymy co bedzie jak sie przygotowania do matury zancza :-/
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Sebo »

Patus jedno Ci powiem.
Do matury to trzeba podejść na luzie bez stresu to wtedy wszystko będzie ok.

Oczywiście to moje zdanie ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield

tiaaa... każdy kto ma to za soba tak mówi... ale ja jakoś siebie w tym nie widze... pisnemne to jeszcze jak cię mogę ..ale ustne ..to pewne stane jak kołek i bedzie eeee...yyyy
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Sebo »

ja mówię z własnego przykładu,uczyłem się tylko na ustny polski pracy i to wszystko tak to tyle co z lekcji wiedziałem, a na lekcjach było różnie były ciekawsze rzeczy niż słuchanie nauczyciela.
:lol:
I maturę zdałem.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

jak sama napiszesz pracę z polskiego, to nawet nie zauważysz kiedy nauczyłaś się jej na pamięć :D potem już trzeba tylko wydukać przed komisją^^
Michael Scofield
Michael Scofield

no tak ale mi jeszcze zaelży żeby sie na dzienne dostac :-P a na całą łódź jest tylko 50 miejsc na mój kierunek
Michael Scofield
Michael Scofield

ło..50.. strasznie mało oO a co to za elitarny kierunek, jeśli można wiedzieć? :]
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Xaneta »

no właśnie co Ty wybrałaś ze tylko tyle miejsc?;]
Michael Scofield
Michael Scofield

eee tam elitarny :-P jedyny jaki mi się spodobał...Turystyka i rekreacja na unierku :-P ... bo nie wiem na co innego mogłabym pójść ..kocham podróże i odkrywanie nowych miejsc :-D, a poza tym jak sobie zobaczyłam rozkład materiału to tam jest wszystko: elementy psychologii, rachunkowości, stosunków miedzynarodowych i wogóle...
Michael Scofield
Michael Scofield

no to życzę powodzenia przy dązeniu do obranego celu ;]
ja też mam pomysł kim chcę być.Trzyma sie najdłużej ze wszystkich.Z rok może.
Michael Scofield
Michael Scofield

patus1905 pisze:elementy psychologii, rachunkowości, stosunków miedzynarodowych i wogóle...
wygląda na fajny kierunek ....i ciężki^^ ale życzę powodzenia!! najważniejsze to wybrać to, co Cię interesuje, żebyś potem nie męczyła się ze wszystkimi przedmiotami.. a najwyżej z jednym :D
Michael Scofield
Michael Scofield

haha zobaczymy słyszałam że kierunek nie taki trudny nawet ..a najbardziej to mnie zachęciły zajęcia praktyczne - wyjazdy - no i nauka jezyków .... :-D

a wy kim planujecie zostac??? bo ja w sumie tez nie mam zbytniego pomysłu :-P
Michael Scofield
Michael Scofield

kryminologiem o tak! ;]
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: niunia »

Psychologiem, fotografem, weterynarzem [?]... ehh nie mam pojęcia co będę robić w życiu
Michael Scofield
Michael Scofield

niunia pisze:Psychologiem, fotografem, weterynarzem
każdy zawód z innej parafii..widze że niezdecydowanie jak i u mnie , kiedyś chciałm być lekarzem ale wizja zdawania rozszerzonje fizy to moje marzenia legły w gruzach
Michael Scofield
Michael Scofield

patus1905 pisze:wizja zdawania rozszerzonje fizy
fizyka jest okropna, a zwłaszcza rozszerzona..
czekam na dzien, w ktorym wreszcie zadecyduje co będę robić w życiu..^^
Michael Scofield
Michael Scofield

fiza jest straszna w każdej postaci... w zyciu bym nie zdała podstawy a co dopiero rozszerzenia, nie wiem jeszcze do końca co bym chcial robić...miałam tez palny założenie restauracji + sali bakietowej itp. razem z sis
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: *Madziula* »

no ja też jeszcze do końca nie wiem co chcę robić po tej mojej matematyce :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

ja mam nadzieje ze technik kryminalny...zobaczymy...albo praca w laboratorium tez byłaby fajna...albo protetyk...hmmmm
Michael Scofield
Michael Scofield

własnie siedzę z ksiązką i się uczę, bo jutro mam sprawdzian z fizy.. ^^
u mnie nauczyciel od tego przedmiotu jest taki.. przez pół lekcji opowiada swoje przeżycia na wojnie, a później da nam jakiś wzór i regułkę. To wszystko z jego strony ^^ reszte mamy się dowiedzieć sami.. ale go mimo wszystko lubię :D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

u mnie nauczycielką od fizy była moja wychowawczyni...więc z fizy miałam zawsze 4 xD teraz w trzeciej klasie mam luzy bo fiza i chemia mi już odeszły
Michael Scofield
Michael Scofield

niunia pisze:własnie siedzę z ksiązką i się uczę, bo jutro mam sprawdzian z fizy.. ^^
boshe palaga..ja tez, porazka u nas króluje "szybki Lopez" lekcje wyglądają mniej wiecej .. wexcie sobie przeczytajcie (zada ze 20 stron) zróbcie notatke ...tiaaa... raz od czasu do czau wyslili sie żeby cos powiedziec... i tedy zapisuje z prędkością swiatła cała tablice..usiedzie ..my przepiszemy.. on sie odwróci ...popatrzy po czym stwierdza, nie to jest zle , sciera i pisze od nowa... oczywiście tez żle ale jest dzownek a my dziękujemy Bogu że juz do domu idziemy :-P ..
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

ja fizyke bardzo mile wspominam, bo jej juz nie mam xD nie no ale na serio nie było az tak zle, oczywiscie przed kazda lekcja było wielkie "sranie zarem" bo nie wiadomo czy nie wylecisz do tablicy z jakims zadaniem, bo u nas pan prof robił tylko zadania, teorii prawie ze nic i w sumie dobrze, bo zadania jak sie w maire logicznie myslało to sie dało zczaic, ale teorie o jakims tam swietle czy rozszerzalnosci czasu to raczej juz nie :shock: poza tym nasz nauczyciel( jednoreki :roll: ) był zapalonym zeglarzem i jak sie go udało o czyms zagadac to mógł tak nawijac całe 45 min na koniec miałam 5 i byłam wniebowzieta :mrgreen:

a co do mojej przyszłosci to nie wiem...troche w czas^^ matura za pasem a ja nie wiem co bede robic, na jaki kierunek składac..wszystko uzalezniam od wyników...
kiedys chciałam byc prawnikiem i sie pewnie na tym skonczy, ale bardziej ciekawi mnie cos bardziej twórczego jak historia sztuki, architektura wnetrz, nawet arabistyka^^

a tak w ogole to mogłabym zostac dietetykiem, o to by mi najbardziej odpowiadało, ale cóz jak sie mi biol-chem nie podchodził, a teraz z historia i wosem to raczej nie xD
Michael Scofield
Michael Scofield

Tanira pisze:ja mam nadzieje ze technik kryminalny...zobaczymy...albo praca w laboratorium tez byłaby fajna...albo protetyk...hmmmm
Tanira.Jak miło się składa.My z mk95 zakładamy spółkę przyłączasz się?Twojego Żejmsa mozemy zatrudnic jako ochroniarza :D
Mahone
Mahone

Post autor: Babydoll »

Xaneta pisze:Ej no właśnie.Chcecie kolejny strajk?tego pragniecie?
Hahaha XD Tak to zabrzmiało serialowo jakoś XD
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”