to chyba jakaś reguła ze w szkole kible musza być obskurneTanira pisze:kible były okropne
ja jeszcze tkwie w tym Licealnym błogostanie..zobaczymy co bedzie jak sie przygotowania do matury zancza
to chyba jakaś reguła ze w szkole kible musza być obskurneTanira pisze:kible były okropne
wygląda na fajny kierunek ....i ciężki^^ ale życzę powodzenia!! najważniejsze to wybrać to, co Cię interesuje, żebyś potem nie męczyła się ze wszystkimi przedmiotami.. a najwyżej z jednympatus1905 pisze:elementy psychologii, rachunkowości, stosunków miedzynarodowych i wogóle...
każdy zawód z innej parafii..widze że niezdecydowanie jak i u mnie , kiedyś chciałm być lekarzem ale wizja zdawania rozszerzonje fizy to moje marzenia legły w gruzachniunia pisze:Psychologiem, fotografem, weterynarzem
fizyka jest okropna, a zwłaszcza rozszerzona..patus1905 pisze:wizja zdawania rozszerzonje fizy
Ostatnio zmieniony 2008-02-25, 19:48 przez niunia, łącznie zmieniany 1 raz.
boshe palaga..ja tez, porazka u nas króluje "szybki Lopez" lekcje wyglądają mniej wiecej .. wexcie sobie przeczytajcie (zada ze 20 stron) zróbcie notatke ...tiaaa... raz od czasu do czau wyslili sie żeby cos powiedziec... i tedy zapisuje z prędkością swiatła cała tablice..usiedzie ..my przepiszemy.. on sie odwróci ...popatrzy po czym stwierdza, nie to jest zle , sciera i pisze od nowa... oczywiście tez żle ale jest dzownek a my dziękujemy Bogu że juz do domu idziemyniunia pisze:własnie siedzę z ksiązką i się uczę, bo jutro mam sprawdzian z fizy.. ^^
Tanira.Jak miło się składa.My z mk95 zakładamy spółkę przyłączasz się?Twojego Żejmsa mozemy zatrudnic jako ochroniarzaTanira pisze:ja mam nadzieje ze technik kryminalny...zobaczymy...albo praca w laboratorium tez byłaby fajna...albo protetyk...hmmmm
Hahaha XD Tak to zabrzmiało serialowo jakoś XDXaneta pisze:Ej no właśnie.Chcecie kolejny strajk?tego pragniecie?