Ja bym się skłaniała raczej ku tej wersjiB... pisze:a moze sam cos kombinuje...
Ale w sumie to dobrze że tak się stało, tak jak mówiłaś - Jego wątek będzie nadal jednym w ważniejszych
Ja bym się skłaniała raczej ku tej wersjiB... pisze:a moze sam cos kombinuje...
w sumie tak, ale myslałam juz ze Alex jest bardziej "po stronie" Scofielda i ich stosunki sie jakos tam unormowały, ale jak znowu bedzie cos kombinował to nie ma na co liczyc...Babydoll pisze:Jego wątek będzie nadal jednym w ważniejszych
Pooowiedz!!! XDale jeszcze kogos, z tym ze lepiej bedzie jak nie napisze kogo, bo nie chce podwazac forumowego autorytetu tej postaci bo sie tak nie daj boze przyjmnie i co? xD
Ale Ty jesteś!B... pisze:niet xD
no właśnie.B... pisze:zeby znowu sie nie zaplątał w cos z czego potem nie bedzie wyjscia...
dokłądnie- jak dla mnie chce to jakos wykorzystać...te udziały w Firmie..tylko jak...albo..w jakim celu??.. Ale uśmiech satysfakcji w samochodzie jest genialny xDB... pisze:to jest w nim najlepsze, fascynujace^^
jaki tekst xD normalnie spadłam z krzesła xD No ale fakt - nikt nie wie, do czego on zmierza, i jakie ma plany...patus1905 pisze:nikt nie wie co siedzi u niego w tej rozczochranej łepetynce
mama nadziej ze sie bardzo nie poobijałasLady Mahone pisze:jaki tekst xD normalnie spadłam z krzesła xD
Mam o tym dokładnie takie samo zdanie!B... pisze:on im tam jeszcze skopie tyłki^^
bo niestety musze rozczarowac wszystkich którzy mysla ze Alex znowu przeszedł na "ciemna strone mocy" bo jestem przekonana ze sam cos kombinuje i jeszcze zrobi wszystkich na fioletowo^^ a im wiecej o tym mysle tym coraz bardziej utwierdzam sie w tym prezekonaniu...