Michael Scofield
Ten temat to wielka niewiadoma. Nie wiemy nawet czy mają w planach nakręcić 4 sezon.
Świeżak
kiedy 13 odcinek bedzie? 
Spokojnie, odcinek 13 ma premiere 18 lutego, tak więc 19 lutego ok 3 będzie na forum..
niunia
Spokojnie, odcinek 13 ma premiere 18 lutego, tak więc 19 lutego ok 3 będzie na forum..
niunia
Ostatnio zmieniony 2008-02-13, 19:39 przez Blacha38, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
Mozna tez ogladac bezposrednio z telewizji fox
np. program JLC's Internet TV miedzy kilkudziesiecioma programami polskimi ma tez telewizje FOX wiec mozna ogladac
np. program JLC's Internet TV miedzy kilkudziesiecioma programami polskimi ma tez telewizje FOX wiec mozna ogladac
Świeżak
Bo ma byc 20 cos odcinkow tylko teraz zrobia do 13 i bedzie przerwa tak jak to bylo po 9 czy 8 odcinku. czekalismy 2 miechy i pewnie teraz tez tak bedzie ;p
Świeżak
Koniec Prison Break po 3x13??
Każdy fan serialu Prison Break zastanawia się, co po odcinku 3x13? Koniec ulubionego serialu. Co dalej? Scenarzysta a zarazem jeden z producentów serialu odpowiedział na te pytania na forum fanów PBreakFans.
I możliwe, że w USA w poniedziałek zostanie wyemitowany ostatni odcinek naszego ulubionego serialu.
Czwarty sezon Prison Break nie był oficjalnie zaplanowany. Ale nasz następny sezon NIGDY nie będzie tak wysoko jak ten wcześniejszy, więc nie myślcie dużo. Jestem innego zdania niż reporter TV GUIDE Ausiello.
Wierzcie mi, będziemy polepszać 4 sezon. Nie mogę tego zagwarantować. Po prostu czuję, co się zdarzy. Nie martwcie się tak pogłoskami reporterów…. jeśli serial zostanie anulowany, niedługo będę wiedział, poinformuję was. Nie myślcie o tym, co się morze zdarzyć. Mam wiarę.
Jakiekolwiek epizody nie będą na wiosnę. Musimy rozpocząć z niczego (We have to start from a standstill), to będą miesiące zanim produkcja się zacznie. Epizody, które oglądacie w TV są nagrywane z miesięcznymi wyprzedzeniami.
Każdy fan serialu Prison Break zastanawia się, co po odcinku 3x13? Koniec ulubionego serialu. Co dalej? Scenarzysta a zarazem jeden z producentów serialu odpowiedział na te pytania na forum fanów PBreakFans.
I możliwe, że w USA w poniedziałek zostanie wyemitowany ostatni odcinek naszego ulubionego serialu.
Czwarty sezon Prison Break nie był oficjalnie zaplanowany. Ale nasz następny sezon NIGDY nie będzie tak wysoko jak ten wcześniejszy, więc nie myślcie dużo. Jestem innego zdania niż reporter TV GUIDE Ausiello.
Wierzcie mi, będziemy polepszać 4 sezon. Nie mogę tego zagwarantować. Po prostu czuję, co się zdarzy. Nie martwcie się tak pogłoskami reporterów…. jeśli serial zostanie anulowany, niedługo będę wiedział, poinformuję was. Nie myślcie o tym, co się morze zdarzyć. Mam wiarę.
Jakiekolwiek epizody nie będą na wiosnę. Musimy rozpocząć z niczego (We have to start from a standstill), to będą miesiące zanim produkcja się zacznie. Epizody, które oglądacie w TV są nagrywane z miesięcznymi wyprzedzeniami.
Mahone
Ehhh... Czeka nas długie czekanie...?T-BAG pisze:to będą miesiące zanim produkcja się zacznie
Świeżak
No na to wyglada ;/ ale moze w sumie i lepiej niz mialo by sie tak szybko skonczyc...
Mahone
Taaak, zdecydowanie lepiej... Ale będę tęsknić... 
Świeżak
Ja tak samo będe tęsknić za moim kochanym serialem 
Mahone
Ehhh... Może to głupie, ale bardzo się do nich wszystkich przyzwyczaiłam... Mimo wszystko, szkoda będzie rozstawać się z tym serialem 
Świeżak
Mi też jest żal jak dla mnie to jeszcze mogą być sezony jakieś 2 byłoby fajnie
wiem ale lubie ten serial i mi sie nie znudził nigdy
Świeżak
No chyba żeby sie z tego telenowela 'brazylijska' nie zrobiłaT-BAG pisze:i mi sie nie znudził nigdy
Ostatnio zmieniony 2008-02-17, 22:47 przez And, łącznie zmieniany 1 raz.
Mahone
Ja tam wierzę w potencjał twórców, jeszcze nie jednym nas zaskoczą!And pisze:No chyba żeby sie z tego elenowela 'brazylijska' nie zrobiła
Sara Tancredi
Ja też, i pewnie tamte info to jakaś prowokacja (mam nadzieję xD) 
Michael Scofield
Nie wyobrażam sobie że któregoś dnia sie obudze i nie bede ściagac nowych odcinków PB ... nie wiem co bym zrobiła gdyby miał sie on skonczyc 
Michael Scofield
wszystko co dobre musi sie skończyć...
Michael Scofield
no racja..ale jakos dobie tego nie wyobrażam...
Michael Scofield
o jaaa.. kilka miesięcy przerwy.. hm. Dobrze, że będzie dalej.. myślę.. ale taka przerwa.. ja niecierpliwa jestem - nawet na autobus nie lubię czekać - a co dopiero kilka miesięcy 
Mahone
Ja tak samo, strasznie niecierpliwa żem. Tyle czasu bez Alex'a

Michael Scofield
..zawsze mozna sobie przez ten czas Invasion albo MD s sciagac .. i AlexA mieć full. ale rzeczywiście tez nie lubie czekac... choć ta ostatnia przerwa całkiem szybko mi minęła 
Świeżak
Już nie pamiętam gdzie to czytałem, nie mogę odnaleźć nawet strony w historii.
Pisało że Sucre umrze, a Sara jednak żyje.
Moim zdaniem jest to bardzo prawdopodobne, gdyż nikt nie widział jak ginie Nasza pielęgniarka, a zapewne już urodziła i wszystko powinno być w porządku. Co o tym myślicie?
Pisało że Sucre umrze, a Sara jednak żyje.
Moim zdaniem jest to bardzo prawdopodobne, gdyż nikt nie widział jak ginie Nasza pielęgniarka, a zapewne już urodziła i wszystko powinno być w porządku. Co o tym myślicie?
Mahone
Tak? To podaj stronę XD XD XDpatus1905 pisze:..zawsze mozna sobie przez ten czas Invasion albo MD s sciagac
Michael Scofield
sama znajdź ^^ jest pełno torrentów
Sara Tancredi
Zapewno jutro ok. 3-4 nad ranem.
Michael Scofield
ja scigam z torrent.org lae jest płatna... jest pałno tego w scieci tylko trzeba poszukacBabydoll pisze:Tak? To podaj stronę XD XD XD