Michael Scofield
Michael Scofield
Obrazek

Były aktor ‘Prison Break’, Lane Garrison, który prowadził samochód pod wpływem alkoholu, co spowodowało śmiertelny wypadek, napisał list go gazety Access Hollywood, opisując swoje życie za kratkami.

“Pozdrowienia i szczęśliwego nowego roku do każdego z Access Hollywood z więzienia stanowego Donovan. Nigdy nie sądziłem, że będę łączył słowa ’szczęśliwego & więzienie’ w tym samym zdaniu, i nie na planie filmowym. Czysta ironia, najpierw w serialu, teraz w prawdziwym życiu. Jest to surrealistyczne delikatnie mówiąc.

W przeszły poniedziałek pozwolili grupie więźniów obejrzeć premierowy odcinek ‘Prison Break’. Czułem się jakby nie w swoim ciele. Stałem obok wytatuowanych przestępców oglądając jak Michael Scofield próbuję uciec.. oczywiście każdy z nas tęskni za wolnością !

To był najtrudniejszy rok w moim życiu. Mam nadzieję, że ludzie, młodzi i starzy, uczą się na moich błędach i o tym, co może się wydarzyć gdy będziesz pił a potem jechał. Muszę dużo powiedzieć o bólu, który czułem, i więzieniu, które zobaczyłem od środka. To doświadczenie otworzyło mi oczy i było wstrząsające.”

tłumaczenie: vague
źródło: PBelite.org
Michael Scofield
Michael Scofield
niunia pisze:Czysta ironia, najpierw w serialu, teraz w prawdziwym życiu.
co prawda to prawda , nie popisła sie chłopak- ale on to dopiero moze powiedzieć " poczułem wiezienie na własnej skórze". życie bywa zabawnie ironiczne, czego włsnie mamy tu przykad
Michael Scofield
Michael Scofield
teraz otwarły się oczka...
Świeżak
Świeżak
Ktoś wie ile dali mu lat odsiadki ?
Michael Scofield
Michael Scofield
z tego co wiem to chyba na został skazany na 40 miesięcy więzienia i grzywne dość wyskoką - i tak mało biora pod uwagę że zabił człowieka
Michael Scofield
Michael Scofield
śliczne. Chłopak zmądrzał szkoda że po takiej sytuacji dopiero. Musiał się niezle czuć oglądając Skazanego z takiego miejsca.
Michael Scofield
Michael Scofield
w czas takie wyznania...troche łagodna ta kara...
Mahone
Ale to niesamowite zrządzenie losu... Że najpierw ta rola a potem to stało się rzeczywistością... :o
hbc
C-Note
C-Note
Ma szczęście, ze się inni więźniowie nad nim nie pastwią z tego powodu, że jest "Superstar" :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield
jakby trafił do takiej celi jak w serialu .. z "avocado" to byłby peszek
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”